reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też jakoś tak w technikum .

oj mam już dużo lat ,,,,, za dużo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama99 ja to się cieszę,że wtedy zrobiłam:tak:.a co do wieku,to nie przesadzaj,ja tam się czuję ciągle na 20-ścia,he he:-D:tak:.
lecę dziewczynki,bo niedługo goście.może do wieczora tak dużo nie nasmarujecie,to szybko przeczytam;)
paaaaaaaaaaaaaaa

Mama05 przykro mi z powody choroby Dominika. Mam nadzieje że szybko wróci do 100% formy!!
A ja zrobiłam dzisiaj test i mimo tego że to już jest 41 dzień cyklu była jedna kreska. Czułam że tak będzie, w sumie ulżyło mi bo da to czas na regeneracje macicy po cieciu ale z drugiej strony szkoda mi...
No i jeszcze jedna nowina ode mnie z której za bardzo się nie ciesze... Ustaliliśmy że zmieniamy termin staranek... Chciałabym rodzić SN a po CC pasuje odczekać jakiś czas żeby to było możliwe. Boje się że jednak było by to za krótko a i mój T też ostatnio zaczął myśleć o oddaleniu staranek hmm W sumie nie z przyczyn finansowych bo to by się nie zmieniło za bardzo bo do pracy teraz i tak iść nie mogę a na Emi w sumie ze wszystkim i łużeczkiem i wózkiem i ubrankami (a musiałam kupić wszystko) no i pieluchy i takie tam wydaliśmy może 500e z czego 300 to wózek i łóżeczko no ale nie wiem o co mu chodzi. Może o mieszkanie??? Bo pasowało by większe a planowaliśmy przeprowadzke pod koniec roku może na początku więc jak by się udalo to na ostatnich nogach by to było no nie wiem dlaczego tak chce ale w karzdym bądź razie oddalamy je. W sumie nie o długo bo w sumie też na 2011 ale bardziej podkoniec roku żeby sie urodziło tak 2 lata po Emi. W sumie nie będziemy się starać wcześniej ale nie będziemy nic robić żeby nie było wcześniej czyli jak się uda to się uda. Pozatym coś mi się wydaje że ciężko by nam teraz było trafić jak ja mam takie długie cykle i to jeszcze takie dziwne. Bo już miałam okres płodny w tym cyklu tak mi się zdawało a tu znów się zaczął dzisiaj... może to przez to moje karmienie piersią... Więc najlepiej będzie poczekać aż skończe karmić i wtedy... Miałam ją już odstawiać ale jakoś nie mam serca jej tego zrobić ehhh
Ale mi monolog wyszedł....

AGUS_KULA - BIBINKA.
-no ja też myślę że się wreszcie udało , a testy powiedziałam że nie zrobie ponieważ ja mam 15 marca przegląd u gina ,:tak::-) i wcze śniej jeden dzień zrobie beta , będe pewniejsza ,
a co do opanowania ja chyba byłam bardziej zszokowana swoją reakcją niż tobie się wydaje , ja taki furiat nawet słowem sie nie odezwałam , :cool: mojego zamórowała, :-):-)
Mama99 no ja się nie dziwię. Sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji bo też jestem w gorącej wodzie kompana i czasami najpierw działam a później myślę ale na szczęście tylko czasami... Do 15 jeszcze kupa czasu jest ale w sumie i tak test pokazałby Ci czy to ciążą czy nie tak około 2 tygodnie po zapłodnieniu a to będzie też koło 10 gdzieś prawda??? Więc jeśli tak to też bym poczekała na wizytę. Życzę powodzenia:-)

AGUS KULA-najwazniejsze,ze nadal planujecie rodzenstwo dla Emilki a co sie odwlecze...faktycznie dziwne masz te cykle takie dlugie,ale skoro karmisz to moze to jest normalne:sorry:MARYLA- jak Ty wstawilas to zdjecie bo Tom mi tu probowal i albo jest fotka Zuzy albo Dominika nie mozna ustawic zeby byly 2 a i tak musial usunac 2 suwaczki bo nawet to jedno nie mozna bylo wstawic.na innym forum gdzie mamusie maja juz 3 dzieci-maja suwaczek i fotke dziecka i tak 3 razy a mi 2 suwaczki ze zdjeciami nie moga wyjsc:-(teraz Tom poszedl na koszykowke,wiec i tak mi nie wstawi ,ale chociaz napisz to wstawi jak wroci przed 20.BIBINKA-udanego rodzinnego spotkania,moje nie wyszlo:crazy:MAMA99-cudownie,ze cycuchy bola:tak::-Dniech bola i czekamy do betki i do wizyty!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
a my bylysmy na spacerku 2 h i jak tylko weszlam do domu to mala sie obudzila.
a wiecie co ja jeszcze nie mialam okresu po porodzie, nawet ostatnio stresowalam mojego M ze w brzuchu juz kacperek rosnie, ale to pewnie dlatego nie mam ze karmie piersia...
a co do zostawienia meza z mala to chetnie bym to zobila ale Iwonka nie pije z butelki, takie dziwne dziecko nie toleruje ani butli ani smoczka.

MAMA05: piękny suwaczek ale nie wiem czemu Ci tylko jedno zdjęcie wskakuje , ja sie na tym za bardzo nie znam to Agnieszka jest większą specjalistka pod tym względem :):) może zrób tak żeby przerw nie było tylko jeden obok drugiego ?? no niewiem kochana jak Ci pomuc ale ten Dominiś taki śliczny :):)

mama05: już chyba wiem może wystarczy zmniejszyć zdjęcie bo ja już mam duże ale Twoje jest jeszcze większe a josephine ma najmniejsze z nas 3 :) może o to chodzi ??:cool:

a my bylysmy na spacerku 2 h i jak tylko weszlam do domu to mala sie obudzila.
a wiecie co ja jeszcze nie mialam okresu po porodzie, nawet ostatnio stresowalam mojego M ze w brzuchu juz kacperek rosnie, ale to pewnie dlatego nie mam ze karmie piersia...
a co do zostawienia meza z mala to chetnie bym to zobila ale Iwonka nie pije z butelki, takie dziwne dziecko nie toleruje ani butli ani smoczka.
cfaniara z tej Twojej córci :) wie co zrobić żeby mame mieć ciągle przy sobie :):)

MARYLA-dziekuje,moze to faktycznie o to chodzi,zeby zmniejszyc-jak Tom wroci to poprobujemy,chyba,ze za chwile AGNIESZKA pokarze sie na forum i podpowie:tak:WIOLKA-a jesli Twoja Iwonka poki co tylko z piersi jada to tez jest sposob-tuz przed swoim wyjsciem nakarm Ja i powinnas miec ze 3 godzinna wyjsciowke-chyba,ze je czesciej.ja tak robilam,nakarmilam Zuze piersia-potem z kumpela w autko i do kina po 2,5 godzinie bylam spowrotem i dalo rade:tak:polecam-takie wyjscia duuuuuzo daja:-DMARYLKA-jak tam dzien mily w utarg??????????:rofl2:a tak w ogole to Ty BRALAS SLUB 22 SIERPNIA A MY 23 SIERPNIA :))))))))));))))))))))) Ale jajka!!!

Ostatnia edycja:
mama05 tylku tu jest jeszcze taki minus ze jestesmy tu sami i nawet nie mialabym z kim wyjsc a zeby isc sobie do fryzjera czy do solarium to jest za pozno jak M wraca z pracy.oj dziewczyny tylko wroce do Polski , maz pojdzie do pracy a ja na zakupy i do solarium a mala z tesciowa:-)... w trzech godzinach bedzie ciezko ale dam rade:-)

WIOLKA-no tak,zapomnialam,ze Ty w Irlandii i ze tam sama,ale w kwietniu wracasz z tego co pamietam,wiec to juz niedlugo i wtedy tak jak piszesz-Niunie do tesciowej:tak:nakarm-idz na solarium,na zakupy,wroc-nakarm i dalej w droge do fryzjera czy cos:-D:-Dodzyjesz jak wrocisz do Pl pod tym wzgledem skoro masz z kim zostawic Mala-my od poczatku samowystarczalni,ale nie nazekam:laugh2:

reklama
Witam:)
Wkońcu mam weekend :)
Ja wróciłam z pracy to ogarnęłam dom,wysłałam męża na zakupy a potem zamówiliśmy sobie pizze...za chwilę pęknę :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry