• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia po kawce bardziej pojdzie :P

Ja dalej siedze i szukam chalup na wynajem...zmudna robota....a za 2 tyg powinnismy sie wyprowadzic :P Marne szanse :P

reklama
Jaewa - no, chatka fajna! :-) Szkoooda, ale życzę Ci, zeby znalazło się coś z basenem! :tak:
Ewelinka - może pogoda... Emocje -są, są. :happy::-) Dziś, jutro może będziemy wiedzieli, czy udało się kupić dom.
Krakowianka - heej! Przykro mi, że mdłości Cię męczą, ale kochana - dzidzię będziesz miała! :happy: Dla maleństwa chyba wszystko da się znieść. Mam nadzieję, że znajdzie się sposób, żeby załagodzić mdłości. :tak:

jaewa ale chałupka:szok::-).mam nadzieję,że znajdziecie coś podobnego!nie dziwię się,że żałujesz
krakowianka witaj:tak:.współczuję mdłości,ale dasz radę dla dzidzi wszystko:tak::-)

wczoraj byłam u koleżanki,która ma dziewczynkę 3 -miesięczną,ponosiłam i wytuliłam;).Ala wycałowała i wygłaskała,ehhh.Ala poszalała z jej straszą córcią i nie mogłam jej wyciągnąć do domu;)

Ostatnia edycja:
qrcze komp znow sie zawiesil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak czasem nagle znikam to zawsze jest to wina kompa:crazy:
RENNA- moje nastawienie tez bojowe-mam za cel nie dac sie hormonom-od wczoraj zaczelam brac kolejne-zupelnie dla mnie nowe...

witam kobietki ,ktore wlasnie dolaczyly-zaraz sie polapie:tak:

Bibinka, Mary kochane tutaj wiekszosc chalup tak wyglada ale jak juz jest basen to sie wszyscy rzucaja jak szczerbaty na suchary :( No nic zobaczymy....
Ech a jak tylko wynajmiemy dom zaraz sobie kota sprawie co mi bedzie robactwo, pajaki i weze lapal.... :P

Mnie jutro nie ma na BB, S wraca to nie bede wychodzila z alkowy hahaha :)

Krakowianka- heloł :)) super, że Dzidziuś daje o sobie znać:tak:

Ewelinko
- hahahaha :-D:-D

Jaewa- chyba po 2, albo 3 będzie lepiej:rofl2:
Bo tę już kończę i dalej jestem taka nijaka:dry:
A szukanie czegoś do wynajęcia- oj jak ja tego nie lubiłam:baffled:
Najlepsze było jak kupowaliśmy mieszkanko- K. szukał chyba z miesiąc i nic nie wychodziło
Ja wzięłam raz się za to no i okazało się, że trafiliśmy:tak:

Ostatnia edycja:
No nic, zbieram się na zakupy, poszaleć troszku...chłopu też coś kupię, żeby nie płakał, że tylko siebie zaopatrzyłam w cudeńka :-D
Wpadnę potem, bajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!

jaewa jutro to zrozumiałe,że Cię nie będzie:-D.powodzenia w szukaniu domku:tak:
mama ehh,ten Twój internet:baffled:.jak się czujesz po hormonach?mam nadzieję,że jest ok i tak zostanie:tak:
pa ewelinka;*

reklama
A ja dzisiaj bylam w sklepie i nie kupilam kawy bo ostatnio kupilam cala paczke...Przychodze do domu i chcialam sobie 2 strzelic a tutaj przeszukalam cala kuchnie i wszystkie szafki a kawy nie ma!!! Okazalo sie ze kawa jak ja kupilam pare dni temu wypadla mi w aucie z siatki przy jakims skrecie i lezy sobie gdzies pod fotelem...Dobrze by bylo gdyby auto bylo na miejscu ale S jak jechal na lotnisko je zabral i stoi sobie na parkingu na lotnisku...Czyli najszybciej napije sie kawki jutro jak S wroci...Matko i corko az boje sie pomyslec co ja zrobie jutro rano bez kawy!!!!

Bininka dziekuje, powodzenie bedzie potrzebne! :)

Ewela udanych zakupow!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry