Klopsik30
Zaciekawiona BB
Dziewczynki czytałam Wasze odpowiedzi, chodzi mi o dalsze pytanie.ok już nieważne.

Wystraszyłam się i pobiegłam po pracy na betę, będę miała pewność wynik jutro.
Chodzi mi o to że nie przypuszczałam że test może pokazać się 3 razy!!! negatywny a nie jest to pewne.
Mama Ty piszesz że popijasz piwko, no i ja bardzo lubię. nie upiajam się jasna sprawa, ale piję często piwko bo lubię. No i tu się zmartwiłam, byłam pewna że mogę skoro testy trzykrotnie powiedziały nie, a dziś już37dc.
No to jutro będzie wiadomo, Mam stresa. Zobacz załącznik 272631
Sol piszesz o problemach z nerkami, czy one mogą objawiać się np. nieprzyjemnym zapachem moczu(tzn zapach jakby leków). Takie coś zaobserwowałam, ale myślałam sobie że to od kwasu foliowego - nic innego nie zażywam. Innych dolegliwości też nie czuję co do pęcherza ani nerek.
Mama jak napisałaś że musisz zrobić woskowanie bo jutro wizyta...Bóg mi świadkiem że pomyślałam o podłodze (woskowaniu podłogi) hahahahaha Zobacz załącznik 272634
dopiero jak któraś z Was odpisała o depilacji zorientowałam się
i zaczęłam sama z siebie się śmiać
Krakowianka gratuluję bety
a jaką ja powinnam mieć? tzn dobrze zrozumiałam że jak poniżej 5 to wynik negatywny?

klopsiku - dziewczyny widocznie nie zauważyły posta - zdarza sięa zdarza się że testy pokazują jedną kreskę a ciąża jest - dlatego jeśli @ się tyle spóźnia a testy są negatywne to robi się testy z krwi. A są osoby które mają np problemy z nerkami i wtedy może gonadotropina nie przechodzić do moczu więc sikany test ci nie wyjdzie :-) Bynajmniej jeśli @ się spóźnia, testy wychodzą negatywne, test z krwi się robi a potem do lekarza
![]()
Wystraszyłam się i pobiegłam po pracy na betę, będę miała pewność wynik jutro.
Chodzi mi o to że nie przypuszczałam że test może pokazać się 3 razy!!! negatywny a nie jest to pewne.
Mama Ty piszesz że popijasz piwko, no i ja bardzo lubię. nie upiajam się jasna sprawa, ale piję często piwko bo lubię. No i tu się zmartwiłam, byłam pewna że mogę skoro testy trzykrotnie powiedziały nie, a dziś już37dc.
No to jutro będzie wiadomo, Mam stresa. Zobacz załącznik 272631
Sol piszesz o problemach z nerkami, czy one mogą objawiać się np. nieprzyjemnym zapachem moczu(tzn zapach jakby leków). Takie coś zaobserwowałam, ale myślałam sobie że to od kwasu foliowego - nic innego nie zażywam. Innych dolegliwości też nie czuję co do pęcherza ani nerek.
Mama jak napisałaś że musisz zrobić woskowanie bo jutro wizyta...Bóg mi świadkiem że pomyślałam o podłodze (woskowaniu podłogi) hahahahaha Zobacz załącznik 272634
dopiero jak któraś z Was odpisała o depilacji zorientowałam się
i zaczęłam sama z siebie się śmiaćKrakowianka gratuluję bety
a jaką ja powinnam mieć? tzn dobrze zrozumiałam że jak poniżej 5 to wynik negatywny?
Ostatnia edycja:
a zdarza się że testy pokazują jedną kreskę a ciąża jest - dlatego jeśli @ się tyle spóźnia a testy są negatywne to robi się testy z krwi. A są osoby które mają np problemy z nerkami i wtedy może gonadotropina nie przechodzić do moczu więc sikany test ci nie wyjdzie :-) Bynajmniej jeśli @ się spóźnia, testy wychodzą negatywne, test z krwi się robi a potem do lekarza

Ale powoli i cierpliwość kiedyś popłaci