reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agnieszka: mialam ci pisac ze biztuteria bedzie nie na urodziny tylko na potomka, no ale piszesz ze nie ejstes wciazy... lepiej idz do gina bo faktycznie dlugi ten cykl...

...na potomka na pewno nie jest..
Mąż dziś mnie pozytywnie zaskoczył bo dostałam cały zestaw biżuterii,jestem bardzo zadowolona:)Za chwilę zrobię zdjęcie i wam pokarzę:)

...o takie cudeńko:)
zdjęcie słabej jakości bo robione telefonem.
32efd9a17961f9287dd4a60e811e557a.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczorkiem. JOSEPHINE- zeby zmienic kolor to wystarczy najechac na to duze A ktore masz powyzej jak odpisujesz-obok A masz taka strzaleczke i tam pokaze Ci sie palet barw-wybierasz i piszesz a ze zdjeciem w tekscie to Ci nie pomoge bo nie wiem jak sie wstawia tak jak Aga wstawila swoja bizuterie-muimy AGNIESZKE poprosic o instrukcje:tak: AGNIESZKA- PREZENT OD MEZA SUPER;-)BIBINKA-tak ja bralam slub w 2003:tak:MARYLA- wale Ci sie nie dziwie ze takie nerwy mialas i ze szlag Cie trafil bo jak dostalas dzis @ i mialas takie nerwy jak ja to masakra,a najgorzej ze tekie klotnie od blachych spraw sie zaczynaja.:crazy:mam nadzieje,ze juz Ci troszke emocje opadly. I NIE CHEC WIECEJ WIDZIEC,ZE PISZESZ O FAJKACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:mozesz miec nerwy,wypic sobie piwko,winko czy nawet 100-tke strzelic,ale nie pal:-(pomysl o dzidzi palenie bardzo szkodzi jesli chodzi o plodnosc-prosze mi tu obiecac:happy:WIOLKA- Iwonka sliczna;-)

marylka a Ty palisz peciory?
Jeśli tak to zaraz dostaniesz klapsa no...:angry:
mama a jak Ty się czujesz,wiem że @ się pojawiła...Ja nie lubię mieć @ cała chodzę wtedy wkur.... no

hejke AGA-no wlasnie ja tez chodze dzis cala wku.....na a jeszcze syn mi sie wywalil w taaaakie bloto,sama glina-myslalam ze wybuchne:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:jutro bedzie juz lepiej.musi byc bo czasem sama ze soba nie moge wytrzymac:crazy:

hejke AGA-no wlasnie ja tez chodze dzis cala wku.....na a jeszcze syn mi sie wywalil w taaaakie bloto,sama glina-myslalam ze wybuchne:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:jutro bedzie juz lepiej.musi byc bo czasem sama ze soba nie moge wytrzymac:crazy:

Jutro na pewno będzie lepiej :tak:
Reszta dziewczyn odpoczywa pewnie przed TV ;-)

Nie długo u nas kolacja,dziś sobie z mężem posiedzimy dłużej pewnie jakiś film obejrzymy:)

agnieszka super prezent :) fajnie masz :))))) tez chce!!!! hehee

zapomnialam dodac : agus: 100 lat z okazji urodzinek!!!

mama: dziex za wskazowke, zmienie sobie kolor bo ciezko tak sie czyta czarne pod czarnym...

ja padam... siedzialam 6h w tej zas***j bibliotece i mazm dosc... najgorsze ze wiele do przodu nie poszlo i zdalam sobie sprawe ze 6 godzin to ja tam codziennie powinnam a nie raz w tyg siedziec...

kurcze agnieszka...no faktycznie dolanczam sie do mamy z prosba: napisz jak wlejac foty :) fajnie tak sobie czasem dzieciaczkami albo jakims poprawiaczem humoru podzielic :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka super prezent :) fajnie masz :))))) tez chce!!!! hehee

ja padam... siedzialam 6h w tej zas***j bibliotece i mazm dosc... najgorsze ze wiele do przodu nie poszlo i zdalam sobie sprawe ze 6 godzin to ja tam codziennie powinnam a nie raz w tyg siedziec...

Dziękuję:)
Też byłam zaskoczona bo na co dzień tego nie mam kochana,staramy się kasę odkładać na własne gniazdo a ostatnio bardzo intensywnie o tym myślimy:)

6 godzin w biblotece współczuję i jeszcze nic do przodu się nie ryszło no ale zdarza się może dzień dziś jaki jakiś nie dobry jest...:sorry:

kurcze agnieszka...no faktycznie dolanczam sie do mamy z prosba: napisz jak wlejac foty :) fajnie tak sobie czasem dzieciaczkami albo jakims poprawiaczem humoru podzielic :)

Już pomagam kochane :tak:
A więc wejdźcie sobie na stronę np.www.miniupload.pl (nie musicie się rejestrować) potem kliknijcie na Choose File,wybierzcie zdjęcie które chcecie dodać,następnie kliknijcie na wgraj zdjęcie następnie pojawi się kilka linków z kodami,wybierzcie link bezpośredni czyli ostatni,skopiujcie go i wejdźcie na bb w odpowiedz następnie kliknijcie na taki żółty kwadracik(znajduje się on na górnym pasku u góry)potem pojawi się coś takiego jak (http)zmażcie to i wklejcie tam linka,następnie nie zatwierdzajcie odpowiedzi tylko najpierw sprawdźcie sobie podgląd wiadomości,jeśli wszystko będzie ok to zatwierdźcie odpowiedz :-)

O kurcze ale się rozpisałam,inaczej nie umiem wytłumaczyć hehe,mam nadzieję że pomogłam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AGNIESZKA- dzieki,bede probowala z tymi zdjeciami ,JOSEPHINE-bardzo prosze:-DAga-dobrze,ze odkladacie na wlasne M,ale czasem trzeba troszka wydac na siebie-milo jak tak maz pomyli i kupi zone,od razu lepiej na sercu-a wiadomo,ze raz nie zawsze,dwa razy a nie wciaz wiec ciesz sie prezentem i moze ubiez sie tylko w to co dostalas i jak obejrzycie film to....:rofl2:a ja ostatnio dostalam od mojego pierscionek z szafirem a po bokach 2 brylanciki a caly z bialego zlota jakos bardziej lubie biale:tak:

AGNIESZKA- dzieki,bede probowala z tymi zdjeciami ,JOSEPHINE-bardzo prosze:-DAga-dobrze,ze odkladacie na wlasne M,ale czasem trzeba troszka wydac na siebie-milo jak tak maz pomyli i kupi zone,od razu lepiej na sercu-a wiadomo,ze raz nie zawsze,dwa razy a nie wciaz wiec ciesz sie prezentem i moze ubiez sie tylko w to co dostalas i jak obejrzycie film to....:rofl2:a ja ostatnio dostalam od mojego pierscionek z szafirem a po bokach 2 brylanciki a caly z bialego zlota jakos bardziej lubie biale:tak:

mama ale Ty masz pomysły hehe no ale nigdy nie mów nigdy więc może coś wieczorem będzie :-D
A mój M się śmiał że do łóżka mam to założyć hehe:-)
Pierścioneczek pewnie śliczny dostałaś:)Dobrze że mamy takich dobrych mężczyzn :tak:
No a wiadomo gniazdko gniazdkiem ale o siebie też trzeba dbać :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry