• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wogole dziekuje za wasze rady jestescie kochane no i wziełam wolne nie byli zadowoleni bo w poniedziałek ide na urlop wiec ale co tam zdrowie wazniejsze .

reklama
fleur,to trzymam &&&&&&&&&&&&& za 2 krechy:tak::-)
cześć nagapalma:tak:
mama-siora ano wleciałam:-).jakaś taka jestem nie teges:baffled:
nika nie pytaj,plan mam do duuuupy:wściekła/y:

Jaewa- to ja dzisiaj jakaś nie kumata jestem:sorry2:
Nie znalazłam tego grzybka:-D:-D

Ewelinko- ja mam ciacho do kawki:tak:
wybieraj precelek, albo rożek francuski z serem- dopiero co przyniesione ze sklepiku;-)

Mama- jedziemy tam do jutra:dry:

Mary, Monia, Bibinka, Nika- witam Was Kobietki

Ja właśnie po śniadanku:tak:
I biorę się za kawusię:rofl2:

Ostatnia edycja:
bibinka witam !!!!!

mama a jak nastawienie do zycia dzisiaj ?? Moje bojowe i to nawet bardzo bojowe. Lece z Amelka do przedszkola za raz a pózniej do miasta na drobne zakupy bo moja panna jeszcze kutrki zimówki nie ma musze sie rozejrzec :)

Mary dziekuje, Ty moja powinnas dostac jakos w polowie przyszlego tygodnia:)
Wybacz bo sie zgubilam, Ty ta chate sprzedajesz czy kupujesz? Ja napisalam o sprzedazy swojej bo mi sie wydaje ze sprzedajesz...jak nie to przepraszam bo sie zakrecilam :P
Sprzedajemy mieszkanie, a kupujemy (prawdopodobnie) dom. :-) Także i to, i to. :tak: A kartka to też chyba z 7 dni roboczych będzie szła. ;-)

Renna - kawusia z mleczkiem bardzo chętnie. :tak:

Ewelinka - może taki dzień głupawy dziś... U mnie pochmurno i taaaaki leeewy dzień... Emocje u mnie są tylko z powodu tej chaty... :-D:happy:

Witam wszystkie, które dołączyły! :*:*

Ewciu no myslenie czasami kazdemu wolniej idzie :) Smiac mi sie chcialo ze Ty to tak na powaznie wzielas Kochana :) Powinnas mi odpisac ze po tego grzybka to Ty nie musisz jezdzic do lasu tylko masz go w domu :))))
Smacznej Kawusi :)

Mary no widzisz to dobrze myslalam ze cos sprzedajecie :)
Powodzenia w kupowaniu :) Nas to tez bedzie za troche czekalo...Poki co wlasnie jutro ktos nam zmiecie sprzed nosa fajna chalupke na wynajem z basenem wrrrr...Nie mozemy jechac ogladac bo na 14.00 S sie nie wyrobi z powrotem...A szkoda bo chata jest ok i wynajem niedrogi...
http://www.domain.com.au/Property/For-Rent/House/NSW/St-Clair/?adid=6715957

Basenu nie moge odzalowac ale znajdzie sie mam nadzieje cos podobnego :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewcia, rożek francuski, ja wsio co francuskie lubić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D (ślinotoku dostałam i teraz pół miasta objadę za rożkiem francuskim)

MARY, być może ta pogoda ;-) Ale u Ciebie też emocje widzę...;-)

Witajcie. :)

Zizi - przykro mi, że @ przyszła...

Maggy - ja też chcę zobaczyć najnowsze zdjęcia Twojego brzuszka! :)

Klaudusia - trzymam kciuki za pomyślną wizytę. :)

Fleur
- mam nadzieję, że test wyjdzie znów z II kreskami.

A do mnie znów wróciły mdłości. Nawet już nie mam pomysłu, czym je zajeść/zapić. Ale wszystko da się przeżyć. ;) Byleby Maleństwo zdrowo rosło.

Jaewa- mi dziś w ogóle nie idzie:-D:-D

Ewelinko- masz szczęście, bo wzięłam się za precelka:-D
a jak pisałam o rożku francuskim, to jakoś skojarzyłam sobie z Tobą:-D:-D:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry