reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLA- kupuje u Ciebie KPI23:tak:FAJNIE-DOBRY POMYSL,WIE JUZ ZE BEDZIE CORKA TO MOZE SOBIE ZAKUPKI ROBIC;-)a ja moje drogie lece do lazienki na myju-myju i klade sie spac bo emocji i stresow mialam w dzisiejszym dniu,wiec niech ten dzien juz sie skonczy.trzymajcie sie,slodkich snow,buziak w czulko dla kazdej i do napisania jutro:happy:

Dobranoc Kochana :-)
JA też chyba już mam dość dzisiejszego dnia :cool:

reklama
Babydesign Group o ten wózek mi chodziło bo ma być 2 w jednym :) ja tez lece na myju myju a potem hapsiuuu hapsiuuu - tak będe chrapać :):)

zrobiue jutro mam co fotografować i na pewno jutro powstawiam nowe zdjęcia :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla, fajne fajne masz te rzeczy tam u siebie, fajne te takie spodenki też na zatrzaski jak połowa pajacyka :-D
Wszystko fajne tylko pieeeeeniędzy i już :-)

Dobranoc

KARALUCHY POD PODUCHY i dozobaczenia jutro na pewno będzie lepszy dzień - ja tam na dzień dobry chyba kupie swój deserek :) albo ukochany kefirek z biedronki :):)

do juterka kochane;-)

czesc dziewczynki jestem na sekundke niestety nie zdaze nadrobic tego co napisalyscie i niestety coraz zadziej was odwiedzam co jest mi bardzo nie na reke ale mam mnustwo pracy ostatnio siedzialam do 12 30 w nocy masakra i mam pracowac 2 tygodnie non stop zeby dobrze sie nauczyc mam ndzieje ze u was wszystko ok caluje was asia

Ha ha dzis ja jestem pierwsza :):)

Asiu cudownie że udało Ci się nas nawet na chwile odwiedzić i że o nas pamiętasz :)

Trzymajcie kciuki za duzą sprzedaż dziś - bo wczoraj było naprawde kiepsko;-)

reklama
MARYLA- Ty juz w sklepie;-)to wstawaij wode na kawke i dalej-pijemy,ja jestem w polowie. pamietaj Myszko o fotkach tego turkusowego wozka:tak:wiem,wiem,pamietasz -tak tylko kontrolnie pisze:-Djesli chodzi o pogode to u mnie dzis mgla jak okiem siegnac:sorry:czyli-niewiele widac poki co... trzymam kciuki za sprzedaz a skoro wczoraj bylo kiepsko to 2 kiepskie dni pod rzad nie moga byc;-):-Da poza tym-do 1go juz blisko i znow sie zacznie handel!!a w ogole to od poniedzialku mamy juz marzec!!!!!!!!!!!!a to jakos juz tak bardziej wiosennie brzmi:rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry