Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mama99 no ja się nie dziwię. Sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji bo też jestem w gorącej wodzie kompana i czasami najpierw działam a później myślę ale na szczęście tylko czasami... Do 15 jeszcze kupa czasu jest ale w sumie i tak test pokazałby Ci czy to ciążą czy nie tak około 2 tygodnie po zapłodnieniu a to będzie też koło 10 gdzieś prawda??? Więc jeśli tak to też bym poczekała na wizytę. Życzę powodzenia:-)
AGUS_KULA - BIBINKA.
-no ja też myślę że się wreszcie udało , a testy powiedziałam że nie zrobie ponieważ ja mam 15 marca przegląd u gina ,:-) i wcze śniej jeden dzień zrobie beta , będe pewniejsza ,
a co do opanowania ja chyba byłam bardziej zszokowana swoją reakcją niż tobie się wydaje , ja taki furiat nawet słowem sie nie odezwałam ,mojego zamórowała, :-):-)
MARYLA- jak Ty wstawilas to zdjecie bo Tom mi tu probowal i albo jest fotka Zuzy albo Dominika nie mozna ustawic zeby byly 2 a i tak musial usunac 2 suwaczki bo nawet to jedno nie mozna bylo wstawic.na innym forum gdzie mamusie maja juz 3 dzieci-maja suwaczek i fotke dziecka i tak 3 razy a mi 2 suwaczki ze zdjeciami nie moga wyjsc:-(teraz Tom poszedl na koszykowke,wiec i tak mi nie wstawi ,ale chociaz napisz to wstawi jak wroci przed 20.BIBINKA-udanego rodzinnego spotkania,moje nie wyszlo
MAMA99-cudownie,ze cycuchy bola
niech bola i czekamy do betki i do wizyty!!!!!!!!!!!
cfaniara z tej Twojej córcia my bylysmy na spacerku 2 h i jak tylko weszlam do domu to mala sie obudzila.
a wiecie co ja jeszcze nie mialam okresu po porodzie, nawet ostatnio stresowalam mojego M ze w brzuchu juz kacperek rosnie, ale to pewnie dlatego nie mam ze karmie piersia...
a co do zostawienia meza z mala to chetnie bym to zobila ale Iwonka nie pije z butelki, takie dziwne dziecko nie toleruje ani butli ani smoczka.
WIOLKA-a jesli Twoja Iwonka poki co tylko z piersi jada to tez jest sposob-tuz przed swoim wyjsciem nakarm Ja i powinnas miec ze 3 godzinna wyjsciowke-chyba,ze je czesciej.ja tak robilam,nakarmilam Zuze piersia-potem z kumpela w autko i do kina po 2,5 godzinie bylam spowrotem i dalo rade
polecam-takie wyjscia duuuuuzo daja
MARYLKA-jak tam dzien mily w utarg??????????
a tak w ogole to Ty BRALAS SLUB 22 SIERPNIA A MY 23 SIERPNIA
nakarm-idz na solarium,na zakupy,wroc-nakarm i dalej w droge do fryzjera czy cos
odzyjesz jak wrocisz do Pl pod tym wzgledem skoro masz z kim zostawic Mala-my od poczatku samowystarczalni,ale nie nazekam