reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wpadam na momencik.spotkanko rodzinne udane:tak::-)
mama05 nie uwierzysz,ale my też mamy rocznicę slubu 23 sierpnia:tak::-D,nieźle,co??:-)
pysia ja bardzo lubię jeździć autkiem,mam nadzieję,że też Ci się spodoba i szybko złapiesz co i jak:tak:.ja codziennie 26 km w jedną stronę do pracy...:-(
agnieszka dawaj rano znać!!!!!
maryla dobrego utargu jutro od rana życzę:tak:

zmykam do łóżeczka i życzę dobrej nocki;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a my bylysmy na spacerku 2 h i jak tylko weszlam do domu to mala sie obudzila.
a wiecie co ja jeszcze nie mialam okresu po porodzie, nawet ostatnio stresowalam mojego M ze w brzuchu juz kacperek rosnie, ale to pewnie dlatego nie mam ze karmie piersia...
a co do zostawienia meza z mala to chetnie bym to zobila ale Iwonka nie pije z butelki, takie dziwne dziecko nie toleruje ani butli ani smoczka.

ciekawe jaka jest mężulka mina w tym momęcie :-D/

AGUS KULA-najwazniejsze,ze nadal planujecie rodzenstwo dla Emilki a co sie odwlecze...faktycznie dziwne masz te cykle takie dlugie,ale skoro karmisz to moze to jest normalne:sorry:MARYLA- jak Ty wstawilas to zdjecie bo Tom mi tu probowal i albo jest fotka Zuzy albo Dominika nie mozna ustawic zeby byly 2 a i tak musial usunac 2 suwaczki bo nawet to jedno nie mozna bylo wstawic.na innym forum gdzie mamusie maja juz 3 dzieci-maja suwaczek i fotke dziecka i tak 3 razy a mi 2 suwaczki ze zdjeciami nie moga wyjsc:-(teraz Tom poszedl na koszykowke,wiec i tak mi nie wstawi ,ale chociaz napisz to wstawi jak wroci przed 20.BIBINKA-udanego rodzinnego spotkania,moje nie wyszlo:crazy:MAMA99-cudownie,ze cycuchy bola:tak::-Dniech bola i czekamy do betki i do wizyty!!!!!!!!!!!
oj bolą :wściekła/y: aż nie mogę sie ubrać szok, .... ale pocieszam sie że nie ma nic za darmo .:-). a dzieci masz pięknę Zuzia to chyba do ciebie podobna ,,, :-D

WITAM sie rankiem-chetnie bym pospala po wczoralszym posiedzeniu ze znajomymi,tymbardziej,ze poszly 2 butelki winka i 1 wodki :szok::szok:no tak nam wczoraj wchodzilo,ze szok i ubaw byl po pachy.tyle,ze Tom biedny wstal o 5 i pojechal do pracy bo w magazynie glownym jest inwentura i nadzoruje wiec wspolczuje Mu,ja wstalam o 7.30 i mi ciezko :sorry:no ale dzieci pelne energii wiec szybko sie rozkrece:tak:mi oczywiscie z zegarkiem w reku rano pojawil sie @ wiec troszke brzuch pobolewa,ale da sie zyc;-)MAMA99-troche Ci wspolczuje z tymi piersiami skoro naewt ciezko przy ubieraniu,to pewnie nie jest zabawne:no:no ale jseli taki jest u Ciebie objaw to trzeba byc dzielna w koncu przestana:tak:MARYLKA-utargu jak smok zycze.BIBINKA-no faktycznie szok,z ta data rocznicy,ale to milo-jestesmy we trzy na wakacyjne rocznice,a do tego Zuze urodzilam 31 sierpnia-prezent na rocznice tydzien pozniej:rofl2:AGNIESZKA-.....BADZ DZIELNA,ROB TEST-CZEKAMY:tak::happy:

haaaaaaaaaaaaaaalllllooooooooooooooooooooooo:-Djjjeeeeeeeeeeeeeeeesssttttttt tuuuuuuuuuuu ktoooooooooooooooo???:-)

Bibinka, ja juz uwielbiam jezdzic.Juz mysle o tym, zeby znow wsiasc za kolko. Wspaniale uczucie. I juz parkowanie lepiej mi idzie, a jazda po miesce cudo, bez zadnych potkniec :)
mama05,a to poimprezowaliscie sobie troszke. Do nas dzis wpada mojego kolega i tez bedzie procentowo. Fajnie szkoda tylko, ze szaro dzis za oknem. Az nie chce mi sie zwlec z lozka.
A dzieci masz mama sliczne, jak malowane. Zuzia to chyba podobna do Ciebie

PYSIA-dzieki,wczoraj Tom sie biedny nameczyl bo komp.mulil i juz cierpliwosci nie mielismy,zeby zrobic te suwaczki,no ale jakos wyszlo.w niedziele postaramy sie wstawic te fotki jak napisze pierwszego posta tylko nie wiem dzie sie wchodzi,zeby wstawic zdjecie piszac posta-moze jakos dojdziemy.Wiem jaka radoche sprawia jazda autem bo tez uwielbiam.:tak:

Jakie fotki bedziesz jeszcze wstawiac? :)
Ja zanim zaczelam robic prawko to strasznie mnie krecila jazda i patrzylam jak to moj jedzie, przelacza biegi itp. i ja tez bardzo chcialam prawko no ale mam je upragnione hi hi. Tylko jak pisalam gdzies wczesniej to niewiele brakowalo, zebym zapomniala zamknac auto hehe. pomalu sie do tego przyzwyczaje :)
Dzis juz sie nie moge doczekac kiedy to gdzies wyruszymy znow i nawet tesciowa sie nie boi jechac tez ze mna, wiec chyba zle nie jest :) a teraz zjadlam sniadanko i pije herbatke. Moj za chwile idzie malowac, a ja pewnie bede miec pare chwil dla siebie

Witam wszystkich i żeby nie zapeszyć nie dziękuje za zyczenia odnośnie utargu :-):-):-)
mama ja też dziś rano dostałam @ i tez mnie brzuch pobolewa :(
pysia: jak tam ściany pomalowane??

wiecie co chyba przesune kupno tego orbitreka bo mój kamil ostatnio źle sie czuje ciągle smarka i jakis taki osłabiony a wczoraj sie przynał że na wyjeździe porzygał sie - ale na czarno:szok::no: nie wiem o co chodzi i musimy kupić nawilżacz powietrza - może nie będzie tak smarkał bo u nas powietrze suche a te na kaloryfer zabardzo nie pomaga no i Kamil chce kupić nowy odkurzacz bo mówi że nasz stary bardziej kurzy jak odkurza no i odpuszcze sobie wtym m-cu orbitreka , kamil mówi że jak coś to miejsce sie znajdzie na niego ( a wymiarami porównał do łóźeczka) no troche sie boje co z tym jego zdrowiem on mówi że sie przestraszyła że to jakiś rak- nie daj boże , ja mysle że to przemęczenie i może jakieś uczulenie na kurz albo coś - mam taką nadzieje w każdym bądź razie :(

MARYLA- a nie zjadl jakiegos batona albo czekolady wczesniej i moze od tego taki kolor...:sorry:zaszkodzilo moze cos innego,ale jak zjadl cos czekoladowego to tak moglo byc.jak sie powtorzy to trzeba podreptac do lekarza,nie ma na co czekac-po co ma sie meczyc i zachodzic w glowe co to moze byc:dry:cos nam AGNIESZKA nie pisze nic-ciekawe co ta cisza oznacza???:confused:

reklama
Mama05, fajnie. zdjecie wieksze jest jednak bardziej widoczne dla oczu :)
maryla, nic sie nie martw. To na pewno nie rak, a suche powietrze to chyba wszystkim doskwiera. Teraz jak sie grzeje to normalnie masakra. Bedzie dobrze. Dobrze zrobilas. Wazniejsze zdrowie mezulka i pewnie, ze tak... kupcie odkurzacz i nawilzacz. Moze ma faktycznie jakas alergie.
A sciany dzis sa malowane drugi raz i tu "dobra" wiadomosc hehe. Skonczy sie farba i bedzie trzeba jechac po nastepna, a to oznacza, ze ja za kolkiem na na na

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry