reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się wieczorowo, jak ja do Was długo nie zaglądałam a widzę że ciekawe rzeczy piszecie pewnie niedługo skorzystam z porad dotyczących zdjęć.

Witaj
Zaglądaj do nas częściej i korzystaj z naszych rad bo jedna od drugiej się czegoś uczy :tak::-D

Idę umyć synka:)
Wracam za 15 min:)

mama musisz wstawić spację między końcem linka a imieniem Dominik bo link się nie otwiera:)

reklama
a ja się trochę stresuję,bo w poniedziałek jadę do lekarza do szpitala,który ma mnie dokładnie przebadać i zadecydować co z tą laparoskopią...wujek lekarz mi z tym pomaga i może uda się wszystko na NFZ zrobić,mam nadzieję.no i ten lekarz,co ma mnie przyjąć,to szef całej ginekologii w tym szpitalu.mam go łapać między 9 a 13(mam nadzieję,że nie będzie ciągle operował..),także z domku wyjechać muszę o 7...

Mam pytanko do dziewczyn, które są już mamusiami... ;-) Jakie miałyście objawy ciążowe na początku?... Pytam z ciekawości, bo jakieś tam "dolegliwości" mnie męczą i zastanawiam się, co mogłyby oznaczać ;-)

ja zanim dowiedziałam się o ciąży (w 6 tc) to męczyła mnie senność niemiłosierna i wypadanie włosów garściami

Cześć Dziewczęta! :happy: Kurczę, nie było mnie na bb 1,5 dnia, a stron do nadrobienia (przeczytania) tyle, że nie daję rady ;-)

AGUS_KULA Wszystkiego Najlepszego z okazji URODZINEK!!! :tak::cool2::biggrin2:

Agnieszka.k.k szkoda, że to nie fasolka jednak, byłabyś pierwsza na naszym wątku bb ;-) Chociaż skoro planujecie starać się o dzidzię po wakacjach, to chyba jednak lepiej ;-)

bibinka, nie zostałaś sama jeszcze na forum ;-)

mama05 rozchmurz się, kochana... pierwsze 3 dni @ są zawsze do kitu, ale jeszcze chwilka i już będzie dobrze :tak: najważniejsze to chwila relaksu dla siebie teraz :tak:

A u mnie dalej @ brak, chociaż powinna się była pojawić we wtorek... ;-) Ale z moimi hormonami w ogóle się chyba jakieś dziwne historie dzieją i testu na razie nie będę robiła, bo nie chcę si rozczarować :no::sorry: poczekam aż miną pełne 2 tyg od @ (oczywiście, jeśli się nie pojawi...) i wtedy będę testować :tak: Czyli jeszcze 9 dni ;-)
SERGEEVNA-ja mam @ 1,5 dnia ,wiec jutro w poludnie bedzie po sprawie-nie wiem co mi sie porobilo ,ale juz 4 cylk tak mam:sorry:z calego serducha zycze FASOLKI:tak:AGNIESZKA- juz wstawilam spacje przed imienie syna i powinno byc OK:tak:ale jestem dumna,ze mi sie samej udalo wstawic bez pomocy meza;-)BIBINKA-wierze Ci,ze masz stresa-tez mialam,ale naprawde wszystko bedzie dobrze,ciecia sie zagoja i bedziesz mogla starac sie o Niunie-bede myslamiz Toba juz nie spie o 7 w poniedz.bo zawoze Zuze do przedszkola wiec pomysle cieplo o Tobie.

Mam pytanko do dziewczyn, które są już mamusiami... ;-) Jakie miałyście objawy ciążowe na początku?... Pytam z ciekawości, bo jakieś tam "dolegliwości" mnie męczą i zastanawiam się, co mogłyby oznaczać ;-)
ja ,tak jak BIBINKA-sennosc i ok.5 tyg. z Zuza wymioty a z Dominikiem ok. tyg.potworne mdlosci,czesciej do WC i mialam temp.powyzej 37' brak @ to wiadomo i pobolewania brzucha i taki metaliczny smak w ustach. a jak slonko z Twoim facetem-zmienil zdanie czy nadal twierdzi,ze bedzie kawalerem????:sorry:a jakie masz objawy??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzięki mama05 przyda mi się w poniedziałek jakaś przyjazna myśl:tak:,mój to się będzie denerwował czy dojadę itd.niestety nie może jechać ze mną:-(

no senna jestem trochę bardziej niż zwykle, około 10 godzin na dobę i ewentualnie popołudniowa drzemka to dla mnie w sam raz ;-)
to już coś:tak::-),trzymam kciuki za fasolkę:tak:

ale wiecie,ja to zauważyłam na sobie,że jak człowiek bardzo chce,to zwykłe bóle brzucha,czy piersi,albo nudności stają sie objawami - przynajmniej ja tak miałam i wkurza mnie to,bo potem robię test i nic:wściekła/y:.a przy okazji zamiast @ przez ostatnie 2 m-ce miałam plamienia i myslałam,że to może to,ehhhh.my kobiety,chyba juz taką psychikę mamy:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja ,tak jak BIBINKA-sennosc i ok.5 tyg. z Zuza wymioty a z Dominikiem ok. tyg.potworne mdlosci,czesciej do WC i mialam temp.powyzej 37' brak @ to wiadomo i pobolewania brzucha i taki metaliczny smak w ustach. a jak slonko z Twoim facetem-zmienil zdanie czy nadal twierdzi,ze bedzie kawalerem????:sorry:a jakie masz objawy??

Co do mojego G., to już nawet nie rozmawiam z nim na ten temat bo nie chcę się stresować, ale stosunki się ociepliły ;-)

Brzuszek mnie nie pobolewa, ale go "czuję", jeśli wiesz, co mam na myśli ;-) Do tego od jakiś 3 dni mam kilka razy dziennie lekkie zawroty głowy, czasem mi się "zbiera" na rozmowę z kibelkiem, ale do niczego konkretnego nie doszło jeszcze w tej kwestii ;-):happy: Jestem bardziej senna, ale nieznacznie (nie tak, żebym mogła przesypiać pół dnia ;-)). Piersi mnie nie bolą, ale mam wrażenie że są większe. To tyle z rzeczy, które zaobserwowałam ;-)

Nie wiem, czy to fasolinka... Bardzo bym chciała, ale nie nastawiam się, bo ostatnim razem @ też sporo się spóźniła i guzik mi został z marzeń :-( Cały sęk w tym, że jeśli była by fasolka, to przez tzw. "wpadkę", bo zabezpieczamy się (gumką zakładaną w ostatniej chwili, ale mimo wszystko ;-) ). Trochę to czasami dziwnie "wygląda", ale nie narzekam, bo ja tam bym się z "wpadki" bardzo ucieszyła :-D

Ja miałam z rana i wieczora lekkie mdłości,napływy ciepła,czasami było mi bardzo duszno i jakby powietrza mi brakowało.
A raz pamiętam jak stałam w kolejce w biedronce to myślałam że się przewrócę tak mi gorąco było a wtedy jeszcze nie wiedziałam że to oznaka ciąży dopiero kilka dni po tym zdarzeniu się dowiedziałam no i apetyt mi się zwiększył potrafiłam litr lodów zjeść na raz przysięgam,na śniadanie jadłam po 7 kawałków chleba z parówką i musztardą najczęsciej :tak: a koszyk nektarynek miałam na raz...to były fajne czasy,mam nadzieję że kiedyś jeszcze powrócą :happy:
A o ciąży dowiedziałam się jak byłam w 5 tygodniu:)

mama nie widziałam Twojego męża więc ciężko mi porównać ale oczy synek ma na pewno po Tobie:)śliczny chłopiec i jaki duży jak na swój wiek:)
No a córka to czysta mama,ładna dziewczynka:)

reklama
sergeevna ja jeszcze miałam uczucie takiego balona w brzuchu.masz rację,lepiej się nie nastawiać,tylko trochę poczekać i zatestować.a Twoj mężczyzna z pewnością się ucieszy,jeśli to faktycznie będzie TO;)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry