reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lilou - witaj. :)

Ewelina, Marcepanek - dzięki za uspokojenie w kwestii luteiny. No i w ogóle. :* Ja chyba jednak okropna panikara jestem. O_o

Ewelina - ja po prostu poczekam na tę umowę i wtedy zdecyduję. Trudno... Najwyżej już nie będę miała po tym L4 tam powrotu, ale przynajmniej będę mieć jeszcze na rok umowę... Bo z jednej pensji nie wyżyjemy. Jakby to było po I trymestrze, to już by mnie prawo pracy chroniło. A Dzieciątko jest najważniejsze! Także jeszcze miesiąc popracuję i zobaczymy.

Szczęśliwa25 - wszystko wskazuje na to, że moja ginka jest zwolenniczką nie przyjmowania niczego w I trymestrze poza tym, co konieczne (i to jest ten Feminatal Metafolin 800 jej zdaniem) - żadnych witamin mi nie kazała brać. Nie wiem, co o tym myśleć. Aaa... przepraszam! Kazała mi jeszcze zażywać MagB6 2 x po1 i w razie pobolewania podbrzusza (zamiast no-spy).

Nie ma sprawy, od tego tu jesteśmy ;-)
A z pracą, zrobisz jak uważasz, aby Tobie było oki :tak:
I powiem Ci, że ja popieram Twoją ginkę. Jeżeli nie ma potrzeby, to nie brać żadnych witamin itp., bo po co? Skoro wyniki są w normie, a co ma być to i tak będzie...:tak:

Ja dziś poszłam do apteki no Feminatal Metafolin i się przeraziłam -45 zł za małe opakowanko.
Lekarka kazała mi czekać 4 cykle jak się nie uda to mam do niej chodzić na ocenę owulacji, wtedy majątek stracę..No ale czego się nie robi..

Lilou - ja kupuje Feminatal N za 30 zł - 60 tabletek ..... mam na 2 miesiące ......niestety tak to jest z cenami nic na to nie poradzisz:)
Julitka - i ty masz jeszcze jakieś wątpliwości ???? Ciąża jak nic kochana gratuluje :):)

reklama
na chwile wyszlam popracowac, pozmywac, poszpratac, odkurzyc, do pralni skoczyc a tu takie rzeczy sie dzieja!

Julitka! Gratulacje! WYSYŁAJ NAM FLUIDKI ZARAZ!

deprecha lekka bedzie i tak ale fluidki sie przydadza!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry