• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i już się tu zadomowiłam, dzięki kobietki :)
Wy tak dużo piszecie nie wiem jak Was nadrobię po 2 tygodniowym urlopie bez neta :(

Krakowianka śliczna fasolka :)

LILOU, spokojnie nadrobisz, zawsze przedstawiamy w mega skrócie co się działo, dziewczynom, których nie było przez jakis czas, więc spokojnie, damy radę ;-)

Monisia, nie można....

reklama
julitka gratulacje:-)super krecha...
mam nadzieje, ze niedługo zobcze swoja..
krakowianka ja z Iga tez o ciązy dowiedziałam się w 6tydz i 1 dzien..i tez było widać tylko pęcherzyk..a teraz jest prawie 3 letnim pęcherzykiem:-)
a na zwolnienie może rzeczywiscie lepiej pójść? żeby się czymś nie zarazic od dzieciaków..różyczka np. groźna dla ciąży..
maran-atha u nas też nocka średnia, nie wiem mlodej chyba coś się śniło..bo popłakiwala, kreciła sie, wierciła, co chwile siadala..masakra..tak mocno zasnęła dopiero nad ranem..ja też..i prawie zaspałam do pracy..zamiast wstać o 6 wstalam o 6.50...ale zdążyłam.

cześć wam,

no w końcu jakieś II keski:

Julitka, wielkie, wielkie gratulacje. Życzę spokojnej i zdrowej ciąży !!!!!!!!!!!

Maranka, u mnie noc też kiepska, ale nic specjalnego, żeby mu dokuczało nie zauważyłam. Ten typ tak ma.
Oprócz tego miałam wczoraj z F ścięcie o porządki domowe, bo już wszystko zaczyna być na mojej głowie i ulało mi się bardzo. Dziś rano był ciąg dalszy i nerwy mnie jescze trzymają więc będzie wesoło dziś.

Ściskam was babeczki.

Monisia, ale w ciąży nie jesteś przecież?????????????????? Jeżeli masz podejrzenie, że jesteś to nie ćwicz....

No, nie - chodzi mi o to, że wczoraj miałam owu, no i gdyby jednak te zolnierzyki z przedwczoraj dotarły i by sie udało....czyli narazie spoko???? jak coś to poprostu od dzisiaj zakaz platformy, do czasu, aż @ sie pokaże?????

Witam Kochane!!!!!
Po pierwsze JULITKA OGROMNE GRATULACJE I WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO!!!!!
U nas w tym miesiącu raczej nici z Fasolki - wczoraj miałam owu, a przytulanki 3 dni temu -wczoraj nie mogliśmy, bo Zuzu nie chciała iść spać....ehh....
Mam jeszcze pytanko - czy można ćwiczyć na platformie wibracyjnej, gdybym ewent. teraz zafasolkowała, to czy w początkowych 3 tyg. mogłoby zaszkodzić?????
KRAKOWIANKA - cuuudo Fasolcia!!!!!

julitka gratulacje:-)super krecha...
mam nadzieje, ze niedługo zobcze swoja..
krakowianka ja z Iga tez o ciązy dowiedziałam się w 6tydz i 1 dzien..i tez było widać tylko pęcherzyk..a teraz jest prawie 3 letnim pęcherzykiem:-)
a na zwolnienie może rzeczywiscie lepiej pójść? żeby się czymś nie zarazic od dzieciaków..różyczka np. groźna dla ciąży..
maran-atha u nas też nocka średnia, nie wiem mlodej chyba coś się śniło..bo popłakiwala, kreciła sie, wierciła, co chwile siadala..masakra..tak mocno zasnęła dopiero nad ranem..ja też..i prawie zaspałam do pracy..zamiast wstać o 6 wstalam o 6.50...ale zdążyłam.

cześć wam,

no w końcu jakieś II keski:

Julitka, wielkie, wielkie gratulacje. Życzę spokojnej i zdrowej ciąży !!!!!!!!!!!

Maranka, u mnie noc też kiepska, ale nic specjalnego, żeby mu dokuczało nie zauważyłam. Ten typ tak ma.
Oprócz tego miałam wczoraj z F ścięcie o porządki domowe, bo już wszystko zaczyna być na mojej głowie i ulało mi się bardzo. Dziś rano był ciąg dalszy i nerwy mnie jescze trzymają więc będzie wesoło dziś.

Ściskam was babeczki.
Dziękuje kochane bardzo ale to bardzo :):):) mykam pozmywać naczynka :)

No, nie - chodzi mi o to, że wczoraj miałam owu, no i gdyby jednak te zolnierzyki z przedwczoraj dotarły i by sie udało....czyli narazie spoko???? jak coś to poprostu od dzisiaj zakaz platformy, do czasu, aż @ sie pokaże?????

Monisia, ja jestem zdania, że co ma być to będzie. Jeżeli Fasolka będzie silna i zdrowa to przetrwa te kilka dni "wibracje platformowe"...ale jak potwierdzisz ciążę to platforma na dłuższy czas idzie w odstawkę, bo wtedy losu lepiej nie kusić...ale to jest moje zdanie, najlepiej skonsultuj z lekarzem, on Ci doradzi czego lepiej nie robić przed planowaniem itp.

Monisia, ja jestem zdania, że co ma być to będzie. Jeżeli Fasolka będzie silna i zdrowa to przetrwa te kilka dni "wibracje platformowe"...ale jak potwierdzisz ciążę to platforma na dłuższy czas idzie w odstawkę, bo wtedy losu lepiej nie kusić...ale to jest moje zdanie, najlepiej skonsultuj z lekarzem, on Ci doradzi czego lepiej nie robić przed planowaniem itp.
To jest oczywiste, że gdy będę w ciązy to nie!!!!!! Ale jesli dopiero wczoraj była owu, to w sumie gdyby doszło do zapłodnienia to dopiero dzisiaj tak?????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry