Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maryla86 ja rok temu też nie mogłam się doczekać ale czas szybko mija i ani się obejrzysz a już będziesz nosiła maleństwo pod swoim sercemNika witaj , rozumiem że skoro do nas dołączyłaś planujesz drugą dzidziea kiedy polnujecie staranka ?? ja dopiero w listopadzie ale już nie moge sie doczekac

jak wstawie duze zdjecia to zobaczycie,ze Zuzi oczy to takie ogniki-co by tu narozrbiac,chociaz jest w sumie fajna kobietka,ale czasem ma focha jak na @
ale idzie sie z Nia dogadac,natomiast z oczu Dominika bije spokuj-po tatusiu,ale tez czasem pokazuje rogi
NIKA-To jest nas kilka 30 +jesli chodzi o wiek
,jak wrocisz z nart to zagladaj,a Wy tam w Oslo to na stale.??
musisz probowac;-) A AGNIESZKA chyba o nas zapomniala i pojechala na zakupy-albo kupi male skarpetki albo tampony
napewno do nam znac-przeciez BB wciaga i wkoncu za nami zateskni
ja za chwile jade z dziecmi do piekarni i do spozywczego,myslalam,zeby jeszce pojsc z nami na spacer bo dokazuja u gory,ze hoho,ale u nas taki wicher i pochmurno,ze nie bede ryzykowac,ze ich zawieje tymbardziej,ze Domi mial 3 dni goraczke,wczoraj po tych tabletkach juz lepiej i mam nadzieje,ze ztlumimy chorobe w zarodku.jak wroce to zajrze-co nowego
dojeżdżał codziennie godzine pociągiem w jedną strone , wiadomo zmoknie na peronie przewieje, w pracy cięzkie kominki dźwigali , czasem tonowe w 2-3 osoby
na piętro to na dachu musiał robić
i ma teraz plecy 45latka

ale zmusiłam go do odejścia:-) ale co organizm sie nacierpiał to już jego i teraz byle "*****" za przeproszeniem i on szybciej choruje i plecy go bolą