• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem !!!

cześć dziewczyny, a wy już tyle naprodukowałyście, że ledwo nadrobiłam.

mama, jak nocka po hormonku ?

ja to mam w tej ciąży takie HORMONY, że gryzę drapię i krzyczę...
CZY MOŻNA W CIĄŻY PIĆ MELISĘ ????????? wykończę siebie i wszystkich dookoła jak tak dalej będzie. Oczywiście sensownych powodów brak, ale np. same pierdoły mnie drażnią.

F mówi, że bierze wszystko na klatę - ale ile on to wytrzyma ?

wrrr i jeszcze ten napis na suwaczku mnie dobił. Moja dzidzia to czuje a ja nie mam na to wpływu:-(

reklama
Witaj Zapmarta z tego co wiem Melissa jest nieszkodiwa w ciazy :)
Hormony buzuja Ci kobitko i to pewnie dlatego tak sie czujesz....

JAEWA- bardzo prosze-zaraz zrobie Ci pyszna kawe:tak:
EWELINKA- papa kochana;-)
BIBINKA- narazie czuje sie dobrze i jak mi wczoraj powiedziala przez tel.Wisieńka-jak pierwsza noc bedzie si to tak bedzie caly vykl-takze wierze Jej:tak::-D:-D:-Di nastawiam sie ,ze bedzie dobrze i nie dam sie hormonom;-)takie mam postanowienie ,zobaczymy za kilka dni:sorry2:a Ty co tam-niedlugo praca.....:sorry2:i sobota coraz blizej;-)

Cześć dziewczyny.
Wczoraj padłam. Przyszłam do domu, zrobiłam obiad i... usnęłam. Spałam 5 godzin zanim mężuś mnie obudził. Zrobiłam zaprawę do ogórków, zalałam je i poszliśmy spać. W sumie spałam ponad 12 godzin :zawstydzona/y:

Klaudusia gratuluję fantastycznej nowiny.
Fleur trzymam kciuki żeby trzeci test też pokazał II
Jaewa powodzenia w znalezieniu domu z basenem. Samej mi się taki marzy :tak:

cześć zapmarta!jeśli chodzi o meliskę,to nie wiem:no:.współczuję nerwów,wiem,że mogą człowieka wykończyć!tulę mocno;****

mama &&&&&&&&&&,żeby tak zostało:tak::-).nawet nie wspomonaj o pracy,już mam mega wkur..:angry::wściekła/y: i wogóle nastawienie do wszytskiego mam anty...

kath witaj!

Ostatnia edycja:
EWELINKO- PA, MNIE POTEM NIE BĘDZIE BO O 12 JEDZIEMY...

Jaewa- podrzucić Ci mojej:-D:-D

Marta- nie ma to jak szalejące hormony:sorry2:
Ja pamiętam jak to K. miał dopiero ze mną przeprawy:sorry2:

Kaththea dziekuje Kochana, bede sie starala....O wynikach poszukiwan z pewnoscia Was powiadomie :)

Mama o ta kawke poprosze z rana mojego czasu jutro, czyli jak Ty dzisiaj bedziesz sie kladla spac :P

Ewciu wyslj kurierem moze doleci do jutra rana :P

ZAPMARTA- mysle ,ze od meliski nic nie bedzie dzidzi-tez sie wyciszy i tyle-popytaj w aptece...wspolczuje nerwów-najgorsze jak sie czlowiek stara a tu wszystko w kolo wnerwia-wiem z autopsji:sorry2:
a moja noc po hormonie OkI i niech tak zostanie:tak::tak:

FLEUR- czekamy na wiesci kochana!!!!!!!!!i zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Hej Martusia, Kath, Bibinka, Ewcia! :-)

Mama - dobrze, że pierwszy dzień z hormonem minął OK, i oby tak było dalej! :tak:
Ewelinka - miłych zakupów! :happy:

Oglądam płytki do łazienki - maaaaaaaaatko i córko, ależ one tu drogie!!! :szok::szok::szok: :nerd::nerd::baffled::baffled: Te, co mi się podobają rzecz jasna! :-D:-D

reklama
Marybeth ja tez tak mam! Zawsze wszystko co mi sie podoba to drogie....:P No czasami z malymi wyjatkami :)

Kochane zagladne jeszcze potem, spadam jakas kolacje wszamac :) A gdybym nie wpadla bo nie wiem o ktorej S bedzie dzwonil zycze Wam wszystkim pieknego dnia i do napisania kochane :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry