reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane u mnie wieczor wiec spadam jak zwykle! Ide poprzytulac sie do S, wypic piwko, poogladac film...Moze zapomne ze mnie brzuch boli :)

Trzymam kciuki za Was wszystkie!
Mama daj znac co u ginka :)

BUZIAM WAS I DO JUTRA!!!! :) papa

reklama
a ja dziś 20 dni po zabiegu... jak to leci. Ciekawe czy do mnie @ też będzie tak niewiadomo kiedy miała przyjść. ja mam nadzieje, ze bedzie jak ostatnio i ze jak w zegarku po 4 tygodniach przyjdzie. zobaczymy.
czekam na telefon od lekarza z poradni genetycznej odnośnie terminu wizyty. nie ukrywam, ze mnie ciekawi ten termi, bo zależy mi na tym aby nie był to koniec października!

jaewa- buziaki i wiesz.. Twoja kolej teraz :)

szczesliwa- jako tako :D dziekuje! nie jest najgorzej, ale bywalo lepiej.. od dlugiego siedzenia pobolewa mnie troche podbrzusze...a wlasciwie tak po bokach bardziej... staram sie rozprostowac nogi raz na jakis czas..
dzisiaj ide do ginka wiec zobaczymy co mi powie :)

a Ty jak sie czujesz???? jak malenstwo? kiedy masz kolejna wizyte?

Maggy - ja jak siedze przy kompie dłuższą chwile zaczyna mnie mdlić ..... czuje sie dobrze maluch fika jakby miał jakieś turbu doładowanie :P:P:P szczególnie jak kłade sie spać :) wizyte mam jutro ale bez usg :( .... odbieram wyniki z cytologi i zapewne takie typowe waga bicie serducha :) no to kochana trzymam kciuki za wizytę i daj koniecznie znać :)

witam i ja
jaewa dobrze, że już @ przyszła to wiesz na czym stoisz...
ja dziś mega nie wyspana, Ala katar załapała i w nocy nie było za ciekawie... ehhhh zawsze coś...
maggy mama trzymam && za wizytki :)
no to na tyle ide do Ali...

hej dziewczęta:-):-).mnie ktoś wierci nad głową od rana:angry:

mama czekam na wieści od ginka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:.jak będziesz pamiętała o tej mojej prolaktynie,to będę wdzięczna:zawstydzona/y::tak:

maggy &&&&&&&&&&&&&&&& za ginka,daj znać co tam u dzidzi:-)

renna Ty po odstawieniu tabsów jesteś tak?pewnie od razu po odstawieniu dostałaś @,a teraz czekasz?ja dostałam po 2 m-cach,potem po 1,5 m-ca i potem co 31-33 dni.także tak może być i nie denerwuj się.chyba ,że jest jakaś inna sytuacja,bo nie doczytałam

jaewa to teraz możecie działać po @:tak:

szczęśliwa i dzidziuś hej:-).maran i dzidziuś hello;)

młodam ano czas leci...mam nadzieję,że szybko te badania będziesz miała:tak:

mary będzie dobrze,ale wiadomo nowa praca nowy stres

reklama
maran- DZIEKI!!
bibinka- pewnie,ze bede pamietala-pokaze Mu i dam Ci znac.dzieki za &&&&&&&& przydadza sie..

ja glowe umylam teraz smigam ulozyc fryz,pomalowac oko:tak:o 11 musze wyjechac wiec juz niewiele czasu mam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry