reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05 a wiesz że nasza kochana kipi (kurcze nigdy nie moge zapamiętac dokładnie nika ale imie pamiętam Kasia :)) robi u mnie zakupki :):) no pisze co jej odłożyć a ja grzecznie odładam pod lade - już ma nawet u mnie swoją półke powiedziała że co jakiś czas będzie robić przelew a ja jej puźniej wszystko naraz wyśle - kochana jest

eh...
maryla a co byś powiedziała na to, że chcesz sobie zażartować a ta osoba Cię zjedzie za dobre intencje? he?
pysiu ja Ciebie też rozumiem i nie staje po niczyjej stronie prosze tylko żebyście wychamowałay ja wiem że chciałaś dobrze ;-) ale wiesz w nerwach ludzie różnie reagują i Aga przeprosiła ja wiem nie chciałaś źle ;-) wiem

pysiu ja Ciebie też rozumiem i nie staje po niczyjej stronie prosze tylko żebyście wychamowałay ja wiem że chciałaś dobrze ;-) ale wiesz w nerwach ludzie różnie reagują i Aga przeprosiła ja wiem nie chciałaś źle ;-) wiem

Jestem wściekła i tyle :-D
a Ty nic się nie martw tą sprzedażą. Jakbym miała kogoś znajomego w Twoich okolicach to na pewno bym posłała na zakupy do Szkraba ;-)

mama no ja to nawet większą sprzedaż planuje bo mam 4 spacerówki na stanie i 3 głęboko spacerowe i bardzo bym chciała xlandera sprzedać a poza tym ostatnio stwierdziłam że jednak jak coś to kupie atlantica - ten turkusowy mi sie strasznie podoba a mój kamil wczoraj amortyzacje sprawdzał ale i tak sie śmieje że jeszcze tysiąc razy zmienie zdanie ja mówie że wiem ale na dzień dzisiejszy kupuje atlantica no i sie roześmiał :):):-D

Jestem wściekła i tyle :-D
a Ty nic się nie martw tą sprzedażą. Jakbym miała kogoś znajomego w Twoich okolicach to na pewno bym posłała na zakupy do Szkraba ;-)
wiem wiem i dziękuje myśle jednak że jest tak jak mama mówi że dziś jakiś dziwny dzień jest i prawie każda z nas podatna na zły chymor - ale nie myślmy juz o tym bo spać nie będziemy mogły :):);-)

jak wam się podoba mój nowy (stary) sówaczek :):)???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marylka, suwaczek śliczny :tak: Fajne zdjątko. Widać, że sympatyczna z Was para
A o wózku którym to mówiłaś? O tej spacerówce niebieskiej? Jeśli tak to mi tez się podoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Fakt, ten dzień jakis do d*** Ciśnienie kiepskie i reszta to już psuje się sama :-D

mama05 a wiesz że nasza kochana kipi (kurcze nigdy nie moge zapamiętac dokładnie nika ale imie pamiętam Kasia :)) robi u mnie zakupki :):) no pisze co jej odłożyć a ja grzecznie odładam pod lade - już ma nawet u mnie swoją półke powiedziała że co jakiś czas będzie robić przelew a ja jej puźniej wszystko naraz wyśle - kochana jest
Oj gratuluje kolejnej klientki online:tak::tak: Byle tak dalej A suwaczek śliczny, piękne zdjęcie:-D:-D OK ja lecę do mężulka bo wrócił z pracy Miłych snów wszystkim papa

reklama
MARYLA- kupuje u Ciebie KPI23:tak:FAJNIE-DOBRY POMYSL,WIE JUZ ZE BEDZIE CORKA TO MOZE SOBIE ZAKUPKI ROBIC;-)a ja moje drogie lece do lazienki na myju-myju i klade sie spac bo emocji i stresow mialam w dzisiejszym dniu,wiec niech ten dzien juz sie skonczy.trzymajcie sie,slodkich snow,buziak w czulko dla kazdej i do napisania jutro:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry