reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Krakowianka a ja na Twoim miejscu bym poczekała to dopiero początek 6tyg czyli ok4tydzień życia dziecka. Na tym etapie to co usłyszałaś jest normalne. Nie potrzebnie wydasz tylko pieniądze. A za to następne USG będzie już spektakularne z piękną dzidzią.
ewelinko,misia witajcie ;-)
kyra
musisz wejść w ustawienia masz u góry po prawej stronie. Następnie po lewej masz taką kolumnę menu i wybierasz edytuj sygnaturę tam wklejasz robisz zapisz i jest ok ;-)
szczęśliwa mamy podobne zachcianki ;-)

Krakowianka- to dopiero początek jak ja poszłam do ginekologa na początku to nawet mi usg nie zrobił kazał zaczekać zeby dzidzia rosła a ja nie wyszła z gabinetu rozczarowana bo on mi może zrobic usg ale bedzie mi przykro jak sie okaże ze tam jeszcze nic nie widać .... poszłam 2 tygodnie później i sie poryczałam bo dzidzia sobie rosła ładnie i już było widać :)
Marcepanek - no podobne :):)....

Krakowianka - ty nie doszukuj sie takich głupot w internecie ..... może powiem inaczej jeżeli czujesz ze musisz iść do innego lekarza to idz a jeżeli nie to poczekaj ......

Krakowianka, czekaj cierpliwie kochana, daj urosnąć Twojemu Kruszkowi i ja Cię ładnie proszę, nie czytaj informacji w necie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niepotrzebnie się tylko stresujesz.....uspokój się, wycisz i za kilka tg pójdziesz na wizytę i zobaczysz Kruszka z bijącym serduszkiem....

Dzięki Dziewczyny... :* No faktycznie macie chyba rację... nie powinnam tego czytać, co w necie piszą... Więc już się postaram być spokojna i jak zrobię wyniki badań, które mi zleciła - to wtedy do niej pójdę i będzie to wcześniej niż za miesiąc, bo tyle nie usiedzę. :] A teraz Wam napiszę, co się jeszcze dowiedziałam.

1. Kazała mi zrobić badania (w ilości, która mnie doprowadzi do bankructwa...;)).
2. Pobrała mi cytologię (ostatnią miałam w styczniu).
3. Kazała mi zażywać luteinę nie raz, ale dwa razy dziennie. Zapisała mi 4 opakowania. Czy któraś z Was zażywała luteinę w ciąży?
4. Z witamin kazała mi zażywać tylko Feminatal Metafolin 800 i nawet tran mi kazała odstawić.
5. Mogę spokojnie pić 1 kawę dziennie z płaskiej łyżeczki kawy rozpuszczalnej, bo wyszło mi ciśnienie 100/60 (jestem niskociśnieniowecem).
6. Mogę chodzić na basen, ale lepiej ozonowany, nie chlorowany.
7. Kazała mi jeszcze zażywać MagB6 2 x po1 i w razie pobolewania podbrzusza (zamiast no-spy).

No i najmniej mi odpowiadające... powiedziała mi, że już teraz najchętniej by mnie na L4 wysłała... No ale ja wtedy mogę nie dostać nowej umowy o pracę. :( I teraz wychodzi na to, że będę się zachowywać jak świnia (dla dobra Dziecka i nas) i po prostu w pracy nic nie powiem... dopiero po dostaniu nowej umowy... I wtedy pójdę na L4. Ale... czy ona nie przesadza z tak wczesnym L4? Fakt, pracuję z dziećmi, więc często mi się zdarza od nich łapać jakieś infekcje... Nie na wszystkie choroby zakaźne chorowałam - np. nie miałam świnki i chyba też szkarlatyny. Co byście zrobiły na moim miejscu??

Julitka - dawaj zdjęcie tego Twojego testu. :)

Ostatnia edycja:
reklama
Chciałam się nieśmiało przywitać:-) Podczytuję Was od paru dni, i zbieram się do napisania.
Od 3 cykli staramy się o rodzeństwo dla córeczki, na razie bez skutku. ja mam stwierdzone PCO, i wiem że łatwo nie będzie ale wierzę w końcu że się uda.

Cieszę się że natrafiłam na Was bo widzę jak duże wsparcie można dawać sobie nawzajem:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry