reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczęta;).
agnieszka,mama09 ale Wasi mężczyźni zaszaleli:tak::-)

jeśli chodzi o wstawianie zdjęć:tak::-D

1. ZMNIEJSZANIE ZDJĘĆ
Przed dodaniem można zmniejszyć zdjęcie żeby nie rozciągało forum do gigantycznych rozmiarów.Można do tego użyć dowolnego programu graficznego, wystarczy Paint, ktory jest instalowany razem z Windowsem. Znajdziesz go klikając na Start/Progarmy/Akcesoria/Paint. Potem otwierasz plik, który chcesz pomniejszyć i wybierasz w menu Obraz/Rozciągnij-Pochyl i w części Rozciąganie wpisujesz np 50 (w poziomie i w pionie) - co zmniejszy obraz o 50% czyli połowę. Takie przeskalowane zdjęcie lepiej jest zapisać pod nową nazwą, bo ten w oryginalnym rozmiarze może Ci będzie jeszcze potrzebny, a z małego nie bardzo mozna zrobić większy bez straty jego jakości.

2. DODAWANIE ZDJĘĆ
Sposób 1 - Poprzez upload na serwer forum:
Pod okienkiem w którym piszesz wiadomość jest szary przycisk "Zarządzaj załącznikami"

Wchodząc w "Zarządzanie załącznikami" możesz dodać zdjęcia poprzez przycisk "Przeglądaj" wskazując plik na Twoim komputerze. Po wskazaniu dwóch zdjęć naciśnij "Wyślij", możesz teraz dodawać następne zdjęcia w ten sam sposób - wszystkie dodane zdjęcia zobaczysz zaraz poniżej wymienione jako "Aktualne załączniki".

Można dodać na raz 5 zdjęć do jednej wiadomości. Na koniec wciśnij przycisk "Zamknij to okno" - pliki które wskazałaś zostaną dołączone do Twojego posta i wyświetlone jako miniaturki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no tak,wszystkie gdzieś uciekły:-(:-(,a mój chyba idzie na jakieś piwo z kolegą i siedzę jak ta sierota...a może nie pójdzie,bo ten kolega coś nie daje odpowiedzi,he he
mama05 Zuzia śliczna i chyba do Ciebie podobna;)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczęta! :happy: Kurczę, nie było mnie na bb 1,5 dnia, a stron do nadrobienia (przeczytania) tyle, że nie daję rady ;-)

AGUS_KULA Wszystkiego Najlepszego z okazji URODZINEK!!! :tak::cool2::biggrin2:

Agnieszka.k.k szkoda, że to nie fasolka jednak, byłabyś pierwsza na naszym wątku bb ;-) Chociaż skoro planujecie starać się o dzidzię po wakacjach, to chyba jednak lepiej ;-)

bibinka, nie zostałaś sama jeszcze na forum ;-)

mama05 rozchmurz się, kochana... pierwsze 3 dni @ są zawsze do kitu, ale jeszcze chwilka i już będzie dobrze :tak: najważniejsze to chwila relaksu dla siebie teraz :tak:

A u mnie dalej @ brak, chociaż powinna się była pojawić we wtorek... ;-) Ale z moimi hormonami w ogóle się chyba jakieś dziwne historie dzieją i testu na razie nie będę robiła, bo nie chcę si rozczarować :no::sorry: poczekam aż miną pełne 2 tyg od @ (oczywiście, jeśli się nie pojawi...) i wtedy będę testować :tak: Czyli jeszcze 9 dni ;-)

Śliczne dzieciaczki:)
AGA dzieki 1 fotke juz wkleilam:tak:
To się cieszę że mogłam choć troszkę pomóc:)
cześć dziewczęta;).
agnieszka,mama09 ale Wasi mężczyźni zaszaleli:tak::-)
No zaszaleli fakt :tak:
jeśli chodzi o wstawianie zdjęć:tak::-D

1. ZMNIEJSZANIE ZDJĘĆ
Przed dodaniem można zmniejszyć zdjęcie żeby nie rozciągało forum do gigantycznych rozmiarów.Można do tego użyć dowolnego programu graficznego, wystarczy Paint, ktory jest instalowany razem z Windowsem. Znajdziesz go klikając na Start/Progarmy/Akcesoria/Paint. Potem otwierasz plik, który chcesz pomniejszyć i wybierasz w menu Obraz/Rozciągnij-Pochyl i w części Rozciąganie wpisujesz np 50 (w poziomie i w pionie) - co zmniejszy obraz o 50% czyli połowę. Takie przeskalowane zdjęcie lepiej jest zapisać pod nową nazwą, bo ten w oryginalnym rozmiarze może Ci będzie jeszcze potrzebny, a z małego nie bardzo mozna zrobić większy bez straty jego jakości.

2. DODAWANIE ZDJĘĆ
Sposób 1 - Poprzez upload na serwer forum:
Pod okienkiem w którym piszesz wiadomość jest szary przycisk "Zarządzaj załącznikami"

Wchodząc w "Zarządzanie załącznikami" możesz dodać zdjęcia poprzez przycisk "Przeglądaj" wskazując plik na Twoim komputerze. Po wskazaniu dwóch zdjęć naciśnij "Wyślij", możesz teraz dodawać następne zdjęcia w ten sam sposób - wszystkie dodane zdjęcia zobaczysz zaraz poniżej wymienione jako "Aktualne załączniki".

Można dodać na raz 5 zdjęć do jednej wiadomości. Na koniec wciśnij przycisk "Zamknij to okno" - pliki które wskazałaś zostaną dołączone do Twojego posta i wyświetlone jako miniaturki.
No tak też można wstawiać zdjęcia :tak:
mama córeczka bardzo podobna do Ciebie:)

witam się wieczorowo, jak ja do Was długo nie zaglądałam a widzę że ciekawe rzeczy piszecie pewnie niedługo skorzystam z porad dotyczących zdjęć.

Agnieszka.k.k szkoda, że to nie fasolka jednak, byłabyś pierwsza na naszym wątku bb ;-) Chociaż skoro planujecie starać się o dzidzię po wakacjach, to chyba jednak lepiej ;-)

A u mnie dalej @ brak, chociaż powinna się była pojawić we wtorek... ;-) Ale z moimi hormonami w ogóle się chyba jakieś dziwne historie dzieją i testu na razie nie będę robiła, bo nie chcę si rozczarować :no::sorry: poczekam aż miną pełne 2 tyg od @ (oczywiście, jeśli się nie pojawi...) i wtedy będę testować :tak: Czyli jeszcze 9 dni ;-)

Dziękuję,mam nadzieję że jak zaczniemy oficjalne starania to nie będę musiała długo czekać na fosoleczkę ;-)
No i 3 mam kciukasy za Ciebie kochana,mimo iż to jeszcze 9 dni to i tak już nie mogę doczekać się wyniku i to może teraz Ty będziesz pierwsza zafasolkowana na naszyn bb 2011 ;-):-)

no,coś się ruszyło;).mój wrócił ze sklepu i dał mi piwko do łapki:tak::-),ciekawe czy w końcu wyjdzie czy nie,bo juz późno się zrobiło.nie wiem,jak Wy,ale ja jak mam gdzieś wyjść to tak max o 20.30,bo potem to juz mi się nie chce...
mama05 cieszę się,że mogłam pomóc:tak:
sergeevna ja tu widzę,że te nasze hormony i cykle robią sobie co chcą,ale oby w Twoim przypadku zwiastoway na fasolkę:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry