reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGUS KULA-ano mialam dzis przeprawe z ta moja mama:crazy:a u Ciebie kiedy powinna przyjsc@?? dzialaliscie bez zabezpieczenia tak jak Aga,ze moze byc ciaza???MARYLKA-masz racje,najpierw sie marzy o konkretnej plci a potem to oby dzidzia zdrow byla i dobrze sie chowala.a ja bardzo lubie kupowac dla mojego synka ubranka-On w tylu kolorach tak ladnie wyglada:tak:PYSIA- dobrze piszesz,plec jest drugorzedna sprawa bo najgorzej sie nastawic to pozniej rozczarowanie-a przeciez dziecko to skarb-czy synus czy corcia:-D
mama05 @ powinien być 20 licząc 35 dniowy cykl ale u mnie to nie wiadomo jak to jest do końca bo karmię. No i my zawsze działamy bez bo ani ja ani T gumek nie uznajemy a tabletek to ja znów nie chce a więc wszystko się może zdarzyć :-):-) Było blisko spodziewanej owulki ale temp wysoką miałam tylko 5 dni a później już zwykłą więc też nie wiem co jest grane. Poczekam na początek marca i za testuje. A może mam prezent na urodziny dla siebie i T:-D:-D Choć planowaliśmy żeby się urodziło w lutym/marcu a nie poczęło ale co tam:-D:-D

reklama
Marylka na pewno jutro będzie lepszy dzień:)
Mocno 3 mam za to kciukasy:)

A ja za dobry tydzień bo 5 marca skończę 24 lata :szok:jak ten czas leci...
AGNIESZKA-kiedy to byloooo:confused2:ja w lipcu 31:rofl2:ale daje rade i jest git takze trzymaj sie "staruszko":-D AGA-umowa???jak do ndz @ nie przyjdzie to w poniedz.robisz test??:tak:

mama05, właśnie :confused2: Nie wiem co to się porobiło, że teraz jak kobieta idzie na USG i lekarz już widzi płeć to chce wiedzieć, wcześniej jakoś nie wiedziały i bylo dobrze :-D ale z drugiej strony już przynajmniej wiadomo jakie ciuszki kupować :-D ale to i tak z drugiej strony fajnie tak dopiero się dowiedzieć czy to chłopczyk czy dziewczynka :tak:
Ty jak juz masz dwoje to powinnaś tak w niewiedzy jak będziesz w ciąży :tak:

AGNIESZKA-OK,taka umowa,jak do konca tyg.@ nie przyjdzie to w poniedzialek robisz test:tak:zobacz jak Twoj maz cudownie zareagowal a Ty kochana czego sie boisz????:sorry:masz nas,damy rade.
No boję się boję bo całe życie się zmieni ale faktycznie co ma być to będzie:)
Więc jeśli do poniedziałku @ nie przyjdzie to za testuję:)

uu to czekam chociaz na kawałek tortu i na pewno zaspiewamy sto lat :):)

Agnieszka nie ma się czego bać - zawsze nam tak powtarzasz i mówisz żeby nie czekać więc nie bój sie dasz rade bo Ty silna babka jesteś a nie żaden tchurz ja Ci to mówie :):) zwłaszcza że Twój mężulek tak cudownie zareagował ;-)

Masz rację kochana:)
No Ja poczekam do końca tego tygodnia a potem za testuję na 100% no chyba że @ przyjdzie :sorry:

Musze wam napisać babeczki że na prawdę wszystkie bez wyjątku kochane jesteście :tak::-)

Agnieszka, Ty nie miej już takich mysli tym bardziej, że męzulo do Ciebie tak fajnie powiedział ;-)

AGNIESZKA- dziekuje,ja tez bardzo sie ciesze,ze znalazlam to forum,ten watek i poznalam Was;-)trzymajmy sie kupy-kupy nikt nie rusza:-D:-D:-D

AGNIESZKA- dziekuje,ja tez bardzo sie ciesze,ze znalazlam to forum,ten watek i poznalam Was;-)trzymajmy sie kupy-kupy nikt nie rusza:-D:-D:-D

JESTEM ZA mama :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dobrze, że mam tu z kim popisać i mam zajęcie, gdy wpadam przed kompa :-)
i również dzięki, że jesteście
Dzięki wszystkim i każdej z osobna :-D
Agnieszka, to Ty powinnaś być najbardziej spokojna, że masz takiego mężulka i że byłby bardzo szczęśliwy, gdybyś faktycznie w ciąży była. I powinnaś się w ogóle tego nie bać :-) rób ten test już teraz i nie pisz głupotek :-D bo my przez Ciebie spać nie możemy po nocach z myslą co tam u Ciebie :rofl2:
A ja wieeeeeeeeeem... Ty pewnie nie chcesz być niezauważona na tym forum :tak: i nie chcesz pójść w niepamięć i dlatego tak zwlekasz z tym testem ;-) no ale jak zrobisz po niedzieli to ok, trzymamy za słowo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak musimy się trzymać wszystkie razem i wtedy naszej wspólnej kupy nikt nie ruszy :tak::-D
A kto wie...może kiedyś spotkamy się gdzieś wszystkie w realu :rofl2:
JESTEM ZA mama :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dobrze, że mam tu z kim popisać i mam zajęcie, gdy wpadam przed kompa :-)
i również dzięki, że jesteście
Dzięki wszystkim i każdej z osobna :-D

Dziękuję Ci cmok :-)

reklama
Agnieszka tyle razy dodawałaś nam otuchy i tak rozsądnie nam podpowiadałaś że w nie mogły byśmy postąpić inaczej :) i nie zapominaj Ty też jesteś kochana a ja zawsze Cie podziwiam za Twoje opanowanie naprawde;-)

wiecie ja też sobie tak czasem myśle że może nie koniecznie chciał bym wiedziec to dopiero musi być przeżycie 1 cieszy się człowiek jak szalony że dziecko sie urodziło a dwa jak sie dowie płeć - co by niebyło to jestem pewna że radocha murowana

co do moich klientów to w sobote była tez zabawna sytuacja jeden pan zagląda do wózka innej pani ona mówi że córa ma 3 m-ce on że malutki i że jego dziecko -3 dni ja sie pytam jak to - a on bo 3 dni temu miało się urodzić ale nic nie widać :):) a ona no ja jak rodziła to pielegniarka mówi widze czarne włosy na główce chłopca czy dziewczyni i móiw że miała cłą ciaże zgage i że wszyscy mówią że to przez włosy a żona tego pana mówi o boże ja nie mam zgadzi dziecko urodzi sie łyse :-D:-D:-D

jak ja bym chciała jutro wózek sprzedać :(:confused2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry