P
pysia888
Gość
Ehh popieram mamęPrześpijcie się z tym i zobaczycie że będzie lepiej. Zrozumiałam żart Pysa888 ale age teżrozumiem i jej punkt widzenia.
eh...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ehh popieram mamęPrześpijcie się z tym i zobaczycie że będzie lepiej. Zrozumiałam żart Pysa888 ale age teżrozumiem i jej punkt widzenia.
Ehh mama nie mam pojęciaAGUS KULA- to o czy pogadamy,zeby rozladowac sytuacje;-)![]()
A o czym proponujesz???pysiu ja Ciebie też rozumiem i nie staje po niczyjej stronie prosze tylko żebyście wychamowałay ja wiem że chciałaś dobrze ;-) ale wiesz w nerwach ludzie różnie reagują i Aga przeprosiła ja wiem nie chciałaś źle ;-) wiemeh...
maryla a co byś powiedziała na to, że chcesz sobie zażartować a ta osoba Cię zjedzie za dobre intencje? he?
pysiu ja Ciebie też rozumiem i nie staje po niczyjej stronie prosze tylko żebyście wychamowałay ja wiem że chciałaś dobrze ;-) ale wiesz w nerwach ludzie różnie reagują i Aga przeprosiła ja wiem nie chciałaś źle ;-) wiem

wiem wiem i dziękuje myśle jednak że jest tak jak mama mówi że dziś jakiś dziwny dzień jest i prawie każda z nas podatna na zły chymor - ale nie myślmy juz o tym bo spać nie będziemy mogłyJestem wściekła i tyle
a Ty nic się nie martw tą sprzedażą. Jakbym miała kogoś znajomego w Twoich okolicach to na pewno bym posłała na zakupy do Szkraba ;-)
Fajne zdjątko. Widać, że sympatyczna z Was para

Oj gratuluje kolejnej klientki onlinemama05 a wiesz że nasza kochana kipi (kurcze nigdy nie moge zapamiętac dokładnie nika ale imie pamiętam Kasia) robi u mnie zakupki
no pisze co jej odłożyć a ja grzecznie odładam pod lade - już ma nawet u mnie swoją półke powiedziała że co jakiś czas będzie robić przelew a ja jej puźniej wszystko naraz wyśle - kochana jest

Byle tak dalej A suwaczek śliczny, piękne zdjęcie
OK ja lecę do mężulka bo wrócił z pracy Miłych snów wszystkim papa
FAJNIE-DOBRY POMYSL,WIE JUZ ZE BEDZIE CORKA TO MOZE SOBIE ZAKUPKI ROBIC;-)a ja moje drogie lece do lazienki na myju-myju i klade sie spac bo emocji i stresow mialam w dzisiejszym dniu,wiec niech ten dzien juz sie skonczy.trzymajcie sie,slodkich snow,buziak w czulko dla kazdej i do napisania jutro