reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczynki czytałam Wasze odpowiedzi, chodzi mi o dalsze pytanie.ok już nieważne. BIG_wstydnis.gif

klopsiku - dziewczyny widocznie nie zauważyły posta - zdarza się :-D a zdarza się że testy pokazują jedną kreskę a ciąża jest - dlatego jeśli @ się tyle spóźnia a testy są negatywne to robi się testy z krwi. A są osoby które mają np problemy z nerkami i wtedy może gonadotropina nie przechodzić do moczu więc sikany test ci nie wyjdzie :-) Bynajmniej jeśli @ się spóźnia, testy wychodzą negatywne, test z krwi się robi a potem do lekarza :tak:

Wystraszyłam się i pobiegłam po pracy na betę, będę miała pewność wynik jutro.
Chodzi mi o to że nie przypuszczałam że test może pokazać się 3 razy!!! negatywny a nie jest to pewne.

Mama Ty piszesz że popijasz piwko, no i ja bardzo lubię. nie upiajam się jasna sprawa, ale piję często piwko bo lubię. No i tu się zmartwiłam, byłam pewna że mogę skoro testy trzykrotnie powiedziały nie, a dziś już37dc.
No to jutro będzie wiadomo, Mam stresa. Zobacz załącznik 272631

Sol piszesz o problemach z nerkami, czy one mogą objawiać się np. nieprzyjemnym zapachem moczu(tzn zapach jakby leków). Takie coś zaobserwowałam, ale myślałam sobie że to od kwasu foliowego - nic innego nie zażywam. Innych dolegliwości też nie czuję co do pęcherza ani nerek.

Mama jak napisałaś że musisz zrobić woskowanie bo jutro wizyta...Bóg mi świadkiem że pomyślałam o podłodze (woskowaniu podłogi) hahahahaha Zobacz załącznik 272634
dopiero jak któraś z Was odpisała o depilacji zorientowałam się znak zapytania.gifi zaczęłam sama z siebie się śmiaćhhahahahahaha.gif

Krakowianka gratuluję bety :)

a jaką ja powinnam mieć? tzn dobrze zrozumiałam że jak poniżej 5 to wynik negatywny?

Ostatnia edycja:
reklama
JOSEPHINE- tak,kochana-dobrze pamietasz ja tez mam maclarene Trip i jest super-dalam za nia 550zl ,ale jest rewelacyjna i z czystym sumieniem polecam-jutro zrobie fotki a wieczorem Tomi wstawi:tak:
KLOPSIK- hahaha-no tak woskowanie podlogi-dobre-nie,nie-dól woskowalam:-D:-Djutro mam przegląd;-)a co do piwka to ja mam dzis 12 d.c. wiec "jeszcze moge" sobie wypic -w drugiej polowie cyklu juz nie pije;-)ale dzis tak za mna chodzilo od rana ,ze trzy swiaty:rofl2:

SOL- no tak niektore ceny sa baaaaardzo odpychajace-jakby cala wyprawka dla dziecka to byl tylko wozek:sorry::eek:

SZCZESLIWA- przyjdzie czas bedziemy trzymac &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pewnie,ze jak bedzie corka to ez bedzie si!!

hej wieczornie:-).mam chwilkę dla siebie,uff:-)

mama jak bym miała bliżej do Ciebie,to bym się zapisałą na woskowanie:tak:.nigdy nie robiłam,ale tobie bym się "oddała"w dobre ręce:-D:-D
wisienka znam z autopsji Twój stan...ściskam Cię mocno!!!hormony Ci teraz szaleją i masz mega nerwa,wiem,ale pij meliskę albo jakiś persen weź.
krakowianka gratuluję BETKI:tak::-)
sol widzę,że Karola postępy robi:-)
iwonka dobrej nocki!
pralinka,meggy,szczęśliwa,josephine hello:-)

co do wózków,to ja uważam,że można kupić używaną tańszą gondolkę,bo taka wystarczy na kilka miesięcy,a potem warto zainwestować w fajna spacerówkę:-).ja mam firmy inglesina,waży 6 kg i mogę z pewnością polecić:tak:

Ostatnia edycja:
BIBINKA- cześć siostra-milo mi ,ze w moje rece bys sie oddala:tak::-D:-D:-D pisalysmy w tym samym czasie;-)tak mysle caly czas ,nad wybraniem sie do Ciebie-moze w jakąś sobote zobaczymy blizej konca sierpnia jaka bedzie pogoda:tak:;-)dzieci do figloraju a my-kawa i pooooooooooogaaaaaaaaaaaduchyyyyyyyyyyyyy:-D:-D:-Da tatusiowie beda mieli oko na nasze pociechy:rofl2:plan jest dobry ,co???:laugh2:

iwonka-ja tez Cie witam i żegnam skoro juz sie polozylas;-)

SZCZESLIWA- A humorek-coz szalu nie ma,staram sie o tym nie myslec...a teraz wcinam borówki:)))

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny. :)

Sol - tak, z samego. ;)

Ja się już kładę, senność mnie ogarnia... Jutro muszę wreszcie solidnie popracować, bo papierkowa robota mi się odkłada na coraz to większy stosik. O_o Na szczęście mogę czytać leżąc w łóżku i odpoczywając. Uściski dla Was, no i ciepłe myśli dla Staraczek. :)

PS: Czy wiecie, że to jest chyba najmilszy wątek na całym forum? ;)

klopsik - jeśli chcesz mieć pewność ze wszystko jest ok to najlepiej zrobić sobie badanie krwi i moczu - tylko musiałabym poszukać jakie dokładnie się robi przy problemach z nerkami bo tak z pamięci to ci nie powiem :-D Ale wiele czynników ma wpływ na zapach - głównie jedzenie - jeśli jadłaś coś specyficznego to mogą być takie anomalie :-D

mama - no ostatnio sobie tak szukałam pod kątem - "nie patrzę na cenę" ale kwota 3500 zł mnie jakoś tak skutecznie zraziła do wózka że aż wydał mi się brzydki :-D A tyle to ja nawet na wyprawkę nie wydałam :-D Bo z oboma wózkami licząc całość wyprawki dla Karoli wyniosła mnie ok 2000 - wziąwszy pod uwagę że nie mieliśmy nic prócz części ciuszków a na pierwsze 2 miesiące i tak musieliśmy kupić bo Karola we wszystkim tonęła :-D Bo miałam same 62 po siorce a Karola w 56 potrafiła utonąć chociaż miała 54 jak się urodziła :-D

bibinka - delikatny temat więc nie drażnić lwa - dzisiaj dwa razy kupe zrobiła w majtki i musiałam zapierać a cofało mnie nieziemsko :no: Ale powoli i cierpliwość kiedyś popłaci :-p

krakowianka - na pewno najbardziej żywy :-D To jak nie znajdę u siebie nic rozsądnego to spotkamy się na kawce w Galerii - co ty na to? :-D

Muszę się położyć bo mi kręgosłup zdycha po dzisiejszym spacerku :-p Ehh a jutro jeszcze jedna wyprawa do hurtowni wózków bo może tam coś będzie i nie będę musiała do Krakowa jechać :-p

reklama
SZCZESLIWA- dziekuje slonko:tak:buziak!!
BIBINKA- w nocy to nasze padna z wycienczenia od szaleństw;-)damy rade;-)Tomi mowi ,ze do Lodzi jest w miare dobra droga bo autostrada-cos trzeba wymyslic:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry