reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia mnie do ciuszków to ty przekonywac nie musisz ja to wiem :) zresztą mi chyba coraz mniej zalezy na konkretnej płci najbardziej to sie mama nakręca - choć ona kiedyś przyszła gada z kamile i mówi pamiętaj tylko ma byc parka dziewucha i chłopak :) a ja sie pytam czy mam cos do gadania a ona że nie bo oni już uzgodnili :-D:-D:-D:-D

reklama
maryla ależ ja Cię nie przekonuję do niczego :-p :no::no::no:
Hehehe to fajną ma teściową Twój mąż :rofl2: To będzie musiał zrobić tak jak mu teściowa nakazała, bo jak nie to bedzie miał minusa u Niej jak stąd do W-wy :-D
a z mamami to nie ma żartów :rofl2:

Ja jak byłam w ciąży z Emi to podobały mi się dla dziewczynki Oliwia i Emilia a chłopiec miał być Bartłomiej. No i jest Emilka. A teraz jak by była dziewczynka to może Nadia Natasza albo Amelia a chłopiec Adam, Edgar, Gerard albo Trevor Ale zobaczymy jeszcze:-D:-D

ojeju ale wy szybko piszecie:-)
A wiec tak mam 24 lata ( w tym roku). jestem swierzo upieczona mama, moja corcia ma teraz 5 miesiecy. ja sie nastawilam ze zaczynamy sie starac jak Iwonka skonczy rok zeby byla mala roznica pomiedzy dzieciaczkami. moj maz nie jest przekonany do tego pomyslu ale mam jeszcze pol roku zeby go przekonac.. a mam swoje sposoby;-)

Ja jak byłam w ciąży z Emi to podobały mi się dla dziewczynki Oliwia i Emilia a chłopiec miał być Bartłomiej. No i jest Emilka. A teraz jak by była dziewczynka to może Nadia Natasza albo Amelia a chłopiec Adam, Edgar, Gerard albo Trevor Ale zobaczymy jeszcze:-D:-D
agus_kula, ho ho ho jakie imiona macie dla chłopców :-):szok: w życiu takich nie słyszałam jak Edgar, Trevor. Hi hi. Wyszukane, że hej :tak: A dla dziewczynek to ładne, takie "lekkie" imiona ;-)

A wiec tak mam 24 lata ( w tym roku). jestem swierzo upieczona mama, moja corcia ma teraz 5 miesiecy. ja sie nastawilam ze zaczynamy sie starac jak Iwonka skonczy rok zeby byla mala roznica pomiedzy dzieciaczkami. moj maz nie jest przekonany do tego pomyslu ale mam jeszcze pol roku zeby go przekonac.. a mam swoje sposoby;-)
WiOLKA, witaj. .... ja jestem rok młodsza od Ciebie, co prawda dzieci jeszcze nie mam ale owszem, planuję. W tym roku ślub i zaraz po ślubie za 4 miesiące zaczynamy staranka. A jakie to masz sposoby na przekonanie męża do drugiego dziecka w szybszym czasie? :-) Też podobnie jak Tobie podoba mi się nieduża różnica wieku między dziećmi ;-)

Na pewno uda Ci się prze perswadować swój pomysł:-);-) Moja mała ma prawie 6 miesięcy i a chcemy zacząć staranka koło czerwca, z tych samych powodów co ty czyli dla małej różnicy bo uważam że to tak fajnie jest jak dzieciaki mają małą różnice wieku między sobą bo i wspólne zainteresowania i w ogóle:-D:-D

AGUS KULA-ano mialam dzis przeprawe z ta moja mama:crazy:a u Ciebie kiedy powinna przyjsc@?? dzialaliscie bez zabezpieczenia tak jak Aga,ze moze byc ciaza???MARYLKA-masz racje,najpierw sie marzy o konkretnej plci a potem to oby dzidzia zdrow byla i dobrze sie chowala.a ja bardzo lubie kupowac dla mojego synka ubranka-On w tylu kolorach tak ladnie wyglada:tak:PYSIA- dobrze piszesz,plec jest drugorzedna sprawa bo najgorzej sie nastawic to pozniej rozczarowanie-a przeciez dziecko to skarb-czy synus czy corcia:-D

czesc
co u was? agnieszka: po raz koeljny PLIIISSSS ZROB TEST :) hihiihih
u mnie lepiej nie pytajcie: wrocilam od profki, a tam w domu syf, wszedzie kable, halas, maly odgrodzony od kuchni kojcem, wozkiem, krzeslem do jedzenia i koszem na pranie, bo mial chhec isc do gniazdek zagladac i za kabelki ciagnac. maz juz wylecial z helsinek i bedzie tu ok.22 kucnie nie mam, ryzyko ze wody cieplej braknie...; no nic ok.21 zejde na dol po sushi i musi styknac na kolacje powitalna :) padam... noemalnie szok...
Dziękuje Josephine za pamięć heh ale testu jeszcze nie zrobię,boję się i tyle...:sorry: wiem tchórz ze mnie :zawstydzona/y:

witam wszystkie starajace sie Panie:-)
moge sie do was przylaczyc?
Pewnie i zapraszamy:)
Tradycyjnie jak możesz to napisz kilka słów o sobie aby lepiej się nam ze sobą pisało:)

AGNIESZKA-a normalnie to jakie masz cykle-28 dniowe???zrobilas zamieszanie na watku i teraz wszystkie mysla co tam u Ciebie bedzie,a Ty sobie spokojnie czekasz:-D:laugh2:JOSEPHINE-biadna juz nerwowo nie moze wytrzymac a Ty tak Ja meczysz:-)mysle,ze masz na tyle duze opoznienie,ze czy jestes czy nie to test wyjdzie i bedzie wiarygodny.no,ale to Twoja decyzja:happy:ja mam kupione testy i jak zaczniemy starania to kilka dni po zatrzymaniu @ bede testowac bo czasem tak jest ,ze zrobisz test-emocje opadna i nagle na drugi dzien jest @ a jak my mamy wkrotce dzialac to nie ma czasu na falszywe:-D alarmy i przesuniecia w cyklu:rofl2:
Wiem wiem że zrobiłam zamieszkanie ale uwierzcie mi że mam zaje...bistego stresa i boję się naprawdę.Wiem że co ma być to będzie bo już po fakcie ale chcę jeszcze poczekać i jak nie przyjdzie do końca tygodnia @ to za testuję ok?
Rozmawiałam dziś jeszcze raz z mężem.I powiedział mi tak"Jeśli okaże się że jesteś w ciąży to będę bardzo się cieszył i w końcu będziemy mieli drugie dziecko bo czas najwyższy):-)
Cześć Wszystkim:-) Mama05 ale by były heca jakby były bliźniaki. A dwa żółtka się czasem zdarzają ale dwa ma raz to szok więc może przepowiednia:-D:-D:-D Widzę że coraz więcej jest nas czekających na @ ale nie martwcie się przyjdzie prędzej czy później:-D:-D a tak na poważnie to za pięknie by było żeby każdej się udało w tym samym czasie:-D:-D:-D
Ja na razie bawię się z Emi i próbuje nie dać jej spać jeszcze bo dopiero 7 u nas ale widzę że za niedługo padnie mi.... i będę musiała dać jej jeść i lulu;-)
Wiolka witaj:)
Ja nie wyobrażam sobie mieć bliźniaków :szok: tym bardziej że jedno dziecko już mam:)
Agnieszka co Ci powiem to Ci powiem ale powiem Ci że masz nerwy ze stali :):) nie tak jak my :):)

Marylka to tylko tchórzostwo z mojej strony :confused2:

witam nową staraczkę :) musisz się przyzwyczaić, że tu się dużo dzieje.

a Panie to już szaleją z imionami widzę.
U mnie od początku był Karol i koniec ! jak tylko zrobiłam test od razu wiedziałam, że będzie chłopak.:-DTeraz mąż marzy o córce, więc niech mu będzie. Tylko jak to zrobić haha...:-)

mama, jak już nie chcesz tych krówek to podeślij trochę, do mnie zawitała @ i paskudny mam nastrój...

reklama
Na pewno uda Ci się prze perswadować swój pomysł:-);-) Moja mała ma prawie 6 miesięcy i a chcemy zacząć staranka koło czerwca, z tych samych powodów co ty czyli dla małej różnicy bo uważam że to tak fajnie jest jak dzieciaki mają małą różnice wieku między sobą bo i wspólne zainteresowania i w ogóle:-D:-D
agus_kula, nieduża różnica wieku też jest dobra ze względu na to, że z pieluszek jednego dziecka przeskakujesz na drugie dziecko... no wiesz.... że za parę lat już masz większe dzieci, a nie że jedno małe i z pieluchami, a drugie odchowane
Matko. Jak ja to napisałam :szok::szok::szok::-D:-D:-D

AGUS KULA-ano mialam dzis przeprawe z ta moja mama:crazy:a u Ciebie kiedy powinna przyjsc@?? dzialaliscie bez zabezpieczenia tak jak Aga,ze moze byc ciaza???MARYLKA-masz racje,najpierw sie marzy o konkretnej plci a potem to oby dzidzia zdrow byla i dobrze sie chowala.a ja bardzo lubie kupowac dla mojego synka ubranka-On w tylu kolorach tak ladnie wyglada:tak:PYSIA- dobrze piszesz,plec jest drugorzedna sprawa bo najgorzej sie nastawic to pozniej rozczarowanie-a przeciez dziecko to skarb-czy synus czy corcia:-D

mama05
, dokładnie. Najgorsze jest to, że wiele par próbuje zaplanować płeć dziecka albo mieć taką wielką chętkę na konkretną płeć. brrr... albo starać się o kolejne dziecko, bo mam np 4 dziewczynki i a nóż widelec to może będzie chłopiec ... brrr... no ale życie. Mi już nie zależy na płci jak wspominałam wcześniej tylko aby było zdrowe i pokocham bez względu na płec :zawstydzona/y:
Mama i właśnie. Podziel się tymi krówkami.

Agnieszka, przeczytaj uważniej, a dowiesz się co Wiola napisała o sobie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry