reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jak tak naprawde nie lubie zostawiac malej z kims.. jak narazie to tylko dwa razy zostala po odpieka tesciowej i to dlatego ze na zewnatrz bylo -20 . ale tak to wszedzie mala jezdzi z nami. a moja tesciowa chetna do pilnowania po warunkiem ze to 2, 3 godzinki. no dobra juz nie nawijam o sobie:-)
co sie tu tak pusto zrobilo? gdzie wszystkie dziewczyny?

reklama
AGNIESZKA-witam,mam pytanie-Tom chcial mi wstawic zdjecia dzieci przy suwaczkach ale albo wychodzi syn albo corka-nie chce wyswietlic 2 zdjec mimo ze nawet usunelam 2 suwaczki to wyswietla sie tylko fotka Dominika. Marylka mowi,ze moze mam za duze to zdjecie...co radzisz?????Tom wroci za godz.z koszykowki to bedzie probowal.z gory dziekuje:tak:;-)

AGNIESZKA-witam,mam pytanie-Tom chcial mi wstawic zdjecia dzieci przy suwaczkach ale albo wychodzi syn albo corka-nie chce wyswietlic 2 zdjec mimo ze nawet usunelam 2 suwaczki to wyswietla sie tylko fotka Dominika. Marylka mowi,ze moze mam za duze to zdjecie...co radzisz?????Tom wroci za godz.z koszykowki to bedzie probowal.z gory dziekuje:tak:;-)

hmmm myślę że pewnie dwóch fotek nie wstawisz przy jednym suwaczku, no chyba że do każdego suwaczka osobno wstawisz fotkę lecz nie wiem czy w każdym suwaczku można tak zrobić.Najlepiej proponowałabym abyś miała suwaczek syna i córki a na samym dole zrobiła sobie jakąś ramkę ze zdjęciami dzieci.
Wejdź sobie na stronę MySpace Comments, Layouts, Backgrounds, Codes, Cursors, Birthday Glitter Graphics ! Cool Stuff for Orkut, Friendster, Xanga & Hi5! ZingerBug.com wybierz sobie piękna ramkę,wstaw tam zdjęcia i wklej normalnie w sygnaturze pod suwaczkami:)

melduje sie ale na chwile : ide pod prysznic, no i troche poczytac maly juz spi... a pozniej bede robic szybka kolacje
milego wieczorku wszystkim!
mama : super fotka, sliczny twoj maly mezczyzna :) coreczke cchce miec bardzo, ale zgadzam sie z tpba ze to nie to samo co synek :) to jest chyba czysta biologia :)

Josephine to masz chwilę dla siebie...należy się pewnie :tak:

A Ja dziewczyny testuję jutro z rana,jednak nie chcę już czekać,chcę się dowiedzieć czy to ciąża czy sprawa rozregulowanego cyklu...:sorry:
@ nadal brak a dziś 36 dzień cyklu...
Mąż był dziś na zakupach i kupił mi 2 testy także jutro będę wiedziała... a jak okaże się że to sprawa cyklu to w Pl wybiorę do mojej Pani ginekolog z resztą pójdę i tak i tak bo chcę porobić sobie wsyztskie badania:)

Ostatnia edycja:
Bibinka, dzis juz mialam druga jazde i bylo lepiej. kurde ale fajnie hi hi.
Ale super. teraz to ja jezdze, a moj Skarb obok. Jakie to cudowne uczucie hi hi

mama05: a dziękuje z utargu jestem zadowolona i już sie zastanawiam jaki będzie jutro :) własnie stwierdziłam że biznes zmienia - do tej pory nie mówiłam tyle o kase ale z drugiej strony chodzi o naszą przyszłość i żebym mogła szybko nad dzidzią pracować :) więc licze na zrozumienie z Waszej strony :)
Agnieszka: wiedziałam że coś mamie podpowiesz z tymi zdjęciami jesteś chyba najbardziej z nas wszystkich "oblatana" w kompie i necie :):) nasz mózg komputerowy :):):):);-)
josephine: fajnie że choć na chwilke wpadłaś do nas :)
Agnieszka: ja już czekam z niecierpliwością na wynik testu :) tylko prosze napisz z rana żebyśmy do wieczora nie musiały czekać :)

pysia : jesteś szalona super że jazda autem tak Cie cieszy i gratuluje :);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka: wiedziałam że coś mamie podpowiesz z tymi zdjęciami jesteś chyba najbardziej z nas wszystkich "oblatana" w kompie i necie :):) nasz mózg komputerowy :):):):);-)

Agnieszka: ja już czekam z niecierpliwością na wynik testu :) tylko prosze napisz z rana żebyśmy do wieczora nie musiały czekać :)

marylka :-D:-D:-Dmózg komputerowy to ze mnie raczej nie jest ale co nie co wiem na ten temat,no i nie wiem czy pomogłam bo mama zniknęła i nie wiem co udało się jej zrobić.A jak nie da rady to poszukamy innego rozwiązania :tak:;-)
A co do testu to jak tylko zrobię,napiszę wam...:tak:

Cieszę się że utarg był w miarę rozsądny choć Ja nadal życzę Ci tego rekordowego utargu :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry