reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Julitka jeśli masz zdjęcie na telefonie to możesz mi je przesłać ,a ja je wkleje :-)
Ale powiem Ci ,że bijesz rekord ;-) nikt jeszcze nie trzymał nas w takiej niepewności ;-)

Ostatnia edycja:
Julitka jak druga była to się liczy! Nawet jeśli jaśniejsza:) Ale daj tu to ocenimy:))

Ja pojadłam (wcale ta sałatka nie była jakaś rewelacyjna:(( popiłam zieloną herbatką i wracam do książęk:(((

CZeść Dziewczyny,

jestem już po wizycie, ale to nie znaczy, że czuję się USPOKOJONA...

Pani zrobiła mi usg i wychodzi na to, że właśnie zaczynamy 5, a nie 6 tydzień - miałam nieregularne cykle, więc jest to możliwe. Usg wykazało fasolkę - cytuję: "pęcherzyk ciążowy GS 12,5 mm z pęcherzykiem żółtkowym, struktur zarodka nie uwidoczniono - ciąża wczesna".

Ale... słyszałam już od dwóch osób, że ten sprzęt do usg jaki tam mają, nie jest zbyt dokładny... I teraz nie wiem, co robić... Czekać miesiąc do następnej wizyty czy jeszcze umówić się na wizytę gdzie indziej? Bo naprawdę liczyłam na to, że czegoś więcej się dziś dowiem... A kobieta tak w ogóle bez entuzjazmu podeszła... przykro mi się zrobiło. :( I nawet nie wiem, czy Maleństwo dobrze rośnie i ile tak naprawdę tygodni ma. :(

Chciałabym sobie wstawiś suwaczek...już go nawet skonstruowałam, tylko nie wiem który kod i gdzie mam wkleić...czy ktoś mi pomoże???

Dziekuje Wam Kochane za dobre przyjecie:happy:
Na pewno wiecie jakbym chciala zeby udalo sie za pierwszym razem, ale nie wiem jak to bedzie przez moja tarczyce :-(:-(:-( taka cholerna niepewnosc. Dlatego chcielismy zaczac jak najszybciej....:-(

Julitka pokazuj zdjecie, zobaczymy... Grunt to dobre wiadomosci wtedy innym staraczkom bedzie lepiej.

Co do wczesniejszych postow tez wybralismy juz imiona: Karolinka i Wojtuś :happy::happy:

Przepraszam za pismo, ale klawiatura mi sie zepsula:angry:

My zaraz lecimy do Mamy Mikusia (Moj przyszly maż):happy: , która ma coreczke 7 lat (tez ma charakterek) i synka nie całe 2 lata - taki slodziak, ze z Moim az nas kreci w srodku...

Potem do kosciolka bo mamy do zalatwienia jeszcze pare rzeczy w zwiazku ze slubem, ale bede juz u was czesto! Jest tu duza grupa wsparcia, a kto bardziej nas zrozumie jak my same siebie:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry