mama05 @ powinien być 20 licząc 35 dniowy cykl ale u mnie to nie wiadomo jak to jest do końca bo karmię. No i my zawsze działamy bez bo ani ja ani T gumek nie uznajemy a tabletek to ja znów nie chce a więc wszystko się może zdarzyć :-):-) Było blisko spodziewanej owulki ale temp wysoką miałam tylko 5 dni a później już zwykłą więc też nie wiem co jest grane. Poczekam na początek marca i za testuje. A może mam prezent na urodziny dla siebie i TAGUS KULA-ano mialam dzis przeprawe z ta moja mamaa u Ciebie kiedy powinna przyjsc@?? dzialaliscie bez zabezpieczenia tak jak Aga,ze moze byc ciaza???MARYLKA-masz racje,najpierw sie marzy o konkretnej plci a potem to oby dzidzia zdrow byla i dobrze sie chowala.a ja bardzo lubie kupowac dla mojego synka ubranka-On w tylu kolorach tak ladnie wyglada
PYSIA- dobrze piszesz,plec jest drugorzedna sprawa bo najgorzej sie nastawic to pozniej rozczarowanie-a przeciez dziecko to skarb-czy synus czy corcia
![]()

Choć planowaliśmy żeby się urodziło w lutym/marcu a nie poczęło ale co tam

a u Ciebie kiedy powinna przyjsc@?? dzialaliscie bez zabezpieczenia tak jak Aga,ze moze byc ciaza???MARYLKA-masz racje,najpierw sie marzy o konkretnej plci a potem to oby dzidzia zdrow byla i dobrze sie chowala.a ja bardzo lubie kupowac dla mojego synka ubranka-On w tylu kolorach tak ladnie wyglada
PYSIA- dobrze piszesz,plec jest drugorzedna sprawa bo najgorzej sie nastawic to pozniej rozczarowanie-a przeciez dziecko to skarb-czy synus czy corcia
jak ten czas leci...
ja w lipcu 31
ale daje rade i jest git takze trzymaj sie "staruszko"
masz nas,damy rade.