Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MARYLA-tez ta czasem mam w nocy ,ale t jak np.zle sie czuje w dzien i pospie chociaz godzine to potem wieczorem zasne bez problemu ale po polnocy budze sie ,oczy jak 5 zl i nijak sen nie przychodzi
i zawsze wtedy sobie powtarzam,ze juz nie bede spac w dzien.a dzis byla pierwsza noc pelni wice moze dlatgo nie moglas spac...ja rowniez zycze mega utargu i czekam wieczotem na wiesci z frontu
Ignas-tak slodko i cieplo
a jesli chodzi o dzieci to u mnie wlasnie tak jest-Zuza skacze po drzewach(jak ja) a Domi to jeden spokoj(jak maz)-wiadomo,ze Domi tez dokazuje,ale jest spokojniejszy niz Zuza i to juz bylo wiadomo jak byli w brzuszku-Zuza tak wariowla,kopala,ze nieraz mialam lzy w oczach z bolu a Domi berdziej sie wiercil niz kopal...JOSEPHINE-witam Cie z kawka w reku-no ,moze na stole
my za godzine mamy wizyte u pediatry-Domi wczoraj mial goraczke 38 i dzis w nocy tez i je tylko kakao i jourty wiec pewnie gardlo-mam nadzieje,ze to nie angina-dam znac jak wrocimy.MAMA99- witam
no nie wiem o co chodzi może to przez księżyc 

fajnie,zawsze to juz jedno masz.a ze na chlopca...coz,chcialabys pierwsza corci-czego Ci zycze,ale synusie sa cudowni i jestem przeszczesliwa,ze mam Dominika -jest poprost uroczy,wiem moze nie powinnam tak pisac i sama Go chwalic,ale On taki jest i uwielbiam Go.oczywiscie Zunie tez,ale cos w tym jest,ze synek to taki mamusi maly mezczyzna
nie mylic z maminsynkiem
PYSIA- jak tam wczoraj po jezdzie-dalas czadu??!!!!!!!!!!!
pozdrawiam