reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monia_55 najpierw zawiodłam się na moim ginku,do ktorego chodziłam na nfz od kilku lat,zmieniłam na praywatnego i znowu bez sensu...ja uważam,że lekarz jest po to,żeby udzielał odpowiedzi na pytania pacjenta,tym bardziej,że było ono zasadne,nigdy wcześniej tego leku nie brałam,a ona mi wszytskiego nie wyjaśniła;/.zazdroszczę doktorka;).ja znów muszę szukać kolejnego,ale na pewno nie na miejscu,bo tu miałam tyle przygód negatywnych w ostatnich 4 m-cach,że szok;(.smaczego!ale mi smaka na łososia narobiłas!

Witam przy porannej kawce. Dla mnie poranna, do 4 rzucałam się po łóżku,to jest koszmar gdy nie można zasnąć mimo zmęczenia :-(

Chciałam tylko powiedzieć, że gro z nas dobija lub dobiło już do dni płodnych i za jakieś 2 tygodnie znowu emocje sięgną zenitu ;-):-) I tak zamknie się koło życia i cykl :-) To nawet nie jest takie złe ;-)

No i wróciłam ponownie już po testowanku :) :-)więc kochane sama nie wiem jedna jest gruba a druga jest taka minimalna ale coś tam jest :) myśle żeby może jutro powtórzyć co wy na to ?:)

Szczęśliwa też mam taką nadzieję, że jeszcze będzie dobrze, staram się trzymać, ale czasem nie idzie.... ehhh
Bibinka połazimy sobie po górkach, moze jakąs przekąskę smaczna się wciągnie, winko wieczorkiem wypije... może coś się podzieje, chociaz mam pewne wątpliwości czy nie zrobić jak wtedy i zaczekać na po @.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry