Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilou - witaj.
Ewelina, Marcepanek - dzięki za uspokojenie w kwestii luteiny. No i w ogóle. :* Ja chyba jednak okropna panikara jestem.![]()
Ewelina - ja po prostu poczekam na tę umowę i wtedy zdecyduję. Trudno... Najwyżej już nie będę miała po tym L4 tam powrotu, ale przynajmniej będę mieć jeszcze na rok umowę... Bo z jednej pensji nie wyżyjemy. Jakby to było po I trymestrze, to już by mnie prawo pracy chroniło. A Dzieciątko jest najważniejsze! Także jeszcze miesiąc popracuję i zobaczymy.
Szczęśliwa25 - wszystko wskazuje na to, że moja ginka jest zwolenniczką nie przyjmowania niczego w I trymestrze poza tym, co konieczne (i to jest ten Feminatal Metafolin 800 jej zdaniem) - żadnych witamin mi nie kazała brać. Nie wiem, co o tym myśleć. Aaa... przepraszam! Kazała mi jeszcze zażywać MagB6 2 x po1 i w razie pobolewania podbrzusza (zamiast no-spy).

Dziękuje bardzo za wstawienieJulitka po pierwsze gratulację!!!!!!!!!!!!!! Ciąża jak nic!!!!!!!!!!!!!
Po drugie tu twoje zdjęcie :
Zobacz załącznik 273459