reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05, yyyyyyy... to ciekawie z tymi jajkami :-D ale szczerze mówiąc to mi się marzą bliźniaki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Wiem, wariatka jestem ale marzy mi się kupowanie wszystkiego razy 2 :-D:-D:-D ale pewnie znając życie to się nie uda. Śmieję do Mojego, żeby strzelał z dwóch jaj na bliźniaki :-D
A mama dobra :-D zadzwoniła i powiedziała do mężulka, żeby Cię jakoś uspokoił. Pewnie czuje się trochę winna :sorry:
Sergeevna, a ja bym Ci życzyla bobasa. A skoro Twój jakoś tam kiedyś gładził brzuch, bo myślał, że to ciąża to myslę, że on po prostu boi się tych wszystkich obowiązków, tego wszystkiego związanego z dzieckiem. A może gdzieś w podświadomości mysli, że jednak fajnie byłoby mieć już bobasa. Mówię Ci. Faceci się boją. Mam znajomą, która chciała bobasa, a jej facet lubi imprezy, picie itp. ona już przed 30ką a tu ani jednego dziecka. Była załamana. Uświadamiałam ją, że boi się tego wszystkiego i ona też to potwierdziła no ale w końcu jest w ciąży

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
PYSIA-raczej mama czuje sie winna,no takiego numeru dawno mi nie wywinela:no::-(kochana a Tobie zycze blizniakow skoro tak bys chciala:tak:nie wiem czy wiesz ,ale takie same mysli ma nasza MARYLKA;-):-Dmoze Wam sie uda,poczekamy do staran i zobaczymy jakie beda efekty.:laugh2:a ostatnio zauwazylam,ze moj Tom jest bardzo!nastawiony na trzecie dziecko:tak:wciaz o tym mowi,wybiera imiona...

mama05, a o tym, że Maryla też by chciała bliźnięta to nie wiedziałam. :-D To życzę nam i MArylce bliźniaków :zawstydzona/y: :-)
A mój ma naprawdę przechlapane, bo cały czas mu mówię o dziecku :-D no ale dobrze, że chce tak bardzo jak ja. Gorzej, gdyby chciał w późniejszych latach to bym się wkurzyła i go nie wzięła za męża :-D:-D:-D
A tak poważnie to jakie imiona Ci się podobają dla dziewczynki i chłopca?

Witam was kochane kobitki do 19:30 siedziałam w sklepie tylko na 30 minut wyskoczyłam do dentysty ale wtedy mam sklepu pilonowała :):)
ale towar już mam wyceniony jutro tylko łóżeczko mi zostało do skręcenia i dwa krzesełka drewniane :) ale to już pikuś
a okazało się ze ta jedna babka to chyba liczyć nie umie czy co bo wyszło towaru na 2500 więcej jak normalnie towar sobie zostawie ale pod warunkiem że mi termin wydłużą :) jutro bede dzwonić w tej sprawie :)
mojego Kamila na 5 marca umówiłam na 9:30

Agnieszka co Ci powiem to Ci powiem ale powiem Ci że masz nerwy ze stali :):) nie tak jak my :):)

pysia888: no to zycze nam bliźniaków
mama 05: Tobie życze córci :):);-)
josephine: bądż dzielna dasz rade
lovely: głowa do góry niedługo zima minie i bedzie lepiej (ja też na to czekam)

ja sie troszke pod koniec podłamałam bo dziś strasznie mało ludzi było - no wiem koniec miesiąca ale tak mało to już dawnooo nie było :(:(:(:(:(

witam nową staraczke :):)

PYSIA-napisze tak-w ciazy z Zuzia mielismy wybrane-dz. Zuzanna lub Hanna a dla ch.Nikodem-jest Zunia;-)a w ciazy z Domisiem-dla dz. Pola,Marysia a dla ch.Bartosz,Natan,Iwo i Dominik-jest Dominis;-)a teraz BARDZO podoba mi sie Pola:-) i Vincent(ale jak bedzie syn to pewnie tak nie damy) no i Marcel. a jak u Ciebie?????;-)

maryla, wróciłaś! A już myślałam, że zaginęłaś w akcji :-D
mama05, mi się strasznie podobają no i Mojemu zresztą też dla dziewczynki to na pewno Nikola, a jakby kiedyś była druga to Maja. A dla chłopczyka Marcel przede wszystkim, a po drugie Igor :-)

MARYLKA-witaj wieczorkiem.dziekuje Ci za zyczenia na corcie-moj chyba by tak chcial...:tak:a Ty tez chyba corke chcialabys pierwsza,co????:-D

mama05 właśnie przeczytałam to co dzisiaj Cie spotkało!!! Szok normalnie. Człowiek się przygotowuje wolne załatwia dzieciaki nie mogą się już doczekać a tu pac i nic nie ma z planów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Strasznie Ci współczuje!!! No ale mamuśki czasem tak mają niestety... No ale żeby zapomnieć poinformować zainteresowanych to już przegięcie!!
Mała mi już śpi ślicznie:tak: A dzisiaj dzień zleciał nam na niczym w sumie... byliśmy na wielkich zakupach co tygodniowych... tak że tylko chlebuś i co się jeszcze przypomni będzie trzeba kupić w tygodniu. Jutro mam strogonowa w planach na obiadek a okresu jeszcze nie ma... No a Marylka to ma kręćka na tle bilżniaków:-D:-D

mama05: dobrze pamiętasz ja i Kamil woleli byśmy pierwszą córe a moja mama to nawet chodzi i mówi wszystkim że pierwszą będzie miała wnuczke i to przebojowa babka będzie i ona to dopiero będzie biznes women :) ona się tak już wnuczką zachwyca że aż się boje co będzie jak pierwszy będzie chłopak :) ale mam nadzieje że jak przyjdzie co do czego to wszyscy będziemy się cieszyć co by nie było :):)

bo wiecie ja to bym najlepiej chciała 2 córy -jak bliźniaki albo od razu parka :)):);-):-D tylko mama sie boi bliźniaków bo mówi że jak będą takie jak ja to wszyscy za przeproszeniem ocipiejemy :):

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maryla, no właśnie. Żeby później jakiegoś chwilowego rozczarowania nie było jak będziecie mieć chłopca :-D
I na pewno będziecie się cieszyć czy to z dziewczynki, czy z chłopca, czy z bliźniaków czy z trojaczków, czworaczków :-D
Ja sobie kiedyś myślałam, że fajnie byłoby mieć córkę, a bo to sukieneczki można kupić i w ogóle słodko ubrać ale z drugiej strony ważne żeby było zdrowe, a dla chłopców też są świetne ciuszki :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry