reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a mama pewno dzieci kąpie albo usypia :) i zaraz wróci do nas , no ja to bym nie wpadła na pomysł z tymi ramkami więc troche jesteś geniusz :) no my z mamą podziwiamy bo jak coś nie wiemy w bb to czekamy na ciebie asz podpowiesz :)

Marylka, dzieki hi hi. Uwielbiam jazde autkiem hehe tylko musze sie nauczyc ze to ja zamykam pilotem hehe jako ze prowadze a dzis wyszlam z auta i ide, a moj stanal i na mnie popatrzyl znaczacym wzrokiem zebym zamknela hehe.
Fajnie, ze dzis ladnie poszla sprzedaz. I jak kochana kupujesz ten sprzecior do cwiczen w koncu? :)

no właśnie jeszcze nie wiem musze z Kamilem pogadać ale on jeszcze nie wrócił i nawet nie wiem czy już skończyli i pewno puźnu wróci a jutro też do pracy idzie więc pewno w niedziele pogadamy jak będzie spokojniejszy dzień , choć on mi pewnie powie rób jak chcesz ale ja sama nie wiem mam dylemat, no bo mało to nie jest a z drugiej strony nie tak duża inwestycja ale bo sie że zrobi sie z tego grat który tylko bedzie zawadzał :( ech ciężka decyzja

mama05: no śmiesznie z tym ślubem wyszło :):) kurcze miałam Ci coś jeszcze napisać ale skleroza nie boli to zapomniałam :):)

a mama pewno dzieci kąpie albo usypia :) i zaraz wróci do nas , no ja to bym nie wpadła na pomysł z tymi ramkami więc troche jesteś geniusz :) no my z mamą podziwiamy bo jak coś nie wiemy w bb to czekamy na ciebie asz podpowiesz :)

Marylka kochana Ja jak umiem to podpowiem,także zawsze służę poradą :tak::-)

Marylka, dzieki hi hi. Uwielbiam jazde autkiem hehe tylko musze sie nauczyc ze to ja zamykam pilotem hehe jako ze prowadze a dzis wyszlam z auta i ide, a moj stanal i na mnie popatrzyl znaczacym wzrokiem zebym zamknela hehe.
Fajnie, ze dzis ladnie poszla sprzedaz. I jak kochana kupujesz ten sprzecior do cwiczen w koncu? :)

Agnieszka czy ty zmieniłaś suwaczki ?? czy mi sie w oczach plącze bo zdaje mi się że miałaś ciut inne - a może mi sie w oczach poprzewracało:sorry:

pysia już odpisałam na to pytanko - na poprzedniej stronie jest :) chyba że Ci sie przez przydek raz jeszcze post wkleił :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maryla, masz racje. niby to nie jest duzo i nie jest malo. Zeby pozniej nie bylo tak, ze bedzie stac w kacie. ajc, dwa razy tego samego posta mi wyslalo

reklama
kurcze a ja tak patrze na sówaczek Alanka i wiem że zawsze był niebieski ale dopiero teraz zauważyłam że to ołówek :):):):):):) i tak mysle zmieniłaś na podobny czy to ja jestem taka spostrzegawcza ale to nic kiedyś po 7 latach sie skapłam że na szafce w kuchni kalendarz wisiał :) więc wiecie :):):)):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry