maryla86
Fanka BB :)
pysia888: nie chodzi mi że mnie do czegoś przekonujesz tylko chodziło mi że ja mam tyle ciuchów w sklepie że wiem że chłopaka tez można super ubrać 
a mi corazmniej zalezy na konkretnej płci marze po prostu o zdrowym dziecku
ale bym coś słodkiego wciągneła ale niechce mi się już do sklepu lecieć
leniwa się zrobiłam
prosze kobitki trzymajcie za mnie kciuki żeby mi jutro lepiej poszło w sklepie bo aż się przeraziłam nie na żarty

ja mam nadzieje że wy będziecie miały jutro lepsze chumory
i że juz nie jest tak źle 

WIOLKA1509: ja też w tym roku bede miała 24 lata:-), a że za nami cięszko czasem nadążyć to fakt
ale dasz rady i gratuluje Iwonki a mąż na pewno da się w końcu przekonac
a wiecie że ja nie mam pojęcia jakie dam imiona ani jakie bym chciała zawsze lubie mieć zaplanowane ale tego nie umiem to chyba dla mnie zatrudne ale mam nadzieje że mi pomożecie jak przyjdzie co do czego
mój Kamil mówi że jak bedzie dziewczynka to będzie Alkaida ale on jest psychiczny 

prosze kobitki trzymajcie za mnie kciuki żeby mi jutro lepiej poszło w sklepie bo aż się przeraziłam nie na żarty

ja mam nadzieje że wy będziecie miały jutro lepsze chumory
WIOLKA1509: ja też w tym roku bede miała 24 lata:-), a że za nami cięszko czasem nadążyć to fakt
a wiecie że ja nie mam pojęcia jakie dam imiona ani jakie bym chciała zawsze lubie mieć zaplanowane ale tego nie umiem to chyba dla mnie zatrudne ale mam nadzieje że mi pomożecie jak przyjdzie co do czego
Teraz mąż marzy o córce, więc niech mu będzie. Tylko jak to zrobić haha...:-)
Alkaida
A dla dziewczynek to ładne, takie "lekkie" imiona ;-)
masz nas,damy rade.PYSIA-dokladnie,nie nastawiac sie na plec bo i tak za duzego wplywu na to nie mamy,w zyciu jaet tak malo pozytywnych niespodzianek,ze chociaz to niech bedzie ,a ja nawet nie wiem czy na usg bede chciala wiedziec jaka plec-mam juz parke i fajnie byloby tak przy porodzie dopiero sie dowiedziec-tak,jak nasze mamy