reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agus_kula, nieduża różnica wieku też jest dobra ze względu na to, że z pieluszek jednego dziecka przeskakujesz na drugie dziecko... no wiesz.... że za parę lat już masz większe dzieci, a nie że jedno małe i z pieluchami, a drugie odchowane
Matko. Jak ja to napisałam :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Tak zgadzam się w 100 %
mama05 taka właśnie mi pasuje różnica mniej więcej:-):-)

agus_kula, jak miło że jest tu ktoś z mojego rocznika :-D
i pewnie wciąż tak piękna jesteś i młoda jak ja :-D
No ale w sumie takiego imienia to by w Polsce nie zaakceptowali chyba ale tam gdzie TY jesteś to pewnie bez problemu ;-) ale w sumie masz rację. Nie ma co szukać jakiegoś nie wiadomo jakiego imienia. Wiele jest takich prostych, a jakże ładnych :sorry:
Tak póki co piękna i młoda ale za niedługo samo i zostanie:-D:-D:-D:-D:-D
A raczej imię bez problemu by zaakceptowali w PL. A mi i T tak się podoba ale chodzi tu bardziej o to że do czasu nadania imienia to może się nam zmienić jeszcze 100 raz:laugh2::laugh2:
Marylka na pewno jutro będzie lepszy dzień:)
Mocno 3 mam za to kciukasy:)

A ja za dobry tydzień bo 5 marca skończę 24 lata :szok:jak ten czas leci...
Aga ja w sobotę mam urodziny więc obie rybki jesteśmy:-D:-D

reklama
AGNIESZKA- dziekuje,ja tez bardzo sie ciesze,ze znalazlam to forum,ten watek i poznalam Was;-)trzymajmy sie kupy-kupy nikt nie rusza:-D:-D:-D
mój kamil mówi tak samo :):):):):):)

ja tez sie ciesze że was poznałam jestescie jak moje siostry:) hura nie jestem już jedynaczką - tylko jak ja to mamie wytłumacze :sorry::-D:-D a co tam niech rzyje w nieświadomości :-D:-D:-D

JESTEM ZA mama :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dobrze, że mam tu z kim popisać i mam zajęcie, gdy wpadam przed kompa :-)
i również dzięki, że jesteście
Dzięki wszystkim i każdej z osobna :-D
Agnieszka, to Ty powinnaś być najbardziej spokojna, że masz takiego mężulka i że byłby bardzo szczęśliwy, gdybyś faktycznie w ciąży była. I powinnaś się w ogóle tego nie bać :-) rób ten test już teraz i nie pisz głupotek :-D bo my przez Ciebie spać nie możemy po nocach z myslą co tam u Ciebie :rofl2:
A ja wieeeeeeeeeem... Ty pewnie nie chcesz być niezauważona na tym forum :tak: i nie chcesz pójść w niepamięć i dlatego tak zwlekasz z tym testem ;-) no ale jak zrobisz po niedzieli to ok, trzymamy za słowo
Zrobię zrobię w poniedziałek:)
Agnieszka tyle razy dodawałaś nam otuchy i tak rozsądnie nam podpowiadałaś że w nie mogły byśmy postąpić inaczej :) i nie zapominaj Ty też jesteś kochana a ja zawsze Cie podziwiam za Twoje opanowanie naprawde;-)

Dziękuję cmok:)

Tak zgadzam się w 100 %

Aga ja w sobotę mam urodziny więc obie rybki jesteśmy:-D:-D
tak tak rybki :tak::-D

Kochaniutkie uciekam spać,jestem mega zmęczona a jutro o 3.30 pobudka.Mały już śpi także idę się też położyć,zajrzę do was jutro wieczorem.Dobranoc!

My w ogóle tutaj jedna wielka rodzina :-D
maryla, dokładnie fajnie nie wiedzieć płci do porodu dziecka a z drugiej strony sam poród to niesamowite przeżycie;-)
Agnieszka śpij słodko
agus_kula, ja już mam zapisane gdzieś w telefonie jakie imiona nam się podobają co by ich nie zapomnieć kiedyś no chyba, że gust wtedy się zmieni
A jest tu jakiś rak? :-D

Agnieszka Kolorowych snów i do jutra:-):-) I nie ma się co denerwować bo wszystko będzie tak jak ma być;-) Czyli testujemy razem:-D:-D

A ja wieeeeeeeeeem... Ty pewnie nie chcesz być niezauważona na tym forum :tak: i nie chcesz pójść w niepamięć i dlatego tak zwlekasz z tym testem ;-) no ale jak zrobisz po niedzieli to ok, trzymamy za słowo

No wiesz...akurat na taki pomysł to nie wpadłam aby wam wodę z mózgu robić i zawracać d**ę moimi problemami :confused2:
Poczekam aż Ty będziesz w takie sytuacji i zobaczę jak przyjdzie co czego czy będziesz też taka odważna i pisała takie pierdoły jak teraz,mam na myśli ten post.Sorry za wyrażenie i nie zrozum mnie źle...

No wiesz...akurat na taki pomysł to nie wpadłam aby wam wodę z mózgu robić i zawracać d**ę moimi problemami :confused2:
Poczekam aż Ty będziesz w takie sytuacji i zobaczę jak przyjdzie co czego czy będziesz też taka odważna i pisała takie pierdoły jak teraz,mam na myśli ten post.Sorry za wyrażenie i nie zrozum mnie źle...

aha
widzę, że ktoś nie zna się na żartach.... cóż... nie ma mnie już :crazy::angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
dziewczyny nie ma o co się denerwować ale pysia ja jakbym była w nerwach jak Agnieszka to też nie wiem czy odebrała bym to jako zart choć wiem że chciałaś rozładować sytacje ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry