Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To się naimprezowałaśTak wszystko oki... miałam tylko same uroczystości rodzinne typu komunie wesela imieniny itp[emoji23][emoji23][emoji23] zdecydowanie za dużo jak na niecały miesiąc. Jeśli chodzi o starania to u mnie bez zmian... poza tym że zaczynamy rozmowy o ivi... A co tam u Ciebie?

Zmien gina od razu...samoobserwacja prawie po roku staran? No nie. To nie przejdzie. Zmien ginekologa na kogos kto zajmuje sie nieplodnoscia lub po prostu inny Ale doswiadczony. Juz same wyniki powinny dac do myślenia....Witajcie staraczki! Dzis trafilam na to forum i tak zastanawiam sie gdzie chodzicie do gina, ja staram sie juz 8 miesiecy i moja gin tylko kaze mi samoobserwacje prowadzic, zadnego monitoringu nie zlecila badania hormonow robilam, lh kiepsko, progesteron niski, plamienia przed @
Poczekaj jeszcze troche i nie panikuj. Dopiero od czerwca sie staracie wiec dosyc krótko. Nie nakrecaj sie bo wiecej z tego szkody anizeli pozytku [emoji12].Hej dziewczyny jestem tu nowa i również chciałabym dołączyć do waszej grupy staraczekmy z mężem staramy się od czerwca tego roku i jak narazie bez owocu
Póki co robiłam badania z krwi tylko i wszystko było w normie,chodziłam kilka cykli na monitoring i bez skutecznie ,w tym cyklu wspomoglam się testami owu i co dziwne wyszła mi piękna owulka w 25 dniu cyklu
z reguły cykle mam 33 dniowe.ale faktycznie tak mogło być w terminie 17,18 dzień cyklu nie było nic widać że się owulacja zbliża. No i zastanawia mnie teraz to czy się udało czy Nie..okresu nadal nie dostałam i nie wiem czy z racji że owulacja wystąpiła tak późno to i okres się powinien chyba przesunąć?
![]()
Miejmy nadzieje [emoji23][emoji23] ale widze ze dawno sie nikt tu nie udzielał....nie wiem co sie dziejeOooo dotarlas Jadziu. Zapomnialam Ci odpisać. :-) :-) wracasz do gry po wygrana ;-)