P
pysia888
Gość
Maryla z tym kalendarzem no tak... lepiej pozno niz wcale hehe. co za spostrzegawczosc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze a ja tak patrze na sówaczek Alanka i wiem że zawsze był niebieski ale dopiero teraz zauważyłam że to ołóweki tak mysle zmieniłaś na podobny czy to ja jestem taka spostrzegawcza ale to nic kiedyś po 7 latach sie skapłam że na szafce w kuchni kalendarz wisiał
więc wiecie
)
![]()

więc tak naprawde zauważyłam że go nie ma Agnieszka to super że mężuś chce Ci taki prezencik sprawićpozazdrościć
No a z tym kalendarzem to dawno było jak jeszcze mieszkaliśmy w poprzednim mieszkaniu no bo on nie był na zewnątrz tylko od środka naklejony - choć kilka razy dziennie otwierałam szafke to jakoś go nie zauważyłam - no nie był mi potrzebny, a wiecie kiedy go zauważyłam jak mama go zdjeła że jakiś białyślad a w okuł żółta szafka a mama patrzy i mówi dziecko przeciez tu laendaż stary 7 lat wisiała a Marylka tak?? nie zauważyłamwięc tak naprawde zauważyłam że go nie ma
no ale w domu mają się z czego nabijać jak mi sie przypomni;-)

no u mnie w domu to zazwyczaj albo ze mnie albo z mojej babci sie nabijająbo my zawsze jakąś gafe strzelimy albo coś źle usłyszymy i przekręcamy także nie owiem jest wesoło
)
dobra kobitki ja uciekam bo musze troszke pokuj ogarnąći poleżeć ot tak pobyczyć sie troszke zamierzam
![]()

zniknelam bo zadzwonili znajomi,ze wleca po 19.00 a Tom byl na koszu wiec zaczelam kapac Zuze i mycie glowy i suszenie i kolacja potem wrocil Tom ja poszlam poczytac Zuzi i jak zaszlam na dol to przyjechali. pogadalismy,posmialismy sie,Domi poszedl spac o 21.30-mial drzemke w dzien i troche dlugo pospal a jak przyjechala "ciocia" to Maly caly szczesliwy,ale jak zasnal to my uderzylismy w alkohol i dopiero bylo smiechu,az mi lzy lecialy,dawno sie tak nie ubawilam.Tom troche walczyl z tymi suwaczkami az w koncu stanelo na tym co mam bo przyjechali i nie bylo czasu a teraz idziemy sie myc i lulu.AGNIESZKA-czekam jutro na wiesci.milego wybierania prezentu
DOBRANOC WSZYSTKIM. MARYLKA -ciesze sie ,ze utarg Cie zadowolil jutro zycze przynajmniej takiego samego lub lepszego
papa buziakow 102