reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
julitka wielkie gratulacje :) krecha jak sie patrzy :)
krakowianka TY sie nic nie martw ja jak byłam w ciązy z Alą to też niby w 6tyg. poszłam na USG i też nic nie było widać tylko pęcherzyk ciążowy i mnie kobieta strasznie tym stwierdzeniem "pęcherzyk ciązowy" zestresowała... i ja ryczałam już od samego wyjścia z gabinetu, że pewnie coś nie tak bo nic tam nie widać a po 2 tygodniach serduszko już ślicznie waliło i leżałam na tej kozetce i śmiałam sie jak dzieciak z radości, że wszystko ok. i tylko nie potrzebnie 2 tyg. w stresie żyłam, wiec nic sie nie bój i spokojnie wyczekaj chociaż 2 tygodnie a najlepiej do nastepnej wizyty :) bedzie wszystko dobrze zobaczysz :)

odnośnie naszej nocki to była ciężka... Ala spała z nami od 00:30 do rana i starsznie sie wierciła popłakiwała... chyba znowu zęby dają o sobie znać... nie ma lekko... wiec ja juz po kawie, obiad przygotowany, Ala śpi i wpadłam zobaczyć co u Was i widze dobre wieści aż gęba mi sie sama do monitora cieszy :) wreszcie jakiś teścior z II krechami super!!!

Dziękuje wam wszystkim za gratulacje :) hehe dowiedziałyście się pierwsze :) jeszcze nawet męża nie powiadomiłam :) poczekam aż wróci do domku :)
Krakowianka szybko urośnie Twoja fasolcia :)
Marcepanek miłego spacerowania :)

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny :) Boję się że wpadnę w obsesję..

Oliwka była nie planowana i wszytko było spontanicznie, a jak się planuje to zupełnie inaczej..Z córeczką zrobiłam test po 6 dniach i po 15 min wyszła słaba kreseczka ale wtedy jakoś tak silnie poczułam że mimo wszystko jestem, no i faktycznie się sprawdziło.

Maran, Julcia - dzięki ogromne. :*

Maran - pójdę za 2 tygodnie, bo nie wytrzymam miesiąca... ;) Zresztą wtedy już będę miała wyniki badań i zależy mi, żeby szybko na nie rzuciła okiem (zwłaszcza na hormony). Zaraz idę do 2 laboratorium na osiedlu z prośbą o wycenę, bo wiem, że u nich się ceny znacznie różnią... Zobaczymy, gdzie taniej wyjdzie.

Oliwka była nie planowana i wszytko było spontanicznie, a jak się planuje to zupełnie inaczej..Z córeczką zrobiłam test po 6 dniach i po 15 min wyszła słaba kreseczka ale wtedy jakoś tak silnie poczułam że mimo wszystko jestem, no i faktycznie się sprawdziło.

Nie wpadniesz w obsesję, bo My Ci na to nie pozwolimy! Nie z nami takie numery kochana!!!! Musisz uzbroić się w cierpliwość i nie czekać na te wymarzone dwie kreski....zajmij się czymś, odganiaj myśli, nie stresuj się....bo to do niczego dobrego nie prowadzi, wręcz przeciwnie, nerwicy można sie nabawić. Przyjdzie Twój czas na "zaciążenie", tylko musisz wyluzować i zawsze powtarzam, więc powtórzę poraz enty - seks ma być przyjemnością, a nie obowiązkiem!!!!!

Nie wpadniesz :) nie z nami :) my czekamy z Tobą na te dwie kreseczki :)

reklama
Witam Kochane!!!!!
Po pierwsze JULITKA OGROMNE GRATULACJE I WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO!!!!!
U nas w tym miesiącu raczej nici z Fasolki - wczoraj miałam owu, a przytulanki 3 dni temu -wczoraj nie mogliśmy, bo Zuzu nie chciała iść spać....ehh....
Mam jeszcze pytanko - czy można ćwiczyć na platformie wibracyjnej, gdybym ewent. teraz zafasolkowała, to czy w początkowych 3 tyg. mogłoby zaszkodzić?????
KRAKOWIANKA - cuuudo Fasolcia!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry