• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BIBINKA Pati jak widzi na zdjęciach tylko mnie i M to się pyta gdzie ona wtedy była:rofl2::rofl2::-D

JAEWA papatki:-)

Dziewczyny potrzebuje kopa w 4 litery żeby je ruszyć i coś zrobić...

Zadzwonila moja przyjaciółka z dawnych lat - wieki się nie widzialysmy - po poludniu jadę na ploty... Ale się cieszę:-D:-D:-D

Dobra spadam ale mam Was na oku:tak::tak:

reklama
JAEWA- papa i smacznego:tak:
KATH- jak tam dzis w pracy??
ZIZI- jak sie czujesz???@ daje sie we znaki??:sorry2:

nasza MARYLKA- bedzie dzis pozniej-ma towar:tak:
NIKA- dzieki,tez na to licze

MONISIA- napisala mi przed chwila smska -testowala i I krecha ,ale @ nadal nie ma -pewnie zmiana klimatu....oby nie przylazla.....

BIBINKA- wiesz ,ze jestem z Toba-a Ala robi tak jak moje:tak::-)

Witam wszystkie laski!!!
KlaudiaNK gratulację!!! TY chyba już w 7tyg jesteś babka co? Więc spokojnie serducho już pewnie zobaczysz :-)
Fleur
powtórz teścior i jeśli chcesz podam Ci nr tel wyślesz mi zdjęcie ,a ja je wstawie ;-)

Mamuś, Jaewa, Zapmarta - a wiecie, pokukałam i wcale nie te najdroższe wybrałam! :happy::happy::rofl2::rofl2: Ufff... Jedyny element dekoracyjny, jaki chcę, to "pas" kontrastowych płytek wzdłuż baterii pod prysznicem i takie same w okolicy lustra i zlewu. :-) Tylko jeszcze, nie wybrałam z jakich płytek, i czy mozaika, czy co... A oto, co znalazłam - na podłogę:

Star Fusta Ceniza

i na ściany:

San Rafael Crema
:happy2::happy2:

Dziękuję Wam za Wasze opinie! Wiem, że się strasznie podniecam, ale mówię Wam - w życiu jeszcze płytek ani nawet kibelka nie wybierałam! :-D:-D:-D Frajda, że hoho! Mama - Ty wiesz, nie? :happy::happy::happy: :rofl2::rofl2::rofl2:

Wy to dopiero jestescie niepoprawne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja tylko do przedszkola pojechalam i wróciłam a Wy juz tyle nadrukowałyscie !!!!!!!!!!!!! Szok normalnie!!!

jaewa bardzo przyjemny domek baaaaaaaaardzo naprawde. A ten basenik no no :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
BIBINKA- papa.
NIKA- takie spotkania po latach sa fajne:tak:przyjemnosci:tak:
MARY-BETH- pewnie,ze ja wiem i doskonale Cie rozumiem-podniecaj sie kochana bo jest czym-nie co dzien kupuje sie dom!!!;-):-):-)
MARCEPANEK- fajnie,ze wlecialas na chwilke:tak:sciskam Cie i licze,ze brzuszek mniej boli

JOSEPHINE- smoki moje wysciskane;-)

reklama
EWCIA BIBINKA pa pa:-)

MARY wiesz te płytki na ścianę bardzo mi się podobaja i mają normalną cenę jak na Norge:tak: I nie dziwię Ci się że urządzanie domku to frajda:-D:-D

MARCEPAEK jak się czujesz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry