• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- no kochana tule Cie mocni i wierze z Toba ,ze sie wchlonie....

jak masz sile to wstaw fotki-nacieszymy oczy:happy:

JAEWA- zapisalam Twoj dres tak ,ze nie moge go znaleść:sorry2:a PW mam tyle,ze zanim to "przekopie":nerd:prosze-wyslij mi jeszcze raz:sorry2::tak:

reklama
hej forumeczki,

Nika, wszystkiego Naj, dużo miłości na następne lata wam życzę !!!!

mama, no to Tom się spisał, wieczór pewnie był udany.
A Domisia teraz musiało dopaść to choróbsko ? pewnie przez tę posraną pogodę w kratkę.

krakowianka, najlepiej wg mnie jakbyś sie zapisała do państwowego gina, zawsze to lepiej z badaniami, usg itp. Szczególnie wtedy, gdy pod koniec jest się częstszym gościem w gabinecie. Moja koleżanka płaciła 250,00 zł za wizytę raz w miesiącu, a pod koniec ciąży, coś było nie tak z maleństwem i kazał się pokazywać co tydzień... przez dwa m-ce ona zostawiała w gabinecie po 1000 zł.

Marcepanek, wytrwałości ci życzę, będzie dobrze... mojej koleżance się wchłonął ładnie krwiak i wierzę, że i Tobie też się wchłonie. Oby ustały te bóle brzucha.

Marylka, mega utargu życzę i żeby po opłaceniu faktur jeszcze coś zostało !!!

hej sorbuś, Maran, szczęśliwa jak tam się czujecie?
mnie pobolewa podbrzusze, ale cjhyba dlatego, że dzidzia rośnie, bo poza tym wsio ok.

MAMA dzięki za pamięć kochana:tak::tak:

JAEWA u mnie dobrze, teraz jesteśmy na urlopie w PL:-D Mam luzy bo Pati szaleje z psem i kotami i w ogóle jest w swoim żywiole;-)

MARY-BETH to my idziemy łeb w łeb bo u mnie też 18 dzień cyklu:tak::tak::-D:-D

MARCEPANEK tulę mocno... I masz rację nie ma sprawiedliwości.... Ty teraz masz myśleć pozytywnie i nie zamartwiać się że będzie coś nie tak...

mamuś widziałam i dziękuje. Mam jeszcze kilka zdjęć usg postaram się wstawić.
Tamto jest dla mnie okropne bo ten krwiak :-( my liczymy ,że się wchłonie. Innej nadziei mieć nie mogę. No i zapomnieć niestety się nie da bo ból przypomina...
Dziękuje wam wszystkim dziewczyny za tyle wsparcia. Ale powiedzcie dlaczego muszę mieć takiego pecha. Najpierw poronienie teraz jak już znów się udało jakieś komplikację. To jest niesprawiedliwe :-( Widzi się jak takie smarkule 15lat ,16lat z brzuchami palą piją i jest super. To nie sprawiedliwe.

Marcepanek trzymam && żeby wszystko było ok. Masz rację to niesprawiedliwe. My się staramy i czekamy z utęsknieniem na nasze aniołki, a niektóre kobiety - aż szkoda gadać - nie potrafią docenić takiego cudu, który im się przytrafił.
Najważniejsze że jesteś pod stałą dobrą opieką, że mąż cię wspiera, a my wszystkie też jesteśmy z tobą.
Będzie dobrze! Zobaczysz!!!

Witam was:)

Nika wszystkiego najlepszego:)
...i kwiatki proszę
kwiaty083.gif

RENNA- my tu wsztskie zamierzamy sie u Maryli zaopatrzyc:tak::-):-)a jak znajdziesz Jej posta to pod suwaczkami masz link do Jej strony-tylko UWAGA - ma tam niebezpiecznie ladne rzeczy:tak::-):-):-):-)

JAEWA- dziekowac:happy2::happy2:

Nika to super urlopu w Polandzie zycze :))))

Mama Kochana masz PW :)
P.S O widze ze juz odczytalas :)

Agus Hello :)

Krakowianka, nie pierwszy nie ostatni raz będę stała tyle godzin w kolejce na Giewont, więc mnie to nie przeraża, a piorun złego nie bierze, więc spoksik :-D

Marcepanek,
jestem z Tobą całym serduchem :*, oszczędzaj sie i leż jak najwięcej, będzie dobrze, tylko wierz w swojego Kruszka! Nie ma co rozkwilać, że to niesprawiedliwe...ciesz się każdym dniem, mimo iż cholernie boli i jest ciężko, ale usmiech Kruszka wynagrodzi Ci wszystko już niedługo, zobaczysz! Ściskam*

Sol, dasz radę...tylko nie stresuj Kruszka!!!!!!!!!!! No po raz kolejny ja Cie proszę - oszczędzaj nerwów Dzidzi !!!!!!!!!!! :-p
Aga.kk, witaj piękna :-)

Nika życze Wam wszystkiego co najlepsze i duzooo dużooo miłości i 2 kresek :) na teście

ale sie wkurwi.........łam masakra własnie z z wróżki ni z piertuszki odkryłam ze dostałam okres wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr znowu 2 dni wcześniej wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zioła chyba nie działają wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr poszłam do łazienki patrze a tam @@@@@@@@@@ a ja nowe białe gacie wrrrrrrrrrr i jasne spodnie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr masakra jakaś i coś mi sie zdaje że coś jest ze mną nie tak że @ dostaje przed terminem - nie pierwszy juz raz no ale plan mam taki do końca wybiore te ziołwe leki potem robie badania i ide do gina i niech coś radzi a jak nie poradzi to zmieniam gina i już - choc wolała bym tego uniknąć

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry