reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia888: nie chodzi mi że mnie do czegoś przekonujesz tylko chodziło mi że ja mam tyle ciuchów w sklepie że wiem że chłopaka tez można super ubrać :):) a mi corazmniej zalezy na konkretnej płci marze po prostu o zdrowym dziecku :) ale bym coś słodkiego wciągneła ale niechce mi się już do sklepu lecieć :( leniwa się zrobiłam

prosze kobitki trzymajcie za mnie kciuki żeby mi jutro lepiej poszło w sklepie bo aż się przeraziłam nie na żarty :no::no:

ja mam nadzieje że wy będziecie miały jutro lepsze chumory :) i że juz nie jest tak źle :):)

WIOLKA1509: ja też w tym roku bede miała 24 lata:-), a że za nami cięszko czasem nadążyć to fakt:):) ale dasz rady i gratuluje Iwonki a mąż na pewno da się w końcu przekonac

a wiecie że ja nie mam pojęcia jakie dam imiona ani jakie bym chciała zawsze lubie mieć zaplanowane ale tego nie umiem to chyba dla mnie zatrudne ale mam nadzieje że mi pomożecie jak przyjdzie co do czego :) mój Kamil mówi że jak bedzie dziewczynka to będzie Alkaida ale on jest psychiczny :):)

reklama
marylka oj już wiem wiem o co chodziło z tymi ciuszkami. Ja się przekonałam, patrząc na allegro ile jest tam kapitalnych ciuszków dla chłopców: kamizelki, jeansy, sweterki i wiele, wiele innych. Później zobaczyłam na Twój sklep i to samo :-D
no Co Ty :szok: Alkaida :-D:-D:-D:-D to cudowne imię ale jak ostatnio przeglądałam na necie niektóre imiona to byłam w szoku, że mogłabym tak dziecku dać na imię jak np. Rebeka :-D:-D:-D:-D:-D
i trzymam mocno kciukasy za sklepik. Myslę, że jak tam u Ciebie w tej miejscowości ludzie są tacy nie do życia jak ja byłam dziś, to pewnie nawet im się nie chce do Marylki tuptać do sklepu, a przypływ gotówki będzie po 1ym i 10ym to na pewno wpadną. Taka pogoda zmula i nic się człowiekowi nie chce, więc główka do góry. Będzie dobrze.;-)

agus_kula, ho ho ho jakie imiona macie dla chłopców :-):szok: w życiu takich nie słyszałam jak Edgar, Trevor. Hi hi. Wyszukane, że hej :tak: A dla dziewczynek to ładne, takie "lekkie" imiona ;-)

WiOLKA, witaj. .... ja jestem rok młodsza od Ciebie, co prawda dzieci jeszcze nie mam ale owszem, planuję. W tym roku ślub i zaraz po ślubie za 4 miesiące zaczynamy staranka. A jakie to masz sposoby na przekonanie męża do drugiego dziecka w szybszym czasie? :-) Też podobnie jak Tobie podoba mi się nieduża różnica wieku między dziećmi ;-)
Pysia888 czyli jesteśmy z tego samego rocznika;-);-) ja JESZCZE ma 22ale już nie długo:eek::eek::eek: Z imieniem Trevor to mi się mój poród kojarzy bo pielęgniarz który się mną zajmował miał tak na imię i bardzo fajnie ono wtedy brzmiało jak się do niego zwracali i w ogóle nam się podoba ale raczej pewnie inie będzie trevorka ale to zobaczymy.

co do płci to powiem wam tak była u mnie klienta i mówi tak mam jużdwóch synówi to chyba moja ostatnia ciąża i wszyscy mówią łącznie z meżem że teraz córa by się przydała (albo odwrotnie z tą płcią - nie pamiętam dokładnie) a ona mówi tak ja mu powiedziałam co zasiałes to będzie tak więc jakby co zawsze możemy powiedzieć naszym misiom ze zasiali nie to nasionko :):):)

AGNIESZKA-OK,taka umowa,jak do konca tyg.@ nie przyjdzie to w poniedzialek robisz test:tak:zobacz jak Twoj maz cudownie zareagowal a Ty kochana czego sie boisz????:sorry:masz nas,damy rade.PYSIA-dokladnie,nie nastawiac sie na plec bo i tak za duzego wplywu na to nie mamy,w zyciu jaet tak malo pozytywnych niespodzianek,ze chociaz to niech bedzie ,a ja nawet nie wiem czy na usg bede chciala wiedziec jaka plec-mam juz parke i fajnie byloby tak przy porodzie dopiero sie dowiedziec-tak,jak nasze mamy:-DZAPMARTA-rzucam krowki-laaaaaaaaaap:-)masz...to wcinaj i zeby humorek wrocil:tak:AGUS KULA-a jesli chodzi o nieduza roznice wieku miedzy dziecmi to ja mam 2 lata i jest...si:tak::-Dpolecam!!

agus_kula, jak miło że jest tu ktoś z mojego rocznika :-D
i pewnie wciąż tak piękna jesteś i młoda jak ja :-D
No ale w sumie takiego imienia to by w Polsce nie zaakceptowali chyba ale tam gdzie TY jesteś to pewnie bez problemu ;-) ale w sumie masz rację. Nie ma co szukać jakiegoś nie wiadomo jakiego imienia. Wiele jest takich prostych, a jakże ładnych :sorry:

Marylka na pewno jutro będzie lepszy dzień:)
Mocno 3 mam za to kciukasy:)

A ja za dobry tydzień bo 5 marca skończę 24 lata :szok:jak ten czas leci...

co do płci to powiem wam tak była u mnie klienta i mówi tak mam jużdwóch synówi to chyba moja ostatnia ciąża i wszyscy mówią łącznie z meżem że teraz córa by się przydała (albo odwrotnie z tą płcią - nie pamiętam dokładnie) a ona mówi tak ja mu powiedziałam co zasiałes to będzie tak więc jakby co zawsze możemy powiedzieć naszym misiom ze zasiali nie to nasionko :):):)

maryla ciekawe masz te klientki :-D

reklama
uu to czekam chociaz na kawałek tortu i na pewno zaspiewamy sto lat :):)

Agnieszka nie ma się czego bać - zawsze nam tak powtarzasz i mówisz żeby nie czekać więc nie bój sie dasz rade bo Ty silna babka jesteś a nie żaden tchurz ja Ci to mówie :):) zwłaszcza że Twój mężulek tak cudownie zareagował ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry