reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas jeśli chodzi o sprzątanie to wygląda to tak: ja zawsze myje łazienki w domu - dziadków też kamil odkurza ja ścieram kurze i prasuje a moja mama myje podłogi i lata po działce latem babcia gotuje w tygodniu a my z mamą w weekend ona soboty a ja niedziele - tak jak mamy wolne :):)no i tak to mniej więcej wygląda a co do okien to myje ja i moja mama bo nie moge patrzec jak robi to kamil :):) tylko dziadek zawsze z psem wychodzi albo na drzemke idziie jak sie sprzątanie zaczyna :):):)

ale co prawda to prawda mój jako kawaler :) tez jakoś więcej sprzątał - cwaniak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zawiesil mi sie:wściekła/y::wściekła/y::angry:cholera!!!u nas sprzatanie zakonczone,teraz ja czuwan mad obiadem a Tom z Domisiem u gory ukladaja puzle:tak:a jesli chodzi o otowanie to moj tez gotuje bo raz ,ze lubi a dwa ma na to papiery-konczyl technikum zywienia zbiorowego i tak gotuje,ze pace lizac...a jak mniw rozpieszczal potrawami jak karmilam piersia,zeby nie smazone,zeby nie za slone,zeby nie za tluste,zeby nie....... :laugh2::laugh2:wykazywal sie!!!PYSIA-A UBRANKA SUPER KUPILAS.NA ZYWO TEZ WYGLADAJA TAK CZADOWO?????????

Ostatnia edycja:
mama05: mój Kamil tez po gastronomiku, skubaniec dobrze gotuje - i w wojsku tez był kucharzem ale w domu łajza nie chce gotować :(:crazy: tylko spagetti i czasem przed swiętami pomaga ale w sumie u mnie mama z babcią jak sie dorwą to ja czasem nawet nie mam sie do kuchni dostać:-D

mhhh-zazdroszcze Ci marylka-babci w domu i Jej obiadkow-babcie swietnie gotuja,moja tez ale zadko mamy mozliwosc jesc bo jak mieszkamy tak daleko od rodziny to zadziej sie widujemy,ale jak juz pojedziemy i trafimy do babci to babcia rozpieszcza,oj rozpieszcza:tak:a Kamil bedzie gotowal jak wrocisz ze szpitala po porodzie to bedzie chcial sie wykazac:-D

Ostatnia edycja:
Mama05, tez mi sie ciuszki podobaja :) na zywo tez sa rownie super jak na zdjeciach. ta bluzka z paskiem jest mega hi hi. A zakiet jak zakiet. Nietoperz tez super. Ja posprzatalam na blysk, zakrecilam grzejniki, teraz wietrze mieszkanko, a slonce mi tu tak pieknie swieci az chce sie zyc. za niedlugo pewnie wpadne pod prysznic, a po 15ej wychodze hi hi do tesciowej i moj ma tam byc. A pozniej to pewnie autkiem bede jechac hi hi tylko boje sie tego gasnacego auta hehe. dojde do wprawy pomalu prawda?

my wlasnie zjedlismy obiadek,Domino zasypia,Tom czyta ksiezke,zaraz kawke bedziemy pic.:tak:u mnie jutro ma przyjsc @ .MARYLKA- jak tam,ludziska przyszli;-)MAMA99-jak tam u Ciebie samopoczucie???

Mama, niech Cie diabel nie skusi wiecej pisac w tym kolorze co ponizej, bo strasznie ciezko sie czyta :( :)

Albo cos z moimi oczami nie tak heh. Ups.... u mnie juz sloneczko zaszlo.... a nawet mi zlecial ten czas. za niedlugo moj wroci i gitara. A to pewnie jak wroci to zjemy i pobawie sie znow w kierowce hi hi. farbe trzeba kupic, jutro male malowanie i moze jakies rzeczy do mieszkanka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zagadalam sie z siostra przez telefon:tak:PYSIA-malowanie,kuowanie drobiazgow do mieszkanka-no,no prosze urzadzanie gniazdka przed slubem:tak:fajnie,pamietam jak to u mnie bylo;-)jeszcze godzina i jade po Zuze,Tom po 17 idzie na koszykowke.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry