WIOLKA1509
Fanka BB :)
witam z rana...:-)a moja ksiezniczka dzis spala do 8 , jaka jestem szczesliwa:-)
a co do imion to Mama05 ma racje czasem tak jets ze zadne imie nam nie pasuje az tu nagle trach... u mnie robili dwa razy usg w ciazy( ostatni raz w 36 tyg) i byli przekonani ze jest syn ( mialbyc Kacper)wyobrazcie sobie moje zdziwienie jak na porodowce mi mowia ze urodzilam sliczna dziewczynke...dziewczynka mialabyc Michalina ale jak w szpitalu na nia patrzylam i mowilam Michalinka to za nic w swiecie mi to do niej nie pasowalo... i zmienilismy na Iwonke a to imie do niej pasuje.
a co do imion to Mama05 ma racje czasem tak jets ze zadne imie nam nie pasuje az tu nagle trach... u mnie robili dwa razy usg w ciazy( ostatni raz w 36 tyg) i byli przekonani ze jest syn ( mialbyc Kacper)wyobrazcie sobie moje zdziwienie jak na porodowce mi mowia ze urodzilam sliczna dziewczynke...dziewczynka mialabyc Michalina ale jak w szpitalu na nia patrzylam i mowilam Michalinka to za nic w swiecie mi to do niej nie pasowalo... i zmienilismy na Iwonke a to imie do niej pasuje.
a wiec z Dominikiem w zasadzie nie wiadomo o co chodzi bo oprocz goraczki nie ma zadnych objawow jedynie ma wezly chlonne powiekszone wiec przepisala heviran takie tabletki mam dawac 5 razy po pol przez 5 dni i mam nadzieje ,ze za kilka dni bedzie po chorobie. WIOLKA-no fakt miala przygode,ale najwazniejsze,ze wszystko poszlo dobrze przy porodzie i teraz cieszysz sie swoim szczesciem. ja mam kumpele co 3 lata tumu rodzila i miala byc Marysia na 200 % a tu chlopczyk
no i jest Mikolaj;-)WIOLKA-widzisz ,dzieci raz spia do 5 a raz do 8-oczywiscie lepiej dla nas jak spia do 8