reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinuś kochana oj biedna TY okropne są te skutki uboczne :-(
A ja to różnie bywa. Niekiedy to ,aż z łóżka się wstać nie chcę bo mam od razu zawroty głowy :-( mdli też choć to przy tych zawrotach jest pikuś. Ale nie narzekam :-) bo w końcu już 7 i pół tygodnia za mną jak ten czas pędzi :-) ,a przed 10tyg mam następną wizytę u Gina ;-)

reklama
Szczęśliwa,Marcepanku witajcie:)

Aguś jakoś weny na pisanie mi brakuje.Wszystko u mnie ok ale ochoty na stukanie w laptopa brak...może to ta pogoda bo u nas pada;-/

Agunia - ja miałam tak wczoraj ... brak weny .... a dzisiaj znów mam lenia :( u nas pogoda upalana ;/ wcale mnie to nie cieszy .... dobrze ze wszystko ok :) nie muszę sie martwić o Ciebie ciociu:*:*

marcepanek ja bym zniosła te objawy jako ciążowe,ale tak to mi się wszytskiego odechciewa...no i to kolejny gin,na którym się zawiodłam,nie mam do niej jakoś zaufania.jak jej ostatnio zadałam pytanie o bromergonie,to powiedziała:niech mnie Pani nie irytuje.słów mi brak...a Ty dasz radę,jeszcze trochę i będzie lepiej;)

Hey laski.
Julitka test w łapki i marsz do łazienki!!!! :-)
klopsik test Beta HCG to 100% pewności ,więc teraz pozostaje czekać na @ bądź iść do Gina coś z tym zrobić.
agnieszka,szczęśliwa,pok,młodam witajcie ;-)
bibinko a jak samopoczucie u Ciebie kochana?
U nas też dziś znów słonko praży,a ja dopiero śniadanie wciągnęłam i nic mi się nie chce. Co za szczęście że mam posprzątane już. Tylko coś obiadu nie wyobrażam sobie dzisiaj ,trzeba będzie wymyślić coś na szybko.

Hej Agunia - znów uciekasz kochana :( buziaczki miłego dzionka :)
Bibinka, Marcepanek - hejka:):)
Julitka - nie czekaj testuj :):)
Ok dziewczynki to idę po test najpierw do apteki :) a mam blisko bardzo :) i potem prosto do łazienki i do was :D:D:D

Aguś jest ok i na razie nie musisz się martwić,bądź spokojna:)
U mnie brak weny występuje pewnie ze zmęczenia.W pracy mam kupę roboty a w domu obowiązki i Alanek więc sama widzisz mam co robić:)
W weekend mam tego czasu więcej ale wtedy mało dziewczyn jest na bb i to tak się składa ale staram się pisać i zaglądać.

A jak tam Aguś Twoje przygotowania do narodzin?
Kompletujesz po woli wyprawkę?
Może czegoś potrzebujesz kochana to pisz priwa :tak:Ciocia chętnie wyśle paczuszkę:)

reklama
Wróciłam od głupich książek i czekam na mojego łososia w sałatce.... Już mi slina cieknie. Powiedziałam że nie wracam na dół dopuki nie zjem:crazy:

Mlodam ja jestem w pracy. Pracuje w takie komórce zajmującej się pisaniem i realizacją projektów unijnych. I ta komórka jest w wyższej uczelni - stąd szkolny barek:-)

Julitka doczytałam że po testa poszłaś. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i też czekam na wynik

Aga doskonale rozumiem brak weny:( Też tak czasem mam że nic mi się nie chce....

Marcepanek a Ty byłaś u lekarza z tymi swoimi zawrotami głowy i samopoczuciem? Ja wiem że to przez ciążę ale może można coś na to poradzić... po co się męczyć?

Babina współczuję skutków uboczynch:(( Ja wogole jestem przewrażliwiona na wszelkie i zawsze się boję! A lekarka to wogole porażka:(( A ty do niej prywatnie czy na nfz?? Chociaż żaden lekarz ni epowinien tak mówić po to jest żeby odpowiadac na pytania nawet te które go irytują!!!!
Mój doktorek nawet podczas usg odpowiada mi na wszystkie pytania - nawet te glupie....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry