reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc wszystkim
ja juz z kawa, pan elektryk dziala w kuchni... maly troche w kojcu sie bawi, moze choc z 30min wytrzyma...
marylka : ignay bardzo fajne imie i stas tez
stanislaw fajnie brzmi, tak z klasa
tylko bardzo duzo stasiow i antosiow w osttanich czasach...

reklama
Josephine mam nadzieje że elektryk szybko się uwinie i będziesz mogła o nim zapmniec na dlugie długie lata :):)
ja tez już kawke mam w ręku - jednak co ciepła kawka to kawka :);-)

mamay jeszcznei nie ma?? nie no musze porozmawiać z Dominikiem żeby szypciej ten komputer włanczał - ja pamiętam:-) no chyba że mama ma kare i Dominiś nie włancza :):);-)

marylka niezle z ta cyganka :) kto wie... moze akurat prawda??? :) cos w tym jest..;dziwne no...
ja wczoraj tez mialam problem z zasnieciem bo sie zestresowalam ze sie z praca magisterska i zaliczeniami 2 nie wyrobie... tymbardziej jesli sobie zafunduje ten wyjazd dfo londynu, gdzie (poki co) nie mam niani zeby choc kilka godzin dziennie sie pokuc
tutaj mam nianie i pod nieobecnosc freda moglabym pojechac na poludnie do tesciow i wtedy babcia by sie babcia od rana do wieczora zajmowala,tydzien tak cale dnie to tyle co z malym w pare godizn z niania zrobie przez 3 tygodnie.... wiec moze rozloze ten londysnki czas na 2 tyg na poludniu i tylko 3 tyg tam ale ciezko bedzie nam z fredem wytrzymac
zobazymy, w weekend bedziemy zerkac w kalendarz i planowac

dobrego utargu dzis marylka :) moze kjakis wozek lub lozeczko? :)

czesc wszystkim:tak:MARYLA-tez ta czasem mam w nocy ,ale t jak np.zle sie czuje w dzien i pospie chociaz godzine to potem wieczorem zasne bez problemu ale po polnocy budze sie ,oczy jak 5 zl i nijak sen nie przychodzi:no:i zawsze wtedy sobie powtarzam,ze juz nie bede spac w dzien.a dzis byla pierwsza noc pelni wice moze dlatgo nie moglas spac...ja rowniez zycze mega utargu i czekam wieczotem na wiesci z frontu:tak::-DIgnas-tak slodko i cieplo:laugh2:a jesli chodzi o dzieci to u mnie wlasnie tak jest-Zuza skacze po drzewach(jak ja) a Domi to jeden spokoj(jak maz)-wiadomo,ze Domi tez dokazuje,ale jest spokojniejszy niz Zuza i to juz bylo wiadomo jak byli w brzuszku-Zuza tak wariowla,kopala,ze nieraz mialam lzy w oczach z bolu a Domi berdziej sie wiercil niz kopal...JOSEPHINE-witam Cie z kawka w reku-no ,moze na stole:laugh2:my za godzine mamy wizyte u pediatry-Domi wczoraj mial goraczke 38 i dzis w nocy tez i je tylko kakao i jourty wiec pewnie gardlo-mam nadzieje,ze to nie angina-dam znac jak wrocimy.MAMA99- witam:)))

witaj mama99 jak tam humorki kochane ??
u mnie dziś lepsza pogoda to może i ludzie sie zlecą jak na razie po chodniku się kręcą :) ale gnoje zajść nie chcą :):):) no ale dam im jeszcze troche czasu :):)

josephine: mam nadzieje że uda wam sie wszystko tak rozplanowac żebyście sie sobą nacieszyli i żebyś sie nauczyła - w sumie to ja nie wątpie że tak będzie jestem pewna ze sobie poradzicie bo ty obrotna kobitka jesteś :)

mama05: biedny Dominiś mam nadzieje że to nic powarznego powiedz że ciocia nie pozwala chorować bo sie martwi a ze smutną miną dużo nie sprzeda. No mi tez się wlaśnie Ignas spodobała- ale skąd mi się to wzieło ???? to ja nie mam bladego pojęcia tak nagle zwłaszcza że ostatnio wam mówiłam że ja nie mam zielonego pojęcia jakie imiona mogła bym dać a tu ni z tad ni z owąt olśnienie i to na chłopca :sorry: no nie wiem o co chodzi może to przez księżyc :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. ja co prawda nie spie od paru minut ale leze w lozku i zajrzalam tutaj.Rano jak moj poszedl do pracy to zasnac cos nie moglam ale z wielkim trudem jakos sie udalo. wycalowal mnie ladnie z rana i poszedl. Zaraz zamierzam sie zwlec z lozka, zjesc sniadanko, wypic kawe i wziasc sie za porzadki, pogoda optymistycznie nastraja, wiec ok.

MARYLA- czeato tak jest,ze zadne imie nie pasuje,nic sie nie podoba az tu nagle tak w sercu zagosci imie i w zasadzie niewiadomo skad...:tak::-D:-Dfajnie,zawsze to juz jedno masz.a ze na chlopca...coz,chcialabys pierwsza corci-czego Ci zycze,ale synusie sa cudowni i jestem przeszczesliwa,ze mam Dominika -jest poprost uroczy,wiem moze nie powinnam tak pisac i sama Go chwalic,ale On taki jest i uwielbiam Go.oczywiscie Zunie tez,ale cos w tym jest,ze synek to taki mamusi maly mezczyzna:laugh2::laugh2:nie mylic z maminsynkiem:no::happy:PYSIA- jak tam wczoraj po jezdzie-dalas czadu??!!!!!!!!!!!

Cześć,

mama05, ojej ucałuj Dominiczka i niech zdrowieje robaczek mały.
marylka, dużo klientów i dużego utargu ci życzę. Imiona ok, choć Ignacy mi się źle kojarzy. Ale modne teraz te stare imiona, choć u mnie w bloku co drugi to Marcel.
josephine, dasz radę gdziekolwiek byś była. Światowa dziewczyna z Ciebie, Paryż, Londyn, ho-ho pozazdrościć tylko !!!
a gdzie reszta nas ??? Agnieszka pewnie w pracy, a Wiola, Agus, mama99 ???

reklama
zapmarta: no u nas też duzo Marcelów jest ładne imie ale jakoś do mnie nie przemawia :)
mama05: no mi chyba nie zalezy już na córce pierwszej ani nawet tak na tych blixniakach - jak sie naczytałam że ciąże sa z góry traktowane jako wiekszego ryzyka i tak faktycznie jest
tylko sie tak zdziwiłam bo do tej pory właśnie o córce głównie mówiłam a tu nagle synuś w głowie :) co by nie było to będzie moje dziecko i tyle :)
pysia: a ja myslałam że nie będziesz miała tam neta czy z komórki piszesz?? no działo się pewno wczoraj co :-D pozdrawiam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry