reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Josephine Zajączek przynosi prezenty 4go kwietnia :)
no! dziekuje aga :)

ps. u mnie ciag dalszy przygod : psiknelam sobie tonikiem-mgielka w twarz zeby rozbawic malego i po 5 min wyskoczyl mi plac czerwony na 1/2 twarzy... goracy az mam andzieje ze szybko zejdzie...

jak po calym dniu dziewczyny ? mama gdzies nam zniknela... agneszka jak w pracy? ode polukac na szkraba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no! dziekuje aga :)

ps. u mnie ciag dalszy przygod : psiknelam sobie tonikiem-mgielka w twarz zeby rozbawic malego i po 5 min wyskoczyl mi plac czerwony na 1/2 twarzy... goracy az mam andzieje ze szybko zejdzie...

To pewnie jakieś uczulenie na składnik który zawiera ta mgiełka...zmyj to wodą i niczym nie smaruj a powinno zejść:)

no ja mam ostatnio dni niesmowite: problem z przesylka w ksiegarni internetowej, prad i elektrycy ( nie skonczyli, wracaja jutro ranoO.... trzeci dzien juz i teraz na zakonczenie jeszcze ta mgielka...)

josephine: biedactow moje , faktycznie jakiś pech cie w tym tygoniu przesladuje ale już niedługo lecisz do polski a potem będziesz podrużować i będziesz szczęśliwa , i jak lukłaś na szkraba?? :-) kurcze nie wiem czemu ale skarpetki nie chciały mi sie normalnie wkleić tylko tak dziwnie bokiem 4 razy próbowałam aż w koncu się poddałam,

Agnieszka ciesze się że zajrzałaś bo szczeże mówiąc troszke sie bałam co to będzie a było by mi bardzo przykro, ale to już nie wazna najwazniejsze że jesteś:-)

u mnie dziś troche lepszy dzień jak wczoraj , kciuki pomogły i jesli moge prosić to jutro też trzymajcie :):):-) no wiem zachłanna jestem:zawstydzona/y::confused2:

josephine: biedactow moje , faktycznie jakiś pech cie w tym tygoniu przesladuje ale już niedługo lecisz do polski a potem będziesz podrużować i będziesz szczęśliwa , i jak lukłaś na szkraba?? :-) kurcze nie wiem czemu ale skarpetki nie chciały mi sie normalnie wkleić tylko tak dziwnie bokiem 4 razy próbowałam aż w koncu się poddałam,

Agnieszka ciesze się że zajrzałaś bo szczeże mówiąc troszke sie bałam co to będzie a było by mi bardzo przykro, ale to już nie wazna najwazniejsze że jesteś:-)

u mnie dziś troche lepszy dzień jak wczoraj , kciuki pomogły i jesli moge prosić to jutro też trzymajcie :):):-) no wiem zachłanna jestem:zawstydzona/y::confused2:

marylka lukalam.... i tylko mnie scisnelo w zoladku... super rzeczy! najabardziej mi sie podobaly z dostawy 23.02 dwa kompleciki dla dziwczynki podobne, za 39 z groszami, bialy i rozowy z kokardeczkami... wyszlam szybklo ze strony
a teraz przegladam sklepy next i mark and specner ale rozsadnie : dla 2 letnich chlopcow :)

Josephine: :-) to znaczy że ciuszki Ci się podobały a to wazne, no zalezy mi na wszej opni czy wam sie ciuszki podobają chwaląc je lub krytykując pomaga mi to bo wiem czego mamy szukają - a na co ja bym może nie wpadła i wiem co zamawiac następnym razem :):);-) dzięki że zajrzałaś :);-)
a jak tam chumorek troszke lepiej??

ja miałam dziś poprasować ale jakoś tak mi sie niechce :( no nie wiem czy sie zbiore w sobie :)

reklama
agnieszka. kk : mam dla ciebie wielka prosbe; wiem ze ty nie z londynu ale czy mozesz mi pomoc, podac troche info praktycznych o zyciu w UK
chodzi mi glownie o kwestie dziecka:
1. gdzie szukac dobrego pediatry
2. jakie leki ( na jaka przypadlosc) moge kupic w aptece bez recepty, a co na recepte trzeba
3. czy moge znalezc zlobek (przehowywalnie taka) np. na 1 dzien lub 2 dni w tyg. prywtanie czy nie, jakie godziny
4. czy lepiej szukac niani, czy latwo znalezc? przez agencje czy nie?
5. gdzie w centrum bo nie bedziemy tam miec auta maz moze znalezc na nasz przyjazd lozeczko podrozne dla malego moze jakiejs dobrej sprawdzonej firmy?
6. jakies fajne sklepy z ubraniami bo sqie na shopping szykuje :)

no co tylko przyjdzie ci do glowy jako przydatne
bede bgardzo bardzo wdzieczna

ps. moze uda nam sie spotkac :) siostra meza mowila mi ze L. niedaleko od londynu, cyba godzinke o ile pamietam. o ile nie pomylilam nazwy miejscowosci
jej to byla taka gdzie jest wielki uniwerytet i miasteczko studenckie

lepiej lepiej :) szykuje sobie juz w myslach wyjazd do londynu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry