reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zapmarta, a to fajny masz wieczorek szkoda tylko, że mężulek w pracy :-(
Masz rację. Ta pogoda i ten luty i wszystko dobija niemiłosiernie. Człowiekowi się nie chce nic, a nic. Chcę już w końcu wiosnę i ciepło. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A my zaczynamy staranka w lipcu :zawstydzona/y:więc troszkę później niż Wy:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie!! Oj jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego otoczenia ale muszę to zrobić... Póki co to nie mogą mi się oczy przyzwyczaić i źle mi się czyta ale liczę że będzie lepiej:-D:-D U mnie dalej bez @ jak fajnie :-) Ciekawe jak długo.
Witam nowe staraczki:-):-) Zauważyłam że przybyło nas troszkę:-D:-D Oj to dobrze:-D
Mama05 Widzę że masz nowe suwaczki:-) Śliczne:-)
Marylko ja mam 5go marca dopiero za 6 dni ;-)
mama mam nadzieję że nic poważnego Dominikowi się nie stało?

A urodzinki obchodzi dziś nasza Aguśka_Kula
Aguś_Kula Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spełnienia wszystkich marzeń!
roze37wa0.gif

Ja również przyłączam sie do życzeń wszystkiego naj,,,, naj ,,, lepszego

Przemknoł mi gdzieś post o datach ślubu Ja też 22 sierpień ( a urodziny mam 23 sierpień , mój mąz 20 sierpień ) nieżle co .:-):-)

Agnieszka to sorka :( ale 5 nie zapomne :) Aguś Kula STO LAT STO LAT i szybkiego zajścia :):):):):):):):):);-);-);-);-);-);-);-)

mama05 nie stresuj sie tak... gleboki wdech:-)najwazniejsze ze Dominikowi nic sie nie stalo.
STO LAT STO LAT DLA SOLENIZANTKI
a ja ma taz dzis nerwa.. mala marudzi bo robi kupe a na dodatek jest zmeczona juz ale na zlosc mamusi niechce isc spac... opindolilam meza przez telefon ze wszystko na mojej glowie, sprzatanie, gotowanie, mala a on marudzi jak przyjdzie z pracy i mala nie daje mu tvn turbo ogladac.... chyba go troche zatkalo bo powiedzial ze jak wroci do domu to on bedzie sprzatal i ze mam zrobic sobie wolny dzien.

witam poobiednio!
agus kula WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-)
nika witam :tak::-),ale śmiesznie z tymi rocznicami ślubu wyszło:tak:
marylka jak tam interesik się kręci???
agnieszka szkoda ,że jedna krecha:-(,ale faktycznie coś ten Twój organizm Cię oszukuje nieładnie...
mama05 kurtka Dominika już wyprana??wyobrażam sobie Twoją minę,tym bardziej,że @ przyszła:angry:.słodkie,te Twoje dzieciaczki na zdjęciach:tak::-).a co do daty rocznicy,to wnioskuję,że chyba nawet ten sam rok ślubu mamy 2003,tak??

agnieszka super prezent :) fajnie masz :))))) tez chce!!!! hehee

zapomnialam dodac : agus: 100 lat z okazji urodzinek!!!

mama: dziex za wskazowke, zmienie sobie kolor bo ciezko tak sie czyta czarne pod czarnym...

ja padam... siedzialam 6h w tej zas***j bibliotece i mazm dosc... najgorsze ze wiele do przodu nie poszlo i zdalam sobie sprawe ze 6 godzin to ja tam codziennie powinnam a nie raz w tyg siedziec...

kurcze agnieszka...no faktycznie dolanczam sie do mamy z prosba: napisz jak wlejac foty :) fajnie tak sobie czasem dzieciaczkami albo jakims poprawiaczem humoru podzielic :)

Cześć Dziewczęta! :happy: Kurczę, nie było mnie na bb 1,5 dnia, a stron do nadrobienia (przeczytania) tyle, że nie daję rady ;-)

AGUS_KULA Wszystkiego Najlepszego z okazji URODZINEK!!! :tak::cool2::biggrin2:

Agnieszka.k.k szkoda, że to nie fasolka jednak, byłabyś pierwsza na naszym wątku bb ;-) Chociaż skoro planujecie starać się o dzidzię po wakacjach, to chyba jednak lepiej ;-)

bibinka, nie zostałaś sama jeszcze na forum ;-)

mama05 rozchmurz się, kochana... pierwsze 3 dni @ są zawsze do kitu, ale jeszcze chwilka i już będzie dobrze :tak: najważniejsze to chwila relaksu dla siebie teraz :tak:

A u mnie dalej @ brak, chociaż powinna się była pojawić we wtorek... ;-) Ale z moimi hormonami w ogóle się chyba jakieś dziwne historie dzieją i testu na razie nie będę robiła, bo nie chcę si rozczarować :no::sorry: poczekam aż miną pełne 2 tyg od @ (oczywiście, jeśli się nie pojawi...) i wtedy będę testować :tak: Czyli jeszcze 9 dni ;-)
Dziękuje bardzo bardzo bardzo Wam dziewczynki za życzenia:-) jesteście kochane;-);-)

witam sie z rana i lece nadrobic :));))

Masz rację:))
Good mama z Ciebie i good żonka:)))
Ja tam też bym nie patrzała na innych...
AGNIESZKA- dzieki za mile slowka:tak::-D
mam podobne zdanie jak ty mama05 najważniejsze jest wspierać się i pomagać sobie nawzajem
A już chyba skończyły się czasy zy coś wypada kobietom czy nie. Przynajmniej ja tak myślę
NIKA-ten czas chyba sie konczyjeszcze sie nie skonczyl -moim zdanie bo wciaz sa ludzie ktorzy sie dziwia jak to -facet zmywa...i takie tam:baffled:ale dobrze,ze my tu mamy podobne zdanie na ten temat i ze nasi mezczyzni nam pomagaja i im to nie uwlacza bo niby czemu:happy:
Ja was nadrobiłam, ale oczy mi się kleją i uciekam spać. Nawet kot mi już na kolanach usnął, hehe nie ma to jak miły wieczór, Karol śpi, Filemon mruczy, tylko mężulek jak zwykle w pracy:crazy:, ale nikt mi kompa nie wyrywa chociaż. Są jakieś plusy.

Dziewczyny, a u nas mała zmiana planów. Miałam wziąć jeszcze jedno opakowanie tabsów, a tu meżulek mówi, żeby nie brać i szybciej zaciążyć:szok::-) i zaczniemy od maja w końcu a nie od czerwca-lipca. Jak się uda w maju, to Karol będzie miał na drugie urodziny brata lub siostrę :-)
Tylko ten luty mnie trochę dobija bo zimno, pogoda do dupy, hormony, baby blues itd...
ZAPMARTA-SUPER-gratuluje decyzji,zawsze to m-ca szybciej,a lutym sie nie martw-skoro w tym roku byla taaaaaka zima to za rok w lutym moze byc juz sporo na + a poza tym-mimo,ze dobrze Ci zycze-moze za pierwszym podejsciem nie wyjdzie to juz sie przesunie na marzec;-)czyli TY zaczynasz w maju-ja zaraz po Tobie w czercwu:-D:tak:bedzie pieknie:tak:
Witajcie!! Oj jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego otoczenia ale muszę to zrobić... Póki co to nie mogą mi się oczy przyzwyczaić i źle mi się czyta ale liczę że będzie lepiej:-D:-D U mnie dalej bez @ jak fajnie :-) Ciekawe jak długo.
Witam nowe staraczki:-):-) Zauważyłam że przybyło nas troszkę:-D:-D Oj to dobrze:-D
Mama05 Widzę że masz nowe suwaczki:-) Śliczne:-)

Dziękuje bardzo bardzo bardzo Wam dziewczynki za życzenia:-) jesteście kochane;-);-)
AGUS KULA-ciesze sie ,ze nadal @ brak-kiedy testujesz w poniedzialek??:confused:mi tez ciezko bylo przezwyczaic sie do nowej szaty forum,ale poniewaz jestam maniaczka i do tego uzalezniona od BB to szybko sie oblatalam i jest si:tak:dziekuje za opinie na temat suwaczkow:laugh2:MARYLA-masz juz kawke??losie jak u mnie wieje-slabiej niz wczoraj,ale jest bardzo nieprzyjemnie:no:znow dzis nie wyjdziemy z Domisiem:no:jutro Tom ma wolne-za ta sobote co byl na kontroli inwentury-bedzie sie do kogo odezwac:laugh2:a jytro na 15 mam dentyste a Tom na 16.40-my hurtem:-pJOSEPHINE-jaka decyzja z mieszkaniem-remont czy sprzedaz:confused::confused: WSTAWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMA99-pisz nam tu jak sie czujesz??cos sie utrzymuje z objawow??ja tu mysle o Tobie:))

no ja jakoś dziwnie , wczoraj wieczorem ,jak już leżałam miałam dziwny ból brzucha jak bym miała dostać zaraz@@@@@ , po kilku minutach dobrych :-D:-D:-D przeszło . cycuny już nie bolą tylko są mocno powiększone jak nie moje , ale są super :-D .

Jesteśmy jesteśmy:)
mama99 co u Ciebie?pisz?
jakoś jeszcze żyję może coś się tym razem uda ,:-)

NIKA-ten czas chyba sie konczyjeszcze sie nie skonczyl -moim zdanie bo wciaz sa ludzie ktorzy sie dziwia jak to -facet zmywa...i takie tam:baffled:ale dobrze,ze my tu mamy podobne zdanie na ten temat i ze nasi mezczyzni nam pomagaja i im to nie uwlacza bo niby czemu:happy:
co do tego to zgadzam się , mój jak trzeba też pomaga , ale ogólnie to ja wolę sama mieć wszystko pod kontrolą .... bo przynajmniej kuchnię mam czystą ..:-D:-D.

nadrobiła i biorę się z obiadek ..

cześć dziewczęta:-)
rano znów zerwałam się skoro świt,żeby zrobic dodatkowe badanko.przynajmniej wszyscy mieli świeże bułeczki na śniadanko:tak:
a wogóle to niemiłosiernie mnie zatoki bolą,w nocy od tego zęby i głowa do wymiany:wściekła/y:.zapisałam się na jutro do lekarza,bo dzisiaj cały dzionek męża nie ma.jakieś tablety łyknęłam,może trochę przejdzie..

hej ja jeszcze wszystkiego nie nadrobiłam ale nie mogłam się oprzec zeby nie napisac :):)
mama05 tak kawka już w ręku
acha ja znana chwalipięta pochwale się że wczoraj robiłam brzuszki i skłony po 40 sztuk - jak na mnie do duzo :):) a dziś do pracy zamiast kanapek mam sałatke :):) z sałaty pomidora fety i oliwek oczywiście polaną oliwą z oliwek i posypaną przyprawami - ot taka 5 minutówka :):)

Ja was nadrobiłam, ale oczy mi się kleją i uciekam spać. Nawet kot mi już na kolanach usnął, hehe nie ma to jak miły wieczór, Karol śpi, Filemon mruczy, tylko mężulek jak zwykle w pracy:crazy:, ale nikt mi kompa nie wyrywa chociaż. Są jakieś plusy.

Dziewczyny, a u nas mała zmiana planów. Miałam wziąć jeszcze jedno opakowanie tabsów, a tu meżulek mówi, żeby nie brać i szybciej zaciążyć:szok::-) i zaczniemy od maja w końcu a nie od czerwca-lipca. Jak się uda w maju, to Karol będzie miał na drugie urodziny brata lub siostrę :-)
Tylko ten luty mnie trochę dobija bo zimno, pogoda do dupy, hormony, baby blues itd...

To super że męzulek wyszedł z taką inicjatywa i trzymam kciuki żeby sie wszystko udało ja dzis zaczynam następne opakiwanie tabsów i zostaną tylko 3 :):) Trzymam kciuki żeby Karolek dostał na urodziny rodzeństwo :)

dziewczyny ja tez myśle tak jak wy ze trzeba sobie radzić i nie raz z męzem na pół ogród kosiłam :) czy sciany razem malujemy ale i pizze czy spagetti tez razem przygotowujemy :) ja sie nauczyłam od mamy że trzeba umiec robić wszystko ona zna się na korkach i nawet woli takie "męskie " zajęcia jak gotowanie :):) jak miałam 5 lat to ona drzewo naa taczce woziła do domu a w drugą strone mnie :):) - wiem nie mam litości :) i ona zawsze sama wszystko umiała naprawić nawet wie co sie w samochodzie popsuje po odgłosie - zazwyczaj trafia - onaj jest nieprzyzwyciężona ale boi sie mieć wnuki bliźniaki :):):)
ale zgadzam się z mama05 że są tez tacy ludzie jeszcze co uwazają że są zajęcie damskie i męskie - jak mój dziadek np , czaicie że on sie dopiero w tym roku nauczył podpalać kuchenke zeby sobie coś przygrzać bo zawsze babcia mu podaje na stół - on nawet po widelec nie wstanie - ale ja mu dogryzam troche z tego powodu i to działa :):)

marylka ale się wzięłaś do roboty:szok:,ho ho.gratuluję samozaparcia:tak::-),a sałatka z pewnośćią pyszna:-)
Sama jestem pod wrażeniem :):) i nie wiem nawet czemu tak jakos staneła i stwierdziłam że porobie brzuszki, a na sałatke miałam juz ostatnio ochote ale dopiero wczoraj dopadłam sałate :):)

reklama
witam z rana:-)
u nas od rana sliczna pogoda, sloneczko sie swieci, jedno pranie juz wstawione drugie czeka na swoja kolej( a dlatego tak duzo bo wymieniamy ubranka Iwusi na rozmiar 6-9 miesiaca) a i jeszcze posciel musze poprac... oj chyba wiosne czuje . wczoraj juz nawet na ddlugim spacerze w parku bylysmy i przewisniegi zaczely kwitnac... wiosna nareszcie:-). nawet to ze mala wstala o 7 nie popsulo mi nastroju.
Mama99 mam nadzieje ze fasolka juz jest...
Bibinka oby przestalo bolec po tej tablecie
Marylka duzego utargu
Mama05 nie wiem co z ty mechanikiem ale zaraz nadrobie zaleglosci:-)

Marylka gratuluje samozaparcia... ja ostatnio zaczelam robic brzuszki to skonczylo sie na trzech i stwierdzilam ze plecy mnie bola...tym bardziej pelen szacuneczek:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry