reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
krakowianka feminatal to komplet witamin dla kobiet w ciąży są trzy rodzaje i bierzesz je w zależności od tygodnia ciąży bądź planowania. Feminatal N takie brałam w pierwszej ciąży ,a teraz wyszły jeszcze Feminatal metafolin 800 i 400. Feminatal 800jest jak planujesz aż do końca pierwszego trymestru. Potem do końca ciąży Feminatal 400. A Feminatal N dla mamuś karmiących. Choć powiem ,że jakie się nie wybierze będzie ok ;-)
Julitka zbiłybyśmy Cię za to zwlekanie ,ale kobiet w ciąży nie tykamy ;-)

reklama
Nasza prywatna Fasolka :)

Maleństwo - 12.08.2010 - Kopia.jpg

Marcepanek
- dzięki, trochę mi z tymi witaminami rozjaśniłaś. :)

na chwile wyszlam popracowac, pozmywac, poszpratac, odkurzyc, do pralni skoczyc a tu takie rzeczy sie dzieja!

Julitka! Gratulacje! WYSYŁAJ NAM FLUIDKI ZARAZ!

deprecha lekka bedzie i tak ale fluidki sie przydadza!
Dziękuje kochana :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a to dla was kochane moje :*
Marcepanek :) hehe gdybym umiała to było by to szybciej :) dlatego dziękuje za pomoc :)

Julitka gratulacje!!! jaki to piękny widok takie dwie kreseczki!

Dziewczyny powiedzcie mi bo mnie to trapi : jak w sobotę była prawdopodobnie owulacja (ból jajnika okropny) no i działaliśmy z mężem i jakieś prawopodobieństwo jest to czy np iść na imprezę - nasiadówkę (ale na pewno będzie nadymione) czy sobie odpuścić? Kurcze czuję że wpadam w paranoje, już np. po poczytaniu jakiś mądrości kawę odstawiłam (choć jestem silnie uzależniona i normalnie piję min 3 ).

i drugie pytanko - czy jest sens testować po tygodniu od domniemanego zapłodnienia?

Julitka gratulacje!!! jaki to piękny widok takie dwie kreseczki!

Dziewczyny powiedzcie mi bo mnie to trapi : jak w sobotę była prawdopodobnie owulacja (ból jajnika okropny) no i działaliśmy z mężem i jakieś prawopodobieństwo jest to czy np iść na imprezę - nasiadówkę (ale na pewno będzie nadymione) czy sobie odpuścić? Kurcze czuję że wpadam w paranoje, już np. po poczytaniu jakiś mądrości kawę odstawiłam (choć jestem silnie uzależniona i normalnie piję min 3 ).

i drugie pytanko - czy jest sens testować po tygodniu od domniemanego zapłodnienia?

Idź na imprezę....nie doszukuj sie objawów, nie spiesz się z testowaniem. Spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Testuj w dzień spodziewanej @. Co ma być to będzie, jak ewentualna dzidzia będzie silna to przetrwa nawet dym itp. !!!!!!

Lilou - nie należy tak wcześnie testować, bo ciąża może wyjść na teście, a będzie słaba i @ przyjdzie... A wraz z nią ogromne rozczarowanie. Podpisuję się pod tym, co napisała Ewelina.

reklama
Julitka gratuluje!!!!! Super takie donre wiadomosci.
Wlasnie co do pytania lilou co i moge robic test? Jakby sie udalo chce wiedziec jak najwczesniej bo jak juz wspominalam mam niedoczynnosc tarczycy i Hashimoto w parze. Dlatego chce wiedziec jak najwczesniej zeby dzialac z lekami zeby wszystko dobrze bylo z Malenstwem :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry