reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się i ja
jestem pod wielkim wrażeniem produkcji postów na tym wątku :-):-):-)
Zaraz Was nadrobię, a potem zabieram się za pracę.
Miłego dnia

reklama
POLA-WITAMY,tak u nas "produkcja"idzie pelna para;-)jak sie dzien nie zaglada to jest co czytac pozniej:tak:a dopiero sie zacznie jak bedziemy testowac i wogole....aj,kiedy sie to zacznie:tak::-D MAMA99-co tam u Ciebie,jak samopoczucie i ostatnio pisalas,ze masz nowe nabytki i dasz znac pozniej co to-no wiec pisz kobietko co tam sobie ladnego kupilas:laugh2:JOSEPHINE-Ty dzis pewnie na uczelni od rana,jak tam w domu-elektrycy jeszcze dziergaja w scianach czy juz po robocie???przywitalas ladnie meza???;-)ASIUASIU-czekamy cierpliwie kiedy do nas powrocisz Ty zabiegana kobietko-praca,przygotowania so slubu i za chwile staranka czas zaczac-doby Ci zabraknie:rofl2:KPI23-fajnie,ze kupujesz ubranka u naszej Marylki:laugh2:AGUS KULA-co tam dzis w planie na dzien???ukochaj Emikle od cioci:tak:ZAPMARTA-Ty tez pewnie juz w pracy,milego dnia i skrobnij cos do nas-@ przyszla czy nadal czekamy:happy:AGNIESZKA-milego dzionka i glowa do gory-napisze Ci tak-wiem,ze drugie dziecko sporo zmienia w zyciu bo poki co narazie jedyna mam dwojke krasnali na tym watku i mimo,ze staralismy sie o drugiego malucha to jak zobaczylam 2 kreski to najpierw OGROMNA radosc a otem przez chwile pomyslalam-jak to bedzie,czy dam rade,tyle sie zmieni...i zmienilo sie,ale nie wszystko-nadal mam czas dla siebie,dla meza(od stycznia dla Was;-))a najbardziej zmienilo sie to ,ze te dwie istotki kochaja mnie bezwarunkowo-za to,ze jestem ich mama-i tam milosc jest bezcenna i naprawde nic sie nie martw,choc takie obawy sa normalne,ale masz cudownego meza z tego co piszesz,doroslego faceta co juz do przedszkola drepta i ...dacie rade wszystko ogarnac-matka polka Ci to pisze:-DPYSIA- mam nadzieje,ze juz wstalas:happy:jakie plany na dzis-pilnujesz maluchow czy do siostry smigasz??KAKIK-gdzie Ty sie znowu podziewasz:-D???BABINKA-a co u Ciebie tak cichutko:sorry:

Ostatnia edycja:
:-) witam sie i ja no chyba ja byłam pierwsza dziś , ale zanim nadrobiłam i zanim swoją ekipę z domku wyprawiłam ( lubję jak oni oboję wychodzą razem ,taka cisza i spokuj , chociaż troszkę smutno ,:-() .to marylka wskoczyła z postem i znów nadrabianko , :-)

witam wszystkie nowe mamusię ,myślę że bedziecie bardzo zadowolone z naszego toważystwa . :tak:
mama05 - testować się trochę boje bo może nic z tego , więc wole poczekać w tej niepewności , :tak:/
a ja kupiłam ostatnio nowy płaszczyk , bo jak byłam u siosrty była piękna pogoda , świeciło słonko i wogóle ( ona ma sklep z kobiecymi ubraniami ) miała dostawę i był tak śliczny i wygodny jak by ktoś uszył na mnie :-) nie mogłam sie porzeć . moja córcia skwitowała no ładny ale dlaczego znów brązowy .... . ( mam już 3 taki kolor , co zrobię że takie mi się podobają )
a mąż na drugi dzień jak troch padało powiedział roześmiany no kochanie może pójdziemy na spacer w nowym płaszczyku , :tak:.

MAMA99-no to ciesze sie z Toba z Twojego nowego nabytku,niech sie dobrze nosi:-Da pewnie bedzie sie dobrze nosil skoro na Ciebie szyty:tak::laugh2:pewnie.lepiej jeszcze poczekac-masz jeszcze sporo czasu,wiec spokojnie czekamy na rozwoj wydarzen:happy:milego dnia ,ja juz poodkurzane,kuchnia i lazienka ogarniete,pranie wstawione i miesko w lodowce w marynacie czeka na swoja kolej-synek obok mnie rysuje-zapowiada sie mily dzien:rofl2:

PYSIA-napisze tak-w ciazy z Zuzia mielismy wybrane-dz. Zuzanna lub Hanna a dla ch.Nikodem-jest Zunia;-)a w ciazy z Domisiem-dla dz. Pola,Marysia a dla ch.Bartosz,Natan,Iwo i Dominik-jest Dominis;-)a teraz BARDZO podoba mi sie Pola:-) i Vincent(ale jak bedzie syn to pewnie tak nie damy) no i Marcel. a jak u Ciebie?????;-)

MAMA MY TO MAMY TE SAME UPODOBANIE CO DO IMION :)
nasza corcia kiedys tam bedzie pola, a synek mial byc leopold marcel lub leon
jest jednak leopold :)

JOSEPHINE-myslalam ,ze Ty juz na uczelni???co tam dzis w planie??elektyrcy jeszcze dzialaja czy masz juz cisze...

mama 05- ja wiem że za wsześnie na wiosnę w garderobie ale on sie śmiał . że mnie poniosła, z zakupem ,
a co do testu to miałam taką myśl , ale z drugiej strony to i tak by nie dało nic , nasz pan gin . sie tylko uśmiecha .. hi hi

MAMA99-nie,na wiosenna garderobe nie jest za wczesnie;-)-wszystkie chwyty dozwolone,zeby tylko wione przywolac:tak:chodzilo mi,zeby poczekac z robienie testu bo raczej jeszcze nie wyjdzie a po co masz sie smucic i czekac na @,lepiej zrobic test jak najblizej @ to wtedy jest wiarygodny-dlatego czekamy cierpliwie:laugh2:choc wiem,ze to nie jest proste tak czekac:rofl2: Dziewczyny u mnie wyszlo slonko-po mgle nie ma sladu!!!! :)

reklama
Mama, ja wstalam godzinke temu. brat mnie obudzil do dzieci. Jak narazie czuje sie super, zobaczymy jak bedzie pozniej. I tak mi malutka zasnela, a starszy zuch oglada bajki i jest bardzo wyrozumialy, ze trzeba byc cichutko, bo siostrzyczka spi. Pozniej jak rodzice wroca to mama zajmie sie dziecmi, a ja posprzatam w domku ladnie. a popoludnia dzisiejszego to sie doczekac nie moge hi hi hi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry