reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka jaewa - dziś mam 38 dc
testy ciazowe robiłam kolejno w: 26dc, 32dc, 36dc - wszystkie negatywne
zrobiam więc wczoraj Betę - dziś wyniki

Iwonka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :))
KLOPSIK- trzymym &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za betke daj szybko znac:tak:
MARY-BETH- witaj slodziaku;-)milej pracy:tak:a w czwartek dasz rade-wierze w Ciebie;-):-):-)

reklama
Renna no to jakis ten lekarz nie teges! Matoly sa wszedzie tutaj tez wiec juz bylam cala chora ze do lekarza bede musiala isc! Z anginy mnie leczyli 2 miesiace bo cymbaly nie umialy dobrac antybiotyku!
Trzymam za Ciebie &&&&& oby badania wyszly ok! Pewnie dadza Ci cos na wywolanie :)

renna- ok, skoro sie zdarza..ale tyle czasu, zeby gin nic nie zadzialal? to troche chore jak dla mnie... bo Ty sie meczysz, martwisz a balwan ma to gdzies..

Dobra, kochane...
Ja na razie uciekam...
Młody stoi mi już nad głową i czeka, kiedy mu komputer udostępnię....
Pojawię się potem...
Buziak

Violka, spokojnie z tą kaską, zależy w jakim banku ma PUP i TY. cierpliwości. a kaska wszystkim na gwałt potrzebna ;-)

Hejka Mery! powodzonka w nowej pracy. jak tam samopoczucie? napisz co u Ciebie :D

Ostatnia edycja:
Renna no to jakis ten lekarz nie teges! Matoly sa wszedzie tutaj tez wiec juz bylam cala chora ze do lekarza bede musiala isc! Z anginy mnie leczyli 2 miesiace bo cymbaly nie umialy dobrac antybiotyku!
Trzymam za Ciebie &&&&& oby badania wyszly ok! Pewnie dadza Ci cos na wywolanie :)
Tak własnie podejrzewam ze najpierw wywołają
I dobrze bo czuje sie napompowana okrutnie a i kg przybylo kilka!!!

MARY - BETH witaj kochaniutka

Dokładnie baran ma to gdzies !!!! Licze na to ze w sobote sie wszystko w 100% wyjasni i za niedlugo przyjdzie @ a pózniej bedzie dzidzi :)
to w takim razie trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam pozytywne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry