P
pysia888
Gość
Ty też mnie źle zrozumiałaś i nie pisz, że piszę pierdoły bo równie to samo mogę o Tobie napisać, bo i tak robisz wodę z mógzu i tak piszesz o tym, że się boisz, i tak wszystkie wstrzymujesz z tym zrobieniem testu i sorry ale Cię wcale nie uraziłam a że napisałam tak a nie inaczej to nie żadne "pierdoły" tylko po prostu chciałam być choć trochę zabawna
cóż....
Nie cierpię tego, że faktycznie nic złego czy obrażającego nie napisałam a tu zostałam zjechana co najmniej jakbym Cię wyzwała od najgorszych brrrr
i brawo, że tak doczytujesz postym, bo najpierw go skomentowałaś a później za parę chwil chyba tak naprawdę przeczytałaś i wyciągnęlaś z niego kawałek moich pierdół i skrytykowałaś
cóż....
Nie cierpię tego, że faktycznie nic złego czy obrażającego nie napisałam a tu zostałam zjechana co najmniej jakbym Cię wyzwała od najgorszych brrrr
i brawo, że tak doczytujesz postym, bo najpierw go skomentowałaś a później za parę chwil chyba tak naprawdę przeczytałaś i wyciągnęlaś z niego kawałek moich pierdół i skrytykowałaś
Ostatnio edytowane przez moderatora:
emocje jutro opadno i nie piszcie o 1 slowo za duzo bo po co sie pozniej zloscic i przepraszac;-)
a my sie mamy trzymac kupy-WSZYSTKIE.