reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam kobietki:-)
a my juz po sniadanku i teraz czekam az Iwonka zasnie na troche zeby zabrac sie za sprzatanie.
Marylak nie martw sie to napewno nic groznego... i zgadzam sie z dziewczynami niech twoj M zrobi szybko badania to nie bedziecie sie martwic na zapas.
Pysia widze ze bardzo ci sie spodobalo siedziec za kierownica... to dobrze bo im wiecej jezdzisz tym wieksza wprawa
Mama05 dzieciaczki sliczne... jedno piekniejsze od drugiego
Nika witaj!:-) dziewczyny maja racje jak nie bedzie cie dzien na forum to ciezko nadgonic:-)

Nika witaj , rozumiem że skoro do nas dołączyłaś planujesz drugą dzidzie :) a kiedy polnujecie staranka ?? ja dopiero w listopadzie ale już nie moge sie doczekac
Maryla86 ja rok temu też nie mogłam się doczekać ale czas szybko mija i ani się obejrzysz a już będziesz nosiła maleństwo pod swoim sercem:tak:

Mama05,jak to pozory lubia mylic hehe
WiOlka, masz racje. Juz uwielbiam jezdzic autem... I zamierzam duzo jezdzic, by miec wprawe... najgorzej jak ktos zrobi prawko i mowi "boje sie wsiasc za kolko" i tak prawko lezy bezuzyteczne... ja tak nie bede miec.

WIOLKA-dziekuje Ci slonko;-):tak:jak wstawie duze zdjecia to zobaczycie,ze Zuzi oczy to takie ogniki-co by tu narozrbiac,chociaz jest w sumie fajna kobietka,ale czasem ma focha jak na @:-Dale idzie sie z Nia dogadac,natomiast z oczu Dominika bije spokuj-po tatusiu,ale tez czasem pokazuje rogi:laugh2: NIKA-To jest nas kilka 30 +jesli chodzi o wiek :laugh2:,jak wrocisz z nart to zagladaj,a Wy tam w Oslo to na stale.??

probowalam wkleic suwaczek razem ze zdjeciem i wkleja mi sam suwaczek... cos zle robie chyba:-(
Mama czekamy na duze zdjecia twoich pociech
ciekawe czy Agnieszka robila juz test...

WIOLKA-a nic nie mow,my tez sie wczoraj napracowalismy,zeby wstawic,ja Ci nie pomoge bo Tomkowi sie udalo jak ja juz spalam,wiec nawet nie wiem jak to zrobil.najwazniejsze,ze Mu sie udalo:tak:musisz probowac;-) A AGNIESZKA chyba o nas zapomniala i pojechala na zakupy-albo kupi male skarpetki albo tampony:-Dnapewno do nam znac-przeciez BB wciaga i wkoncu za nami zateskni:rofl2:ja za chwile jade z dziecmi do piekarni i do spozywczego,myslalam,zeby jeszce pojsc z nami na spacer bo dokazuja u gory,ze hoho,ale u nas taki wicher i pochmurno,ze nie bede ryzykowac,ze ich zawieje tymbardziej,ze Domi mial 3 dni goraczke,wczoraj po tych tabletkach juz lepiej i mam nadzieje,ze ztlumimy chorobe w zarodku.jak wroce to zajrze-co nowego:happy:

Wiolka no mój kamil w przyszłym tygodniu chce iść na badania tylko jeszcze nie wiadomo kiedy dotanie wolne :( no ale ja myśle że to nic poważnego a że długo pracował ostatnio i bardzo wykończył swój organizm w poprzedniej pracy - to teraz wychodzą tego skutki, 6 lat pracował stawiając kominki:wściekła/y: dojeżdżał codziennie godzine pociągiem w jedną strone , wiadomo zmoknie na peronie przewieje, w pracy cięzkie kominki dźwigali , czasem tonowe w 2-3 osoby:wściekła/y: na piętro to na dachu musiał robić:wściekła/y:i ma teraz plecy 45latka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale zmusiłam go do odejścia:-) ale co organizm sie nacierpiał to już jego i teraz byle "*****" za przeproszeniem i on szybciej choruje i plecy go bolą:no::no::no:
ale będzie dobrze damy rade tylko musi się troche oszczędzać

nika32: jak to mówią juz bliżej jak dalej :):):)

hejka
Dziewczyny zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny czyli ciąży brak,jedna kreska a to oznacza że coś nie dobrego dzieje się w moim organizmie bo dziś 37 dzień cyklu,ciąży brak i @ też...koniecznie potrzebna mi konsultacja ginekologa.Załatwię to jak będę w Pl.

No a tak poza tym to się wyspałam,mąż właśnie robi naleśniki z dżemem i jagodami potem ogarnę dom i wybieramy się na zakupy:)

W wolnej chwili do was zajrzę:)

reklama
kurcze tak sie na kombinowalam i teraz mam zdjecie a suwaczka nie mam:-)
Mama milych zakupow zycze:-)
Marylka nie martw sie... no niestety takie jest zycie, wiem ze to przykre ale tak juz niestety jest. wszystko bedzie dobrze.

Agnieszka szkoda... wszystkie czekalysmy na wynik testu z niecierpliwoscia.
smacznych nalesnikow, dobrze masz...zazdroszcze:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry