reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka szkoda... wszystkie czekalysmy na wynik testu z niecierpliwoscia.
smacznych nalesnikow, dobrze masz...zazdroszcze:-)

Dziewczyny rozmawiałam dużo z mężem i od końca wakacji zaczynami oficjalne starania,nie ma na co czekam tym bardziej że synek ma już ponad 3 lata a nie wiem kiedy uda mi się zajść wiec jak będę w Pl to zrobię wszystkie potrzebne badania które przygotują mnie do ciąży.
Naleśniki smaczne...dziękuję:)
Miłego dnia kochane po obiedzie do was zajrzę:)

reklama
WIOLKA1509: piękne zdjęcie, moze jeszcze uda się jakoś suwaczek wstawić, czasem troszke trzeba się pomęczyć żeby wyszło :):)

Agnieszka: smacznego :):):) u to coś faktycznie nie tak :no: a czt Ty nie masz dziś urodzinek ?? jak masz to STO TAL STO LAT

wlasnie wrocilam i szlag mnie trafil bo jak juz ich wyszykowalam i wrocilismy z zakupow a bylismy autem to mowie-pojdziemy troche na spacer-i poszlismy z 200metrow Dominik potknal sie o kamien i walna calym soba w kaluze gdzie samo bloto-taka maz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:swiezo wyprana kurtka,wczoraj wyschla a ja dzis dostalam @ i do tego sama caly dzien i cierpliwosci mi brak:crazy:zaraz musze wstawic pranie i brac sie za obiad.

mama moja ty biedna kobitko nie nerwój się - choc wiem nie jest to łatwe ja też od rana bucze na mojego bo drzwi za głośno zamknoł bo za długo w gaciach chodzi zamias ubrać coś na dupe;-) wiecie jak to jest zawsze coś sie znajdzie :)

Marylko ja mam 5go marca dopiero za 6 dni ;-)
mama mam nadzieję że nic poważnego Dominikowi się nie stało?

A urodzinki obchodzi dziś nasza Aguśka_Kula
Aguś_Kula Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spełnienia wszystkich marzeń!
roze37wa0.gif

Witam! jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni. Właśnie jesteśmy z Pati po śniadanku i teraz mamy czas wolny:-) A później pójdziemy na narty, tzn. Pati się będzie uczyć. zobaczymy co z tego będzie:-D Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!
cześć ja też mam 33 lata tylko że moje maleństwo ma już dużo lat , ale nadal dla mnie maleństwo .

wlasnie wrocilam i szlag mnie trafil bo jak juz ich wyszykowalam i wrocilismy z zakupow a bylismy autem to mowie-pojdziemy troche na spacer-i poszlismy z 200metrow Dominik potknal sie o kamien i walna calym soba w kaluze gdzie samo bloto-taka maz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:swiezo wyprana kurtka,wczoraj wyschla a ja dzis dostalam @ i do tego sama caly dzien i cierpliwosci mi brak:crazy:zaraz musze wstawic pranie i brac sie za obiad.
zapomiałam jak to jest z małymi dziećmi , moja pannica wyciągneła mnie do jednego sklepu aby pokazać mi jaka jej się podoba spódnica szok przęzyłam cena kosmos jak na kawałek szmatki , i jaki wzór , no alegust mała ma dobry bo mi samej się spodobała ,,,:tak::tak:. jej brzuszek już lepiej i chyba to nie wyrostek , dzięki Bogu . ale przy jej chorobie wolę dmuchać na zimne .

AGNIESZKA-nie,Dominik caly,ale ja prawie wybuchlam bo zdazylam powiedziec Dominik uwa....i lezy w kaluzy:angry:a chwile wczesniej mowilam patrz pod nogi-takie dzieci,wiem,ale dzis kiedy mam @ i napiecie mnie trzyma Tom na kontroli inwentury wyszedl o 5 rano wroci po 24 i sama walcze z nimi i z @-a leeeeci:sorry:Dodra dezyzja z tymi badaniami jak bedziesz w PL bo to faktycznie cos moze sie dziac skoro normalnie mialas co 28 dni-nie ma na co czekac-zrobisz badania i bedziesz spokojniejsza.MARYLKA- jak tam,ludzie sa dzis????

Marylko ja mam 5go marca dopiero za 6 dni ;-)
mama mam nadzieję że nic poważnego Dominikowi się nie stało?

A urodzinki obchodzi dziś nasza Aguśka_Kula
Aguś_Kula Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spełnienia wszystkich marzeń!
roze37wa0.gif
Ja również przyłączam sie do życzeń wszystkiego naj,,,, naj ,,, lepszego

Przemknoł mi gdzieś post o datach ślubu Ja też 22 sierpień ( a urodziny mam 23 sierpień , mój mąz 20 sierpień ) nieżle co .:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MAMA99-to Ty masz tak rocznica slubu jak Marylka a ja mam 23 sierpnia i Bibinka tez tk jak ja:tak::-Dno to coraz wieksze jajka:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry