Tak zgadzam się w 100 %agus_kula, nieduża różnica wieku też jest dobra ze względu na to, że z pieluszek jednego dziecka przeskakujesz na drugie dziecko... no wiesz.... że za parę lat już masz większe dzieci, a nie że jedno małe i z pieluchami, a drugie odchowane
Matko. Jak ja to napisałam![]()
mama05 taka właśnie mi pasuje różnica mniej więcej:-):-)
Tak póki co piękna i młoda ale za niedługo samo i zostanieagus_kula, jak miło że jest tu ktoś z mojego rocznika
i pewnie wciąż tak piękna jesteś i młoda jak ja
No ale w sumie takiego imienia to by w Polsce nie zaakceptowali chyba ale tam gdzie TY jesteś to pewnie bez problemu ;-) ale w sumie masz rację. Nie ma co szukać jakiegoś nie wiadomo jakiego imienia. Wiele jest takich prostych, a jakże ładnych![]()

A raczej imię bez problemu by zaakceptowali w PL. A mi i T tak się podoba ale chodzi tu bardziej o to że do czasu nadania imienia to może się nam zmienić jeszcze 100 raz

Aga ja w sobotę mam urodziny więc obie rybki jesteśmyMarylka na pewno jutro będzie lepszy dzień
Mocno 3 mam za to kciukasy
A ja za dobry tydzień bo 5 marca skończę 24 latajak ten czas leci...

i nie chcesz pójść w niepamięć i dlatego tak zwlekasz z tym testem ;-) no ale jak zrobisz po niedzieli to ok, trzymamy za słowo