reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też myśle że to nie rak, ale troche sie martwie bo jak on sma mówi że musi porobić badania i prześwietlenia to znaczy że kiepsko sie czuje :no: myśle że to przemęczenie mam taką nadzieje przynajmniej :(

mama05: slodka ta Twoja Zuzia :) taka grzeczniutka - przynajmniej na zdjęciu :):):)

pysia: wybór był dla mnie oczywisty

Agnieszka wstawaj i pisz jaki wynik ;-)

reklama
Witam! jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni. Właśnie jesteśmy z Pati po śniadanku i teraz mamy czas wolny:-) A później pójdziemy na narty, tzn. Pati się będzie uczyć. zobaczymy co z tego będzie:-D Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!

Maryla, ja tez mam nadzieje, ze to nic powaznego. Bede trzymac kciuki za mezulka oby to nie bylo nic okropnego. No niech zrobi badania skoro zle sie czuje.
Nika, witaj

Nika witaj , rozumiem że skoro do nas dołączyłaś planujesz drugą dzidzie :) a kiedy polnujecie staranka ?? ja dopiero w listopadzie ale już nie moge sie doczekac

pysia: ja nawet nie dopuszczam innej mysli do siebie;-)

Witam! jestem tu po raz pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni. Właśnie jesteśmy z Pati po śniadanku i teraz mamy czas wolny:-) A później pójdziemy na narty, tzn. Pati się będzie uczyć. zobaczymy co z tego będzie:-D Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!!
NIKA32-witamy Cie u nas,i zagladaj jak czesto masz ochote-napisz nam cos o sobie-ile masz lat,gdzie mieszkasz(w jakim miescie) i od kiedy planujecie rozpoczec starania???chyba,ze juz rozpoczeliscie:tak:ja mam prawie31lat:sorry:mieszkam pod Poznaniem,jestemym 6,5 roku po slubie,mamy 2 dzieci i od czerwca zaczynamy "prace" nad trzecim krasnalem. i nastaw sie,ze u nas produkcje i dzie bardzo szybko i jak 1 dzien nie bedziesz na forum to bedzie sporo czytania do nadrobienia:-D:-):rofl2:pozdrawiam

Maryla, bedzie dobrze. Musi byc. A z wymiotowaniem to moze faktycznie to bylo spowodowane tym co napisala mama.

ja też myśle że to nie rak, ale troche sie martwie bo jak on sma mówi że musi porobić badania i prześwietlenia to znaczy że kiepsko sie czuje :no: myśle że to przemęczenie mam taką nadzieje przynajmniej :(

mama05: slodka ta Twoja Zuzia :) taka grzeczniutka - przynajmniej na zdjęciu :):):)

pysia: wybór był dla mnie oczywisty

Agnieszka wstawaj i pisz jaki wynik ;-)
MARYLKA-tylko na zdjeciu-bo w zyciu to taka kierowniczka z Niej a ja jestem pania prezes wiec ma z kogo brac przyklad:-D:-D

Maryla, no moze. pisze, ze moze bo nie znam sie na tym
mama to fakt co maryla pisze....Zuzia wyglada na grzeczna, a Dominis na rozbojnika... ale pisalas, ze jest na odwrot :)

reklama
NIKA32-witamy Cie u nas,i zagladaj jak czesto masz ochote-napisz nam cos o sobie-ile masz lat,gdzie mieszkasz(w jakim miescie) i od kiedy planujecie rozpoczec starania???chyba,ze juz rozpoczeliscie:tak:ja mam prawie31lat:sorry:mieszkam pod Poznaniem,jestemym 6,5 roku po slubie,mamy 2 dzieci i od czerwca zaczynamy "prace" nad trzecim krasnalem. i nastaw sie,ze u nas produkcje i dzie bardzo szybko i jak 1 dzien nie bedziesz na forum to bedzie sporo czytania do nadrobienia:-D:-):rofl2:pozdrawiam
Mam prawie 33 lata:sorry:mieszkam pod Oslo, w sierpniu stuknie nam 8 rocznica ślubu i na razie mam córeczkę i własnie zdecydowaliśmy się na rodzeństwo dla niej!:tak:
Własnie zauważyłam że "produkcja" idzie szybciutko. Jak wrócę z małą z nart to już będę miała co poczytać:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry