reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ty też mnie źle zrozumiałaś i nie pisz, że piszę pierdoły bo równie to samo mogę o Tobie napisać, bo i tak robisz wodę z mógzu i tak piszesz o tym, że się boisz, i tak wszystkie wstrzymujesz z tym zrobieniem testu i sorry ale Cię wcale nie uraziłam a że napisałam tak a nie inaczej to nie żadne "pierdoły" tylko po prostu chciałam być choć trochę zabawna
cóż....
Nie cierpię tego, że faktycznie nic złego czy obrażającego nie napisałam a tu zostałam zjechana co najmniej jakbym Cię wyzwała od najgorszych brrrr
i brawo, że tak doczytujesz postym, bo najpierw go skomentowałaś a później za parę chwil chyba tak naprawdę przeczytałaś i wyciągnęlaś z niego kawałek moich pierdół i skrytykowałaś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ty też mnie źle zrozumiałaś i nie pisz, że piszę pierdoły bo równie to samo mogę o Tobie napisać, bo i tak robisz wodę z mógzu i tak piszesz o tym, że się boisz, i tak wszystkie wstrzymujesz z tym zrobieniem testu i sorry ale Cię wcale nie uraziłam a że napisałam tak a nie inaczej to nie żadne "pierdoły" tylko po prostu chciałam być choć trochę zabawna
cóż....
Nie cierpię tego, że faktycznie nic złego czy obrażającego nie napisałam a tu zostałam zjechana co najmniej jakbym Cię wyzwała od najgorszych brrrr

...bez komentarza...

KOCHANE MOJE DZIS BYL CIEZKI DZIEN,POGODA DO BANI KAZDA MIALA WIEKSZEGO LUB MNIEJSZEGO NERWA TAKZE SPOKOJNIE:tak:emocje jutro opadno i nie piszcie o 1 slowo za duzo bo po co sie pozniej zloscic i przepraszac;-)

właśnie mama tylko przetłumacz coś Agnieszce
a droga Agnieszko, gorzej jakbyś miała nieciekawą sytuację z mężem to wtedy ewentualnie mogłabyś się stresować a że zaszłaś np wcześniej niż chcieliście to nie powód do stresu lecz do radości

pysia co Ty możesz o tym wiedzieć...nie będę już z Tobą dyskutowało bo szkoda mi na to czasu...więc daruj sobie te wypociny!

mama05 Ty dobra duszyczko,stoisz nad nami jak anioł i pilnujesz porządku ;-) i dobrze:)

pysia co Ty możesz o tym wiedzieć...nie będę już z Tobą dyskutowało bo szkoda mi na to czasu...więc daruj sobie te wypociny!

mama05 Ty dobra duszyczko,stoisz nad nami jak anioł i pilnujesz porządku ;-) i dobrze:)

Uciekam spać Dobranoc!

AGNIESZKA i PYSIA bo do kata postawie za kare:tak:Pysia chciala pozartowac a Aga wstala dzis o 3.30 i juz zmeczona i moze czegos nie doczytala i afera sie zrobila:sorry:a my sie mamy trzymac kupy-WSZYSTKIE. :happy:

Ty też sobie daruj. I tak zaśmiecasz to forum tym, ze och i ach jak to się boję itp.
i tak trujesz nam wszystkim tyłki i tak :-D
mama ja po prostu nie mogę w takich sytuacjach jak w ogóle o jakichkolwiek złych intenacjach nawet nie myślałam
jejku, chciałam sobie tylko zażartować...
no cóż... zostałam źle zrozumiana i zjechana za nic
dobrze, że w moim otoczeniu chociaż znajdują się osoby, które i nawet w najgorszym stresie potrafią śmiać się z moich żartów

Ehh popieram mamę :tak: Prześpijcie się z tym i zobaczycie że będzie lepiej. Zrozumiałam żart Pysa888 ale age teżrozumiem i jej punkt widzenia.

reklama
mama ale nam się dziewczyny rozbrykały naprawde trzeba je do kąta

bądźcie wyrozumiałe
pysia: lubie Cie ale prosze nie pisz że Aga zaśmiec forum bo żadna z nas nie chciał by tego usłyszeć i każda ma swoje problemy i nie koniecznie pisze o nich a poza tym każdy z nas radzi sobie inaczej w ciężkich sytuacjach
dlatego prosze prześpijcie sie z Tym i zobaczyćie jutro będzie lepszy dzień;-) musi być :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry