• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
heloł

mary-beth fajne płytki, a pomysł o zrobieniu jednej większej łazienki jest rewelacyjny- oby tylko to nie była ściana nośna między nimi bo może być nieciekawie-> najwyżej byście zrobili takie szeeeeerokie drzwi jako przejście między częścią do siusiania i kąpania sama widzisz, jaka to frajda obmyślać sobie urządzenie domu. najlepsze w tym to, że od początku sobie zrobicie według waszego gustu. bo jakbyście kupili już wyremontowane mieszkanko czy dom, to nie dość, że drożej, to niekoniecznie w waszym stylu.

fleur powtórz teściorka. trzymamy &&&&&&&&

a ja dziś spałam do 10
wkońcu jak człowiek zasnęłam, nikt mi nie ryczał, a jeszcze sobie zobaczyłam "Dzień świra"- lubię ten film

ale jajca- został nam kocurek i kotka dla tych znajomych. i ten kocurek to taki pieszczoch, że "krokodyl" miał przy nim na noc. przyłazi do mnie, łasi się i burczy. słodziaczek. oko mu się jeszcze ciągle klei, ale się wyleczy-> pozostałym też całkiem przeszło. kotka, która wczoraj poszła miała oba oka zajęte ropką i co godzinę nawet jej przecierałam, a po spaniu to już wogóle skorupke miała, a wczoraj już miała sliczne czyściutkie oczka

wstałam rano z paniczną myślą "co ja zrobię na obiad?". ale juz mam- rybka, ziemniaczek i marchewka z groszkiem

kath a do ciebie mam pytanko odnośnie dietki- ile dni ma trwać ta I faza? bo gdzieś było, że 5, gdzie indziej 10 i się pogubiłam

reklama
KATH- dobre z tym tel:-D:-D:-D:-D:-Dfajnie,ze narazie masz luzik,zawsze to dzien w pracy do przodu bez stresu;-)

Mi to się marzy praca w domu - taka że mogłabym sobie robić co i kiedy bym chciała. W swoim własnym tempie i o dowolnej porze dnia. Tylko... nie wiem co mogłabym tak robić :-( Muszę się nad tym głęboko zastanowić, bo gdyby udało nam się załatwić działkę pod warszawą i tam budować domek, to dojazdy do wawki by mnie wykończyły!

Mary-beth. Mam bardzo podobne na ścianie f-my OPOCZNO, na wysokości łydek mam ten sam wzór tylko brąz i taką samą podłogę. (przechodzą z jasnego beżu w brąz) Do tego mam drewnianą szafkę pod umywalkę i słupek drewniany na ręczniki i inne piardy. Ale te ścienne płytki to takie jakbym u siebie widziała.

Maranka, dziś rano już miałam nerwa, a to dopiero się dzień zaczynał. Ja muszę coś z tym zrobić, bo już mam dość.
Karol przebudził się z płaczem ok. 04:00, utuliłam położyłam a o 05:00 to samo...

Bunca szykuj talerz dla mnie, wpadam na obiada:D
Tym bardziej ze ja wlasnie odmrazam lodowke,korzystajac ze pusta;)

Kath mi sie tez taka praca zawsze marzyla
Pracowalam tak dwa lata, i nie wytrzymalam...

Zawsze twierdzilam ze z dala od ludzi, jedstem samowystarczalna, ze w 4 literach mam wszystkich...
Tera Maz si smieje, bo ja straszna gadula jestem i bez ludzi to ja chora;)
Teraz pracuje w hurtowni ktora ma oddzialy prawie w calej europie i zatrudnkia mnustwo osob i to jest jednak to;)

Ostatnia edycja:
Marta - mi się strasznie podoba ciemna podłoga i jasne ściany w łazience! :happy: :tak: I ten kontrastowy pasek płytek przy baterii pod prysznicem! :tak:

Bunia - no, na tę ścianę musimy uwazać, żeby dobrze to zrobić! :tak: Wygląda, że między łazienkami ta ściana nie jest betonowa, więc można ją wywalić. A poza tym, co za głupota robić obok siebie dwie łazienki?! :-D:-D

Kath - a to tak drastycznie ma spadać w I fazie?

Wróciłam z zakupów szybciej niż myślałam, zbyt wiele nie kupiłam, kilka kosmetyków, dżinsy i bluzę....popołudniu wybiorę się chyba P jeszcze raz.
Facet na stacji benz. tak mi ciśnienie podniósł, że kopnęłam go w kostke i chwyciłąm za garniturek i powiedziałam do słuchu...nie to że wpierniczył mi się przed auto, to jeszcze nazwał mnie głupia babą!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y: Więc wysiadłam z auta (on też), najpierw mówię do niego "proszę przeprosić", zaczął się kretyńsko śmiać, więc jak mu grzmotnęłam w kochę to uśmieszek mu znikł. Zaczął sie coś jeszcze pluskać, więc chwyciłam go za elegancki garniturek i powiedziałam "słuchaj pan, albo mi zejdziesz natychmiast z oczu, albo nie ręcze za swoje czyny" :zawstydzona/y: wsiadł i pojechał....

Skąd u mnie takie nerwy....:-(

bunia, spróbuj teraz przemywać te oczka zwykłą herbatą, czasem sam rumianek powoduje reakcję alergiczną i efekt jest odwrotny. Przetestowałam to na moim Fifim.

marcepanek, fajnie, że wleciałaś i że fasolinka silna. Trzymaj się zdrowo i oby ci bóle szybko minęły. Mnie hormony walą w dekielek, a poza tym fizycznie ok.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry