Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dopiero sie zacznie jak bedziemy testowac i wogole....aj,kiedy sie to zacznie
MAMA99-co tam u Ciebie,jak samopoczucie i ostatnio pisalas,ze masz nowe nabytki i dasz znac pozniej co to-no wiec pisz kobietko co tam sobie ladnego kupilas
JOSEPHINE-Ty dzis pewnie na uczelni od rana,jak tam w domu-elektrycy jeszcze dziergaja w scianach czy juz po robocie???przywitalas ladnie meza???;-)ASIUASIU-czekamy cierpliwie kiedy do nas powrocisz Ty zabiegana kobietko-praca,przygotowania so slubu i za chwile staranka czas zaczac-doby Ci zabraknie
KPI23-fajnie,ze kupujesz ubranka u naszej Marylki
AGUS KULA-co tam dzis w planie na dzien???ukochaj Emikle od cioci
ZAPMARTA-Ty tez pewnie juz w pracy,milego dnia i skrobnij cos do nas-@ przyszla czy nadal czekamy
AGNIESZKA-milego dzionka i glowa do gory-napisze Ci tak-wiem,ze drugie dziecko sporo zmienia w zyciu bo poki co narazie jedyna mam dwojke krasnali na tym watku i mimo,ze staralismy sie o drugiego malucha to jak zobaczylam 2 kreski to najpierw OGROMNA radosc a otem przez chwile pomyslalam-jak to bedzie,czy dam rade,tyle sie zmieni...i zmienilo sie,ale nie wszystko-nadal mam czas dla siebie,dla meza(od stycznia dla Was;-))a najbardziej zmienilo sie to ,ze te dwie istotki kochaja mnie bezwarunkowo-za to,ze jestem ich mama-i tam milosc jest bezcenna i naprawde nic sie nie martw,choc takie obawy sa normalne,ale masz cudownego meza z tego co piszesz,doroslego faceta co juz do przedszkola drepta i ...dacie rade wszystko ogarnac-matka polka Ci to pisze
PYSIA- mam nadzieje,ze juz wstalas
jakie plany na dzis-pilnujesz maluchow czy do siostry smigasz??KAKIK-gdzie Ty sie znowu podziewasz
???BABINKA-a co u Ciebie tak cichutko

/
.
a pewnie bedzie sie dobrze nosil skoro na Ciebie szyty
pewnie.lepiej jeszcze poczekac-masz jeszcze sporo czasu,wiec spokojnie czekamy na rozwoj wydarzen
milego dnia ,ja juz poodkurzane,kuchnia i lazienka ogarniete,pranie wstawione i miesko w lodowce w marynacie czeka na swoja kolej-synek obok mnie rysuje-zapowiada sie mily dzien
PYSIA-napisze tak-w ciazy z Zuzia mielismy wybrane-dz. Zuzanna lub Hanna a dla ch.Nikodem-jest Zunia;-)a w ciazy z Domisiem-dla dz. Pola,Marysia a dla ch.Bartosz,Natan,Iwo i Dominik-jest Dominis;-)a teraz BARDZO podoba mi sie Pola:-) i Vincent(ale jak bedzie syn to pewnie tak nie damy) no i Marcel. a jak u Ciebie?????;-)
chodzilo mi,zeby poczekac z robienie testu bo raczej jeszcze nie wyjdzie a po co masz sie smucic i czekac na @,lepiej zrobic test jak najblizej @ to wtedy jest wiarygodny-dlatego czekamy cierpliwie
choc wiem,ze to nie jest proste tak czekac
Dziewczyny u mnie wyszlo slonko-po mgle nie ma sladu!!!!