reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to super, grunt to miec dobrą motywacje no a Ty masz i widze że czas w Londynie planujesz spędzić aktywnie :) zazdroszcze takiej podróży :) ale nalezy Ci się w 100 %;-)

kochane ja spadam musze troszke odpocząć bo cały tydzień źle sypiam puźno chodze spać - a to do mnie niepodobne i wcześnie wstaje -a co dziwniejsze dziś nawet z chotą :) dziś raczej już nie zajrzę ale jutro spotkamy się napewno

życzę udanej nocki i dużo miłości :) ja padam na pyszczek :) do juterka ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie na chwile-jak maz wrocil po 17.00 pojechalam z sasiadka-ta co sie niedlugo wyprowadza-na zakupy spozywcze i wrocilam pol godz.temu.poczytalam Zuzi i spi teraz Domino w kapieli i tez zaraz idzie spac a ja lece do sasiadki na herbate poki tu jeszcze mieszka:tak:takze,wlece pozniej chyba,ze sie zasiedze to wroce i pojde spac:eek:AGNIESZKA-ciesze sie,ze moglam troche pomoc tym co napisalam.rozumiem,ze u Ciebie nadl @ brak...przyjdzie;-)Dobra kobietki lece a Ty MARYLKA do prasowania:-Dnie,no dobra jak nie masz weny to przekaz zelazko mezowi:rofl2:moj prasuje jak sie patrzy:laugh2:kurcze,no lece bo juz mi sms'y wysyla gdzie jestem czy na rondo weszlam i nie moge dojsc:-D:laugh2:papaski,postaram sie wleciec jeszcze pozniej.

Agnieszka ciesze się że zajrzałaś bo szczeże mówiąc troszke sie bałam co to będzie a było by mi bardzo przykro, ale to już nie wazna najwazniejsze że jesteś:-)

u mnie dziś troche lepszy dzień jak wczoraj , kciuki pomogły i jesli moge prosić to jutro też trzymajcie :):):-) no wiem zachłanna jestem:zawstydzona/y::confused2:
Marylka spokojnie Ja nie mam zamiaru was opuszczać i gdy tylko będę miała wolną chwilę będę wtedy z wami na bb:)
Buziak
Cieszę się że dziś był lepszy dzień w sklepie i mam nadzieję że jutro pobijesz rekord w sprzedaży:)
agnieszka. kk : mam dla ciebie wielka prosbe; wiem ze ty nie z londynu ale czy mozesz mi pomoc, podac troche info praktycznych o zyciu w UK
chodzi mi glownie o kwestie dziecka:
1. gdzie szukac dobrego pediatry
2. jakie leki ( na jaka przypadlosc) moge kupic w aptece bez recepty, a co na recepte trzeba
3. czy moge znalezc zlobek (przehowywalnie taka) np. na 1 dzien lub 2 dni w tyg. prywtanie czy nie, jakie godziny
4. czy lepiej szukac niani, czy latwo znalezc? przez agencje czy nie?
5. gdzie w centrum bo nie bedziemy tam miec auta maz moze znalezc na nasz przyjazd lozeczko podrozne dla malego moze jakiejs dobrej sprawdzonej firmy?
6. jakies fajne sklepy z ubraniami bo sqie na shopping szykuje :)

no co tylko przyjdzie ci do glowy jako przydatne
bede bgardzo bardzo wdzieczna

ps. moze uda nam sie spotkac :) siostra meza mowila mi ze L. niedaleko od londynu, cyba godzinke o ile pamietam. o ile nie pomylilam nazwy miejscowosci
jej to byla taka gdzie jest wielki uniwerytet i miasteczko studenckie

lepiej lepiej :) szykuje sobie juz w myslach wyjazd do londynu :)
Josephine mogę spróbować odpowiedzieć Ci na te pytania ale w weekend ok?
Dziś padam już na pyszczek,jutro praca,zakupy itd.
A w weekend usiadłabym i napisała Ci co nie co ok?
A kiedy Ty wyjeżdżasz do tych znajomych?
AGNIESZKA-ciesze sie,ze moglam troche pomoc tym co napisalam.rozumiem,ze u Ciebie nadl @ brak...przyjdzie;-
Tak dziś mój 35 dzień cyklu i nic,@ brak...
W niedzielę rano będę testować :tak:Dam znać jaki wynik:)

Ja na chwilkę, Karol śpi, ale mieszkanie wygląda jakby tu tornado przed chwilą przeszło. Biorę się na ogarnianie.

mama, miłej herbatki:-)

dziewczynki miłego spania, odpoczywania, leniuchowania itd. Do jutra !!!

Ja na chwilkę, Karol śpi, ale mieszkanie wygląda jakby tu tornado przed chwilą przeszło. Biorę się na ogarnianie.

mama, miłej herbatki:-)

dziewczynki miłego spania, odpoczywania, leniuchowania itd. Do jutra !!!

Do jutra zapmarta:)
Spokojnej nocki:)
Ja też będę po woli szła spać...ehhh zmęczenie bierze górę niestety :sorry:

witam sie na chwile,ale tak jak Aga padam na twarz i dlatego zagladam jedyne powiedziec Wam -dobrej i spokojnej nocki .AGNIESZKA-to czekamy do niedzieli razem z Toba i zycze,zeby wynik byl dobry dla Ciebie:tak:milej pracy jutro. ZAPMARTA-jeszcze troche i Karolek bedzie sam sprzatal;-)papa kochane!!

witam sie na chwile,ale tak jak Aga padam na twarz i dlatego zagladam jedyne powiedziec Wam -dobrej i spokojnej nocki .AGNIESZKA-to czekamy do niedzieli razem z Toba i zycze,zeby wynik byl dobry dla Ciebie:tak:milej pracy jutro.

Dziękuję Ci :tak:;-)

DOBRANOC Ja idę już spać,zajrzę do was jutro wieczorkiem:)

reklama
Witajcie kochane :)
ja miałam tragiczną noc poszłam wcześnie spać a potem o 1 sie obudziłam i do 4 nie mogłam spać a jak już zasnełam to rano był ogromny problem z wstaniem :( i czuje się jak wrak, tajger już kupiony i właśnie pije zamiast kawy - może sie obudze w końcu :):)

Agnieszka kochana jesteś z tym rekordowym utargiem :-);-):-):-):-) od razu bym sie obudziła i powera dostała, czekam z niecierpliwością do niedzieli na wieści i tak jak mama życzę żeby był taki jak sobie zyczysz;-)

a wiecie była ostatnio u mnie w sklepie cyganka - ja zawsze gonie ale ta przyszła popatrzała i mówi w tym roku zajdziesz w ciąże i będziesz miała 2 dzieci:-) hmmm czyżby nas czytała:-):-D nie no żartuje i przypomniało mi sie jak kiedyś byłam u wróżki i mi powiedziała że będe miała 2 dzieci pierwsze będzie ruchliwe i to będzie łobuziak (możliwe że chłopaka ale mówi że karty nie mówią o płci tylko o charakterze więc równie dobrze może to być córa co będzie po drzewach latać -czyli tak jak ja za młodu) i mówi że to pierwsze dziecko da nam popalić ale drugie bedzie spokojne i take tam, śmieszne że mi sie teraz to przypomniało

i niewiem czemu stwierdziłam wczoraj w nocy że podoba mi się imie Ignacy Ignaś:-) wczesniej podobał mi się Staś -Stachu-tylko że tak urzędowo to by było Stanisław i tak z jakimś dziadkiem mi sie to kojarzy :)

wstawać dziewczynki ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry