reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka niestety nigdy nie jest tak różowo w związkach i wiem,że naprawdę można się tak na drugą osobę wkurzyć,że ma się ochotę wykrzyczeć wszystko co boli:angry:.grunt to rozmowa,obydwoje musicie spróbować pójść na jakiś kompromis,nawet jeśli w tej chwili wydaje Ci się to niemożliwe...nie martw się kochana,będzie lepiej:tak::-)

reklama
bibinka: ale jak tu rozmawiac jak wyszedł i nie wiem czy wróci bo jak zadzwoniłam to mówi że nie wie o której i nie wiem czy wogule dziś wróci czy dopiero jutro bo nie wiem czy nie będzie spał u brata mam go dość, czasem myśąle że niech robi co ma robić i spada byle bym miała dzidzie jakoś sobie poradze, ale to chwilowe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a teraz mi sie chce ryczeć :wściekła/y::wściekła/y: wiem żałosne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marylka jak emocje opadną ,porozmawiacie i dojdziecie do porozumienia!:tak:
awantury o pierdoły i mało ważne rzeczy są najgorsze i potrafią miec mega rozmiary!! Nic się nie martw będzie dobrze!!;-)

Marylka kochana nie martw sie... to co napisalas wcale nie jest zalosne... wiele kobiet tak ma .. ja naprzyklad tez tak mam. emocje opadna i sie dogadacie. a pamietaj ze w klutni najlepsze jest godzenie sie.:-). pamietaj ze masz nas i zawsze mozesz sie wyzalic a takie wygadanie sie pomaga poskromic nerwy.

moja kochana maruda

Załączniki

• DSCN3154.JPG
    DSCN3154.JPG
    17,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnio edytowane przez moderatora:
WIOLKA1509 i nika32 dziękuje za pocieszenie jesteście kochane ale tak mnie mój czasem wkurza no szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche mi już przeszło ale jeszcze jestem złą on oczywiście sie nie odezwał, niech sie dzieje co chce ale ja tym razem pierwsza sie nie odezwe a w końcu wróci do domu, jak skończe prasować (za jakąś godzinke :( ) to ide po winki i fajki bo mi sie palić chce i zrobie sobie coś pysznego i szybciutkiego do jedzenia - trudno pochłone kalorie - jutro będe się tym martwić ale musze sie odstresować, szkoda ze dziś już wszystko pozamykane poszła bym do jakiegoś fryzjera albo na pazurki :)

WIOLKA1509 piękna jest Twoja córcia gratuluje

Marylak a nie mozesz sobie isc do jakies kolezanki na ploty? zawsze lepsze to niz siedzenie w domu a winko zawsze mozecie razem wypic:-)

reklama
czesc dziewcczyny
wlasnie was nadrobilam
widze ze co niekotre zdjecia sliczne powklejaly :)
a ja nie wiem ani jak wkliec zdjecie w srodku wypowiedzi ani jak zmienic kolor tekstu ;(
sierota nie z tej epoki :)))

ja bylam prawie caly dzien w bibliotece, f; zostal z malym a teraz robi kolacje: puree i kurczak w oliwkach w sosie z bialego winka mniaaaam
on gotuje lepiej niz ja... taka prawa.. i lubi, a ja nie bardzo...

agnieszka: mialam ci pisac ze biztuteria bedzie nie na urodziny tylko na potomka, no ale piszesz ze nie ejstes wciazy... lepiej idz do gina bo faktycznie dlugi ten cykl...
polowy rzeczy pozmaoninalam co mialam pisac, ale jak wroci pamiec do nadrobie
a!!! witam nowa staraczke nike!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry