• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY-BETH- bo my kobiety tak mamy-wybieramy to co najdroższe-jakos tak instynktownie:-D:-D:-D:-Dbedzie dobrze,dacie rade cos znaleść:tak:
BIBINKA- ja juz zaparza Ci termos meliski na 1 wrzesnia:sorry2:ale mam nadzieje,ze niedlug beda II krechy a wtedy L4 i nie bedzie nerwow;-)

JAEWA- jak teraz wysle kurierem to akurat rano bedziesz miala na stole kawusie:rofl2::rofl2:

EWCIA- a Wy jedziecie na obiad do tesciów???:sorry2:czy na pol dnia....:baffled:

reklama
Cześć Mary-beth, oj u nas też płytki drogie jak ch...a, szczególnie dekory.
a przecież płytki to nie wszystko...

jaewa, wpadnij jeszcze po kolacji (jak to śmiesznie brzmi, ja dopiero po śniadanku jestem..., piję miętę bo taka jestem dziś bleeee)

Mama- my będziemy do jutra tam:-(
Najgorsze jest to, że ten ku**s tam mieszka- ten co wyłapał butelką:wściekła/y::wściekła/y:

Jaewa- ciekawe czy by do jutra doszła:rofl2:

Ewciu nie sadze, sam lot to jakies 20h bez przystankow :P
A jak mieszkalismy w NZ bylo jeszcze dluzej do 24 h :P
Mama dziekuje bede zaraz po obudzeniu wyczekiwac kawki na stole :)

Ok spadam bo kolacji nie zjem :)

ZAPMARTA popytaj w aptece czy możesz pić meliskę:tak: I nie daj się nerwom...
BIBINKA już się zaczęło więc nie daj się....
MAMA niech tak zostanie że bez skutków ubocznych....
JAEWA szybkiego znalezienia nowego mieszkanka z basenem...

U mnie jeszcze przed chwilą było słońce a teraz chmury:crazy: ale zabieram się za porządki ubraniowe - tyle ciuchów a nie ma w czym chodzić:baffled::baffled: Trzeba coś powywalać...
A Pati ogląda zdjęcia jak była malutka i cały czas powtarza" ale ja byłam mała":-)

mama dzięki:tak:,termos to za mało:szok::-D.muszę jakoś przetrwać...
nika dzięki:tak:.moja Ala też ogląda i opowieda,jak to była malutka i piła z cycusia:-D.jak by pamiętała:-D
ewcia oby wizyta szybko minęła!
pa jaewa!

mama- czesc ,:-D atak przeprowadzony z niewiadomym skutkiem ,przeciwnik walczył do ostatniej kropli "krwi" ... hahahah co ja bredze ? :baffled::-D miejmy nadzieje, że zołnierze przeciwnika dotarli do celu, skutki bitwy poznamy za dwa tygodnie ... masakra :-D:-D:-D:-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:baffled::baffled::baffled::baffled::szok::szok::-D:-D:-D:baffled::happy2:;-)
Nadaje sie na leczenie ....

reklama
Mary-beth, Bibinka - póki co zaradziłam im lu petitkami go z nutellą. :] Ale macie rację - wszystko się da znieść dla Maleństwa. :)

Grr... a do mnie właśnie z pracy dzwonili, że szefowa nie będzie mieć dla mnie i dziś czasu (bo remont się nadal nie skończył i nawet nie ma mnie gdzie przyjąć) i pewnie dopiero przyszły tydzień wejdzie w grę... I coś tak czuję, że wobec tego tej umowy na czas do dnia porodu ze mną nie podpisze... A jakby zechciała, to bym macierzyński jeszcze dostała.

Ale mówiąc szczerze - nie mam ani sił, ani ochoty się teraz tym denerwować. :/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry