Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BUNIA- musialam literowac bo nie moglam przeczytac
MONISIA- czekam z Toba i mysle ,ze faktycznie zmiana klimatu,albo owulka byla pozniej i jeszcze za wczesnie na test;-);-)wiesz jak jest-poki nie ma.....&&&&&&&&&& zaciskam!
moja kochana mamuniaNERWUSEK- u nas w tyg.zawsze taka produkcja
MARYLKA- no witaj kochana-tesknilam:-):-)fajnie,ze juz towar poukladany teraz trzymam &&&&&&&&&&& za ludziska coby przyszli i wykupili
![]()
kochana I krechą sie nie przejmuj najwazniejsze że @ nie maKochane, u mnie narazie cisza, @ nie ma.....ale na teście I krecha....
Oj zrobiłaś mi smaka
A ja ostatnio nic tylko bym gotowała wiec chyba jutro sobie zrobię tylko muszę jakiś dobry przepis dorwać 

Ale piłka jest do ćwiczeń więc i tak zostanie 
Bardzo miły gest ze strony kierowniczki
No to teraz musimy znaleźć wreszcie jakiś termin na kawę z lodami
Jak mi nie wypali wyjazd do Warszawy we wrześniu to zajrzę do Krakowa :-)
Jak stać was na niego i na remont i wstępne urządzenie i wam się podoba to nie ma o czym myśleć bo później taka okazja może wam się nie powtórzyć
My tak kupiliśmy mieszkanie i w ostatniej chwili wzięliśmy kredyt - dosłownie - umowę podpisaliśmy tydzień przed krachem na światowym rynku
I nawet jak później jeszcze donosiliśmy dokumenty z sądu to się facet z nas śmiał że mieliśmy niesamowitego farta bo tydzień później już nam by kredytu nie przyznali

Możesz kupić kajdanki w sklepie z artykulikami albo coś innego zabawnego, chyba że nie masz takiego u siebie
To jeszcze bielizna może być, pejcz, kamasutra albo jakaś pierdoła ze stoiska ze śmiesznymi upominkami
Np wałek z wypalonym napisem "na męża" 
I żeby szybko pokazały się dwie kreseczki 
Ciekawe czy będę w stanie się później ruszać albo czy cokolwiek pomorze
Jakoś jestem pesymistycznie nastawiona ale... no zobaczymy