Witam się, ogarniam się w pracy, ale i tak dużo roboty przede mną jeszcze ...
mama05, ja też mam nadzieję, że zaciążę w czerwcu lipcu a maj sobie jeszcze daruję, tzn weźmiemy na luz i zobaczymy co bedzie. W każdym razie tabsy odłożone

.
Myślę sobie tylko jak to będzie na spacerach, czy taki dwulatek chce jeszcze w wózku jeździć, czy śmigać na nóżkach ? czy mam mysleć nad podwójnym ??? trochę szkoda kasy a z drugiej strony my dużo wychodzimy z Karolem na dwór, nawet po trzy godziny jesteśmy na spacerach. Tym się martwię. Resztę, tzn ubranka, łózeczko mam zupełnie nówka, bo Karol śpi w kojcu, zabawki są, wanienka itd.
mama99, jak masz większe piersi i ten stan się utrzymuje, to fasoleczka jak nic. Tylko, żeby @ nie przyszła !!!
marylka, wózki będą szły jak świeże bułeczki, niech się tylko cieplej zrobi, to ludzie przyjdą po lżejsze spacerówki, zobaczysz... skoro luty lepszy od stycznia, to marzec będzie jeszcze lepszy.
wiola, jak piszesz o swojej Iwonce jak śpi, to jakbym o Karolu czytała. Teraz jest super ze spaniem, więc wytrzymaj jeszcze trochę te wstawania do niej i jeszcze jedno ci napiszę. OK 65 m-ca wprowadziłam bebilon na początku na noc, bo miałam wrażenie, że Karol się nie najada i o wiele nam się spanie polepszyło. Może kaszki na swoim mleku jej dawaj na noc, zobaczysz może będzie spała o wiele dłużej.
pysia, no już też nie wiele do tych staranek zostało. Czekamy !!!
bibinka, zobaczysz wszystko będzie dobrze. Podjęłaś dobrą decyzję z tą laparoskopią. Jeszcze trzy tygodnie, a więc odliczamy. A jak niunia, ze zdrówkiem lepiej ???