• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jaewa, jakoś czytam...czytam i czytam i nie wiem co przeczytałam....a kieckę nie zakłada się na uszy??? ;-p

Ewcia, Skarbku Ty Pocieszny :**************************************************

Renna, a masz ciacho do kawy????? To poproszem :-D

reklama
EWELA- co tam???
FLOUR- jesli mozesz to wez wolne...a co dzisiejszy test jest z I krecha???:sorry2:
JAEWA- dziekuje sniadanko wciągniete a Domi juz dzis lepiej-grandzi wiec sily Mu wrocily:tak:tylko gardlo jeszcze w krostkach...

EWCIA- a jedziecie na caly dzień??

MARY-BETH- :):):)))i jak Wam wyszla ta lazienka:)))fajnie tak!!

RENNA- witaj z rana-cora juz w przedszkolu???

MAMA, a nic stryngi prasuję :-D :-D :-D żartuję, staram się przebrać rzeczy, które zabieram na wyjazd...zaraz mykam na zakupy, bo jakoś mało tych ciuszków ;-), a ogólnie doliny...doliny..i seksik :-D

Renna ja sie pisze chociaz u mnie juz wieczor :) A moze wolisz zamienic kawke na wieczorna lampke winka? :P

Ewela Kochana a Ty kiedy na te zakupy sie wybierasz? Poradz cos jakas salatke mam jutro zrobic do kurczaka bo mi pomyslow brak...
A seksik i owszem dobry na wszystko :) Libido nie spi :P
Kochana stringi prasujesz? Mysle ze to musi byc wyczerpujaca praca :P

ciacho jest tak ze zapraszam serdecznie!!!!! :)

mama córa jeszcze w domu bo dopiero wstałysmy :) Pije "kache - kawe" ubieramy sie i lece ja zawiezc.

jaewa myslisz ze to tak wporzadku zaczac dzien od winiacza??:)

Tak dzisejszy test był z jedna krechą i robiłam go z rana no ale czuje sie strasznie i chyba wezme wolne .

ciacho jest tak ze zapraszam serdecznie!!!!! :)

mama córa jeszcze w domu bo dopiero wstałysmy :) Pije "kache - kawe" ubieramy sie i lece ja zawiezc.

jaewa myslisz ze to tak wporzadku zaczac dzien od winiacza??:)

No nie Kochana bo to juz pachnie patologia, ale u mnie wieczor to moge :)

Fleur wez wolne i smigaj po drugi test :)

Mama - no fajna ta łazienka... :-) Już pooglądaliśmy płytki, jakie byśmy chcieli, gdzie wanna, gdzie prysznic... Tam są dwie łazienki obok siebie! :szok: Więc chcemy wywalić ścianę i zrobić jedną wielką! :-D:happy::rofl2: Smacznego śniadanka! A jak Domiś? Mam nadzieję, że lepiej! Muszę Was poczytać, bo już naskrobałyście! :-D
Fleur - może powtórz za 2-3 dni? Może ten, który robiłaś dziś był jakiś zepsuty. Pierwszy Ci wyszedł z dwoma ||, a ten z jedną... Nie martw się jeszcze, kochana.
Ewelinka - hej! Jak tam samopoczucie? ;-)
Renna - hej! Ja też chętnie kawusię wypiję! :tak:
Jaewa - kartka frunie! :-)
Ewcia, Nika, Jadzia, Josephine i wszystkie piszące z rana - hej! :happy:

Cześć:)
Mowy nie ma że was nadrobię więc się tylko przywitam cobyście o mnie nie zapomniały:))
I dziś dobra wiadomość bo nie idę do piwnicy!!!!!! Moje kolanko odpocznie:)) Ale za to zawalila mnie szefowa robotą:((( Bo jak chce jechać na urlop to musze się wyrobić:wściekła/y: A jak laska która mi pomaga była na urlopie 2 tyg to co dobrze było???? Pojechała z tą szefową wogole nagle i w tajemnicy... I jakby ona nie pojechała na urlop to byloby nadrobione bo ja się nie rozdwoję....

No to ponarzekałam.... wracam do pracy:(

reklama
hej i czołem:tak::-).coś ostatnio trzepnięta jakaś jestem i ochoty brak na cokolwiek:baffled:.

mama,ewelinka,ewcia,jaewa,fleur,maggy,renna,mary,monia,nika witajcie:tak::-)

mama fajnie,że Dominiś już lepiej:tak:
ewelinka przygoda,przygoda każdej chwili szkodaa aaaaaaaaaaaaaa:-D
fleur jak to jedna krech dziś???

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry