reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tak . bo kiedyś my mieszkaliśmy we włoszech mój miał tam pracę . i powroty do polski są bardzo trudne .:no:
wiem wlasnie sie tego boje, bilety na samolot juz kupione , czesc rzeczy popakowana( typu duze ubranka dla Iwusi kupowane w promocjach:-)) ale jeszcze duzo spraw zostalo do zamkniecia a potem trzeba sie jakos przyzwyczaic do Polski.

reklama
zgadzam sie ze to lepszy swiat ale tylko po wzgledem finansowym ( nie martwimy sie czy starczy kasy do pierwszego) ale po wzgledem psychicznym katastrofa... jestesmy tu traktowani jak jakas gorsza rasa no i tesknota za rodzina robi swoje

dziewczyny pytanie zupelnie z innej beczki
kiedy sie swietuje zajaczka???? ja jako dziecka nie mialam przyjemnosci obchodzic tego swieta, ale wiem z emoje 11 i 7 letnie kuzynki zawsze obchodzily
chcialabym zeby poldus tez obchodzil, ale nie wiem kiedy to jest...; POMOCY!

wielkanoc w tym roku jest 4-5 kwietnia .

zgadzam sie ze to lepszy swiat ale tylko po wzgledem finansowym ( nie martwimy sie czy starczy kasy do pierwszego) ale po wzgledem psychicznym katastrofa... jestesmy tu traktowani jak jakas gorsza rasa no i tesknota za rodzina robi swoje

znam to ale ksas lepsz i widoki na kształcenie .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was!
:-)

AGNIESZKA-milego dzionka i glowa do gory-napisze Ci tak-wiem,ze drugie dziecko sporo zmienia w zyciu bo poki co narazie jedyna mam dwojke krasnali na tym watku i mimo,ze staralismy sie o drugiego malucha to jak zobaczylam 2 kreski to najpierw OGROMNA radosc a otem przez chwile pomyslalam-jak to bedzie,czy dam rade,tyle sie zmieni...i zmienilo sie,ale nie wszystko-nadal mam czas dla siebie,dla meza(od stycznia dla Was;-))a najbardziej zmienilo sie to ,ze te dwie istotki kochaja mnie bezwarunkowo-za to,ze jestem ich mama-i tam milosc jest bezcenna i naprawde nic sie nie martw,choc takie obawy sa normalne,ale masz cudownego meza z tego co piszesz,doroslego faceta co juz do przedszkola drepta i ...dacie rade wszystko ogarnac-matka polka Ci to pisze:-D
Mama dziękuję za słowa otuchy:)
Wydaje mi się że tylko matka może zrozumieć drugą matkę bo wiedzą jak to jest...
Ja jestem żoną i mamą,rodzicem i przeszłam już raz przez ciążę.
Mam obawy przed drugim zajściem ale to nie oznacza że nie chcę teraz dziecka bo jeśli się pojawi to będę bardzo szczęśliwa:)
I uważam że to forum jest właśnie po to aby o tych obawach,szczęściach,powodzeniach pisać i nikt nie może tego zwalczyć.A jeśli komuś się to nie podoba to niech nie czyta moich postów i niech nie odpisuje na nie.Chciałam także powiedzieć że jestem na forum już ponad 3 lata i nikt nie ma prawa nikogo tu obrażać a jak ktoś nie umie się kulturalnie wypowiadać to niech tu nie pisze.Jestem pamiętliwą osobą i nie pozwolę naruszać moje nicka...tyle na ten temat bo to tak ogólnie tylko...szkoda mi czasu na pisanie w tym temacie :sorry:

agnieszka, pysia nie kłócić mi się tutaj. Ja akurat żart zrozumiałam;-):-) a ty aga się nie stresuj, zrób test i nie będziesz się tak denerwować. Jeśli chcesz poczakać ze starankami do wakacji to ok, rozumiem twoje zdenerwowanie, ale jakby co to będzie dobrze.

Kochana Ja się wcale nie stresuje po prostu nie pozwolę sobie dmuchać w twarz :sorry:
Tyle...
Dziękuję za słowa wsparcia:)

Cieszę się że jest to forum i jako stara weteranka nawet nie uśmiecha mi się opuszczać was z powodu jednego głupiego zdarzenia :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry